Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

papildināts "Sabres" Berlīnē pieveic "Kings"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Sabres" Berlīnē pieveic "Kings"
"Ducks" - "Rangers" spēles epizode
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas vakarā Eiropā tika aizvadītas vēl divas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēles. Bufalo "Sabres" Berlīnē ar 4:2 pārspēja Losandželosas "Kings", bet Anaheimas "Ducks" Stokholmā pēcspēles metienos tika galā ar Ņujorkas "Rangers" – 2:1.

Mačā Berlīnē pirmajā periodā vārti netika gūti, lai gan iespēju netrūka. "Sabres" uzbruka vairāk un Džonatanam Bernjē bija daudz darba. Otrajā trešdaļā "Kings" vārtsargs beidzot tika pārspēts, pie tam trīs reizes.

Pirmās divas ripas viņa vārtos iemeta Lūks Adams. Pirmajā gadījumā Adams noķēra Bernjē pretkustībā, bet otrajā situācijā labi nocīnījās vārtu priekšā, iebakstot ripu Losandželosas vārtos. Adams vārtu guvumu "nocēla" Džeisonam Pominvillam, kurš jau bija atvēzējies, lai izdarītu metienu. 3:0 trešdaļas 14. minūtē panāca Pols Gostads, vārtos ievirzot Neitana Gerbī metienu. Gostads savas darbības brīdī atradās ar muguru pret vārtiem.

"Kings" vienus vārtus paspēja atgūt jau šajā trešdaļā, 39 sekundes pirms tās beigām realizējot skaitlisko vairākumu. Ar rezultatīvu raidījumu izcēlās Anže Kopitars, Raienu Milleru pārspējot ar tālu metienu. Jāpiebilst, ka Millers metiena brīdi neredzēja, bez tam "Kings" prasmīgi izmantoja apstākli, ka Gostads bija palicis bez nūjas.

Trešā perioda sākumā Drū Stefords vārtu priekšā atkaroja "Sabres" trīs vārtu pārsvaru – 4:1. Perioda 8. minūtē Bufalo guva vēl vienus vārtus, taču tie netika ieskaitīti, jo Koudijs Makkormiks nospēlēja ar augstu paceltu nūju. Piecas minūtes pirms spēles beigām savus otros vārtus guva Kopitars, parūpējoties par to, lai rezultāts izskatītos nedaudz patīkamāks – 2:4.

Pusotru minūti pirms "finiša" Kings noņēma vārtsargu, un tuvu tam, lai atspēlētu vēl vienu ripu bija Kopitars, taču viņam divreiz noformēt "hat trick" liedza Millers. Drū Dautija muļķīgs noraidījums pielika punktu "Kings" atspēlēšanās cerībām. "Sabres" otrā uzvara divos mačos Eiropā.

Stokholmā "Ducks" izlaida pamatlaika uzvaru pret "Rangers". Anaheimas komanda ilgi atradās vadībā ar 1:0 pēc Endrjū Kogliano 10. minūtē gūtajiem vārtiem. Ņujorku no zaudējuma pamatlaikā izglāba Breds Ričards, no kreisās malas izraujoties uz vārtu priekšu un pārspējot Jonasu Hilleru. Spēlēt atlika 2:15. "Ducks" tomēr tika pie diviem punktiem, jo "pīlēm" uzvaru pēcspēles metienu sērijā atnesa Bobijs Raiens.

Kopumā sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu tika aizvadītas 13 spēles. Tikai divas no tāmnoslēdzās ar vienu vārtu pārsvaru. Ja "Maple Leafs" cīņā pret "Senators" pietika ar 60 minūtēm (6:5, "Sens" visus piecus vārtus guva pēdējā trešdaļā), tad pagarinājums (bez jau pieminētās "Ducks" uzvaras) bija nepieciešams vēl tikai vienā spēlē - "Capitals", pateicoties Maika Grīna vārtiem, papildlaikā ar rezultātu 4:3 uzveica Karolīnas "Hurricanes".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-09 09:13, pirms 13 gadiem
jā nu Toronto šonakt jautri gāja. notikumu šonakt jau nu bija dikti daudz... žēl, ka nav tāda klostera, kurā varētu pielūkt nevis dievu, bet hokeju - varētu veltīt dzīvi hokeju spēļu skatīšanai un rast mieru un piepildījumu savai dzīvei

     [+] [-]

, 2011-10-09 11:55, pirms 13 gadiem
Detroita plosa tas priecē, bet ja godīgi man patikās Toronto spēle izts derbijs savā starpā!!!

     [+] [-]

, 2011-10-09 12:06, pirms 13 gadiem
Pagājušās sezonas labākajam debitantam Skineram pirmajos divos mačos jau 1+3. Seguinam Bostonas rindās trīs punkti iekrāti pirmajās 2 spēlēs. Speca rezultatīvi uzsācis sezonu, arī Hītlijam 1+1 savā debijas spēlē Wild sastāvā.

     [+] [-]

, 2011-10-09 12:09, pirms 13 gadiem
kas pa rezultativu hokeju leafs sogad labi izskatas, tapat kaa sabres

     [+] [-]

, 2011-10-09 12:15, pirms 13 gadiem
R.C rakstīja: kas pa rezultativu hokeju leafs sogad labi izskatas, tapat kaa sabres
Atgādināšu, ka arī pērn sezonas sākumā MPL bija starp līgas līderiem, bet beigās nekā!

     [+] [-]

, 2011-10-09 12:18, pirms 13 gadiem
vispār ineteresants sākums lai gan nhl nekad nav garlaicīgi!

Malkins gan zvērs, pat kauties savajadzējas haha

     [+] [-]

, 2011-10-09 12:20, pirms 13 gadiem
Pasaules labākais hokejists Ovečkins arī sācis ar vienu piespēli.

     [+] [-]

, 2011-10-09 16:01, pirms 13 gadiem
Beidzot arī Ducks 3. un 4. maiņa var kaut ko izdarīt. Jāsagaida atpakaļ Lidmans, un jāsagaida kad sāks spēlēt arī 1. un 2. maiņa un tad jau jācer ka varēs uzvarēt komandas kas neslinko tik ļoti kā vakarnakt to darīja Rangers.

     [+] [-]

, 2011-10-09 18:46, pirms 13 gadiem
Malači Detroita! Atkal pārliecinoša uzvara. Vārti arī visiem trīs uzbrukuma līderiem.