Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa "Flames" piedzīvo otro zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" piedzīvo otro zaudējumu
Ralfs Rūsiņš (Nr.99)
Foto: liberty.edu/flames

Latvijas amerikāņu futbolista Ralfa Rūsiņa pārstāvētā NCAA koledžu čempionāta komanda Libertī "Flames" vakardien piedzīvoja savu otro zaudējumu šosezon, ar 14:35 piekāpjoties Luiziānas-Lafajetas "Ragin Cajuns" komandai.

Carnikavieša Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" vienība vakardien piedzīvoja otro zaudējumu jaunajā NCAA futbola sezonā. Pirmajā nedēļā viņi piekāpās Sirakūzu "Orange", bet otrajā – atzina Luiziānas "Ragin Cajuns" pārākumu ar 14:35.

Jāsaka, ka mača ievadā "Flames" cīnījās atzīstami, jo viņi pirmie izvirzījās vadībā un arī brīdī, kad "Ragin Cajuns" rezultātu izlīdzināja, viņi neapjuka un vēlreiz izvirzījās vadībā. Tiesa, mača vidū Luiziānas komanda guva četrus bezatbildes piezemējumus, divi no kuriem Džamarkusa Bredlija izpildījumā, kas arī izšķīra mača gaitu.

195 cm garais un 145 kg smagais Ralfs Rūsiņš, kurš šo maču aizvadīja aizsardzības līnijas vidējā aizsarga pozīcijā, laukumā devās komandas sākumsastāvā, taču šajā spēlē tvērienus neveica.

Nākamā spēle Libertī "Flames" komandai ir paredzēta 15. septembrī pret Bufalo "Bulls".

Runājot par NCAA futbola čempionāta vadošo komandu panākumiem, jāsaka, ka visās spēlēs, kurš tikās Top-25 komandas un neranžētās vienības, uzvarēja favorīti, tiesa, visgrūtāk pie panākuma tikt bija ranga septītajam numuram, Mičiganai, kura tikai spēles otrajā pagarinājumā ar 24:21 pārspēja ASV militārās koledžas, Vestpointas, komandu.

Tāpat tika aizvadītas divas spēles, kurās tikās pirmā divdesmitpiecinieka komandas – LSU(6.) ar 45:38 pārspēja Teksasas "Longhorns" (9.), bet ranga līdere Klemsona ar 24:10 tika galā ar Teksasas "Aggies", kas ieņēma 12. pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/

  -1 [+] [-]

, 2019-09-08 10:55, pirms 5 gadiem
Kā arī... Antonio Brauns panācis vienošanos ar Newengland Patriots