Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Olsens: "Uzvarējām pelnīti, bet 2. puslaikā Latvija radīja lielas problēmas"

Agris Suveizda

Olsens: "Uzvarējām pelnīti, bet 2. puslaikā Latvija radīja lielas problēmas"
Lārss Olsens
Foto: FSF.fo

Fēru salu futbola izlases galvenais treneris Lārss Olsens pēc uzvaras pār Latviju (2:0) bija ļoti apmierināts ar komandas sniegumu pirmajā puslaikā, bet atzina, ka pēc pārtraukuma mājinieku spiediens bijis ļoti liels.

Fēru salu izlases galvenais treneris Lārss Olsens: "Manas domas par šo spēli ir tādas, ka aizvadījām ļoti labu pirmo puslaiku un to kontrolējām. Latvija trāpīja pa stabu, bet domāju, ka spēlējām ļoti labi. Spējām saglabāt bumbu, un esmu ļoti apmierināts ar pirmo puslaiku. Otrā puslaika sākumā kļuvām nedaudz nervozi un nespējām kontrolēt bumbu. Un Latvija mums izdarīja lielu spiedienu.

Tas nepārvērtās lielās izdevībās, taču ļoti daudz bumbu tika raidītas mūsu soda laukumā, kas vienmēr var būt bīstami. Tad guvām otros vārtus, un domāju, ka tie pilnībā izšķīra spēli, jo atguvām pārliecību un spējām turēt bumbu. Domāju, ka bijām pelnījuši uzvarēt. Un esmu priecīgs, jo otrā puslaika sākumā neizskatījās labi."

- Vai nebija tā, ka Latvija spēlēja pārāk piesardzīgi un pārāk cienīja jūs?
- Jā, domāju, ka varbūt pirmajā puslaikā, taču tāpat domāju, ka arī mēs jau no paša sākuma spēlējām ļoti labi. Kā jau teicu iepriekš, spējām kontrolēt bumbu. Un otrā puslaika sākumā varēja redzēt, ka, Latvijai sākot spēlēt uzbrūkošāk un ejot pēc izlīdzinājuma vārtiem, mums radās grūtības.

- Vai varat salīdzināt Latvijas un Ungārijas komandas?
- Domāju, ka to ir grūti izdarīt. Individuālā ziņā Ungārija ir labāka komanda, bet otrā puslaika pirmajās 20 minūtēs mums bija lielākas problēmas nekā tad, kad spēlējām pret Ungāriju.

- Kāds bija galvenais uzdevums, kā spēlēt pret Latviju?
- Kā jau vakardienas preses konferencē teicu, mēs gribējām censties kontrolēt bumbu, mainīt malas un, cerams, radīt vārtu gūšanas iespējas. Un mēs to izdarījām ļoti labi. Otrā lieta bija tā, ka cerēju, ka, Latvijai zaudējot bumbu, mums allaž būs divi spēlētāji, kuri būs aiz Latvijas pussargu līnijas un centīsies iegūt bumbu, no turienes sākot pretuzbrukumu.

- Vai Latvija jūs šodien pārsteidza? Varbūt nevis pozitīvā, bet gan negatīvā ziņā?
- Īpaši skatoties Latvijas spēli Andorā, tā bija pilnīgs pretstats šodienas spēlei. Andorā Latvija visu laiku centās spēlēt ar tālām piespēlēm uzbrucējiem. Un šajā ziņā Latvija mani nedaudz pārsteidza. Domāju, ka dažos spēles periodos Latvija spēlēja ļoti labi.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 07:41, pirms 8 gadiem
Bail iedomāties ko ar mums izdarīs Krištianu un co, It īpaši viesos. Iesitīs visi. Pat POR vārtsargs

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 07:41, pirms 8 gadiem
Interesanti būtu zināt,kad Olsenam beidzas līgums ar saliniekiem.Izskatās,mūsu daudzskaitlīgā treneru-konsultanu brigāde savu potenciālu ir izsmēlusi.Straji sarūk to komandu skaits,ko Latvija spēj uzvarēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-08 13:26, pirms 8 gadiem
Olsenu var apsveikt ar uzvaru,jo Marianu viņš vakar apspēlēja bez jautājumiem.Nu nekas,jo jaunam trenerim puni ir vajadzīgi.Tas tikai nāks par labu.Man vienkārši žēl to līdzjutēju,kuri jau cikla sākumā sapņoja par deviņiem punktiem.Mīļie draugi,mēs šobrīd esam pie tām komandām,kuriem punkti nav jāskaita,bet jābauda katra izlases spēle,neatkarīgi no pretinieka.Šī futbola paaudze mums ir izaugusi uz lūzeru psiholoģijas visās jauniešu vecuma grupās un tā viņi arī nobeigs savu karjeru izlasē Andora Lihtenšteina SanMarino Gibraltārs Lūk mūsu līmeņa komandas un nav pat par ko lamāt spēlētājus,jo viņi spēle tā kā māk.Paretam izdodās sasniegt labus rezultātus pret stiprākām komandām un tā jau skaitās sensācija,nevis likumsakarība un tieši šādi mači var mums uzlabot garstāvokli.Tas arī viss.

     [+] [-]

, 2016-10-08 15:44, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Olsenu var apsveikt ar uzvaru,jo Marianu viņš vakar apspēlēja bez jautājumiem.Nu nekas,jo jaunam trenerim puni ir vajadzīgi.Tas tikai nāks par labu.Man vienkārši žēl to līdzjutēju,kuri jau cikla sākumā sapņoja par deviņiem punktiem.Mīļie draugi,mēs šobrīd esam pie tām komandām,kuriem punkti nav jāskaita,bet jābauda katra izlases spēle,neatkarīgi no pretinieka.Šī futbola paaudze mums ir izaugusi uz lūzeru psiholoģijas visās jauniešu vecuma grupās un tā viņi arī nobeigs savu karjeru izlasē Andora Lihtenšteina SanMarino Gibraltārs Lūk mūsu līmeņa komandas un nav pat par ko lamāt spēlētājus,jo viņi spēle tā kā māk.Paretam izdodās sasniegt labus rezultātus pret stiprākām komandām un tā jau skaitās sensācija,nevis likumsakarība un tieši šādi mači var mums uzlabot garstāvokli.Tas arī viss.
Jā protams, bet kapēc mums jāsāk atpalikt no Moldovas, Kipras, Igaunijas u.tml.?!?!?!
Nedrīkst ar šo samierināties!