Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts ''Salavat Yulaev'' ar Radulovu uzvara, Minska uzvar divās minūtēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Salavat Yulaev'' ar Radulovu uzvara, Minska uzvar divās minūtēs
Aleksandrs Radulovs
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.ru

Divu zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt Kontinentālās hokeja līgas klubam Ufas ''Salavat Yulaev'', kas, spēlējot uzbrukuma līderim Aleksandram Radulovam, viesos ar 2:1 pārspēja Kazahstānas klubu Astanas ''Barys''. Tikmēr Minskas ''Dinamo'', pateicoties izcilam sākumam, ar 3:0 pārspēja Novokuzņeckas ''Metallurg''.

Pirmajā trešdaļā ripu vairāk kontrolēja un bīstamākus momentus izveidoja ufieši, taču sāncenšu aktīvais presings darbojās labi un rezultāts netika atklāts. Bez labākā snaipera Igora Grigorenko, bet ar līderi Aleksandru Radulovu ''Salavat Yulaev'' 35. minūtē beidzot izvirzījās vadībā -, metot garām diviem aizsargiem un trāpot starp ''Barys'' vārtsarga Džefa Glāsa kājsargiem, 1:0 panāca 36 gadus vecais kapteinis Viktors Kozlovs, ar 11 punktiem kļūstot par Ufas kluba rezultatīvāko spēlētāju.

Tomēr mājinieki jau nākamajā uzbrukumā panāca izlīdzinājumu! Trešos vārtus sezonā ar lielisku metienu vārtu augšējā stūrī guva kanādiešu uzbrucējs Naidžels Douss. Pēdējais vārds gan piederēja viesiem - 49. minūtē uzvaras vārtus guva Vitālijs Atjušovs, kas ļāva izcīnīt uzvaru ar 2:1 un pārtraukt ''Salavat Yulaev'' divu zaudējumu sēriju.

Savukārt trešo neveiksmi viesos pēc kārtas cieta Novokuzņeckas ''Metallurg'', kas pirmo divu minūšu laikā nonāca iedzinējos ar 0:2 un summā ar 0:3 piekāpās Minskas ''Dinamo'' priekšā. Spēles rezultātu jau 30. sekundē ar plaukstas metienu no labā iemetiena apļa atklāja Zbiņeks Irgls. Pēc Aleksandra Kulakova rezultatīvā raidījuma 127. sekundē viesi mainīja vārtsargu. Somam Tēmu Lasilam ar ripu atvairīšanu veicās krietni labāk, bet kapitulēja arī viņš - 53. minūtē vārtus guva tautietis Tēmu Laine.

 +15 [+] [-]

, 2011-10-08 16:20, pirms 13 gadiem
Redz, ka beidzot Krievijā kāds saprot, ka ne visu atrisināt var tikai atlaižot trenerus

  +4 [+] [-]

, 2011-10-08 16:25, pirms 13 gadiem
Nu re, izskatās ka Radulovs ir atradis kopsaucēju ar Ufas treneri!!! Tagad tik jāgeimerē!!

  +5 [+] [-]

, 2011-10-08 17:09, pirms 13 gadiem
Ievērojāt, ka Radulovam ir 47. Nr.? Kam Dinamo tāds ir? Kas ir mūsu Radulovs?...

  +5 [+] [-]

, 2011-10-08 18:00, pirms 13 gadiem
xxx77lv rakstīja: Ievērojāt, ka Radulovam ir 47. Nr.? Kam Dinamo tāds ir? Kas ir mūsu Radulovs?...
kāda starpība kam ir 47. numurs? tur tak ar Radulovu nav nekādas saistības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-10-08 19:21, pirms 13 gadiem
Malači MnD.
Jau nospēlējuši 12 spēles,un joprojām starp KHL līderiem. Ne tikai starp līderiem, bet pat labākie līgā.

  +5 [+] [-]

, 2011-10-08 19:28, pirms 13 gadiem
Pedejais_latvietis rakstīja: Cipulis ?
Nē - Cipulovs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-08 19:39, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Malači MnD.
Jau nospēlējuši 12 spēles,un joprojām starp KHL līderiem. Ne tikai starp līderiem, bet pat labākie līgā.
kam interes!!!! tadiem zimuliem tik ka tu...

