Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam zaudējums Sanktpēterburgā ar 0:6, Karsumam 0:2 Minskā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuldam zaudējums Sanktpēterburgā ar 0:6, Karsumam 0:2 Minskā
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālajā hokeja līgā pamatīgu neveiksmi cieta Helsinku "Jokerit", kas izbraukumā ielaida divus vārtus katrā trešdaļā un ar 0:6 piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Bez vārtu guvuma palika ne tikai Artūrs Kulda, bet arī Mārtiņš Karsums un Maskavas "Dynamo".

Lai atklātu rezultātu, Sanktpēterburgas SKA bija nepieciešamas nepilnas 13 minūtes – piespēlei no laukuma stūra sekoja netraucēts Iļjas Kablukova metiens no vidējas distances. Jau pēc 105 sekundēm pārsvaru dubultoja Jevgeņijs Dadonovs, kurš vārtu priekšā pielika nūju lieliskai piespēlei.

Otrajā trešdaļā, ielaižot vārtus ar 11 minūšu intervālu no tuvas distances un zilās līnijas, Helsinku "Jokerit" nonāca iedzinējos ar četru vārtu deficītu, bet punktu pielika Sergejs Plotņikovs un Dadonovs, izceļoties no pāris metriem – Sanktpēterburgas SKA uzvara mājās ar 6:0.

Artūrs Kulda spēlēja Helsinku "Jokerit" pirmajā maiņā, tomēr ar laukumā pavadītajām 18 minūtēm un 13 sekundēm bija piektais komandā. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni un divi bloķēti metieni.

Maskavas "Dynamo" iedzinējos nonāca ceturtajā minūtē, kad nācās samaksāt par mirkli iepriekš neizmantoto pretuzbrukumu. Minskas "Dinamo" pārsvaru dubultoja pirmās trešdaļas turpinājumā – pēc Andreja Stepanova metiena ripu savos vārtos raidīja Jakovs Rilovs. Tādējādi Baltkrievijas komanda tika pie panākuma ar 2:0.

Mārtiņš Karsums darbojās zaudētāju pirmajā uzbrucēju trio, laukumā pavadot 14 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu, divus spēka paņēmienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

Helsinku "Jokerit" ar 23 punktiem atrodas Rietumu konferences devītajā vietā, bet Maskavas "Dynamo" veicies labāk – 32 punkti un piektā pozīcija. Tomēr šodien priekšā tika palaista tieši Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2016-10-08 22:01, pirms 8 gadiem
Pret CSKA būs 0-10?
Cik ilgi šitā somu parodija turpinās blamēt somu hokeju?