  +4 [+] [-]

, 2011-10-08 19:41, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ja es butu baltkrievs, man nebutu nekadas degsmes un velmes fanot par so komandu kada jega fanot par 15 legionariem,kuri nosaka visu speles gaitu? ari par DR es ne ipasi jusmoju.atbalstu tikai tadel,ka tur spele liela dalia no LV izlases kandidatiem. ar nepacietibu gaidu pavasari.pasaules 4empionatu.tad paskatisimies,KAS IR KAS
Tie ir kaut kādi stulbi un novecojoši provinciāļu aizspriedumi.
Sen jau ir skaidrs,ka šajos globalizācijas apstākļos arī sportam neizbēgt no šīs globalizācijas sekām.
Tajā pašā APL ir vadošās komandas,kur angļu futbolistus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Vai arī NHL un NBA, kur komandās leģionāru ir vairāk kā saprašanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-10-08 19:54, pirms 13 gadiem
Kuzņa labākajās RD tradīcijās, 1 vārti 3 spēlēs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-08 20:17, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: tavos vardos butu logika,ja LATVIJA butu Krievijas imperijas gubernia,jeb PSRS neatnemama sastavdalia bet diemzel(vai paldies Dievam) ta vairs nav Latvijas apstaklios,tevis apjusmota GLOBALIZACIJA(kuras pretinieks esmu visas jomas) nav pieliaujama!!! ARENA RIGA ir piepildita,pateicoties musu baleliniem.ja nebutu vini,tad lielakai daliai hokejs ka tads butu VIENALDZIGS domaju,ka nebutu tada aziotaza par DR un hokeju KA TADU,pat ja Riga speletu Krosbijs,Malkins,Ove4kins,gadijuma ja LV izlase nokliutu 1.divizija
Es nebūt nejūsmoju par globalizāciju, jo tai ir arī gana daudz negatīvu lietu, bet kā jau n-tās reizes esmu rakstījis-ja man kas nepatīk, tad es nevaru iebāzt galvu smiltīs un tēlot ka tā nav. Viņa ir un būs neatkarīgi no tā vai mums tas patīk vai nepatīk.
Domā,ka angļiem vai z-amerikāņiem ir mazāk nacionālo jūtu un patriotisma? Nebūt nē, bet viņi ļoti saprot, ka šīs jūtas ir jaliek lietā tur,kur tas tiešām ir nepieciešams.
Un nestāsti man te fufeli,ka nacionālās jūtas ir tās kas skatītājus dzen uz arēnu,tad kad tur spēlē RD.
Kad RD uzvar,tad ir šīs nacionālās jūtas, bet kad zaudē (kā patreiz),tad šo nacionālo jūtu nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-08 21:59, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ja kaut kas nepatik,nav jabaz galva smiltis,bet jaizrada pretosanas tam,kas nepatik vismaz es ta daru,neesmu nekads glevais STRAUSS par angliem nevaru pateikt,bet par jenkiem gan.nav viniem nekadu nacionalo jutu un patriotisma.viniem visas jutas ir DOLLARS pasi vini ir noziedznieku pecte4i,kuri devas pari okeanam buvet materialo paradizi,zaudejot garigumutas par jenkiem.par lettiniem.mums ir tada mentalitate,ka mes busim nevis par labakiem,bet par SAVEJIEM piemeram,ja vienlaicigi ietu futbola 4empionu ligas finals,un hokeja Latvijas-Italijas spele,no kuras butu atkarigs,tiksim talak jeb ne,99% lettiniu izveletos un skatitos hoki tadi nu mes esam,un nekada globalizacija ir bezspeciga ko izmainit
Muļķības!
Z-amerikāņus var tikai apskaust par viņu patriotismu.
Varētu padomāt ka LV sabiedrībā LATS nav dominējošais situācijas noteicējs.
Sakarā ar globalizāciju, tad jasaka, ka ir gana daudz cilvēku,kas tam pretojas, bet ko viņi ir panākuši? Vai šis process tāpēc ir apstājies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja