Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņeva trauma nav pārāk nopietna, bet pret Volfsburgu nespēlēs

Rolands Eliņš

Rudņeva trauma nav pārāk nopietna, bet pret Volfsburgu nespēlēs
Artjoms Rudņevs pārbaudes spēlē pret Luksemburgu
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva gūtā muskuļa trauma nav 'pārāk nopietna, vācu medijiem norādījis „Koln” treneris Peters Stēgers, taču nedēļas izskaņā gaidāmā Bundeslīgas spēle Rudņevam tik un tā būs jāizlaiž.

Artjoms Rudņevs nebūs mūsu komandas sastāvā sestdienas izbraukuma spēlē pret „Wolfsburg”,” preses konferencē apstiprinājis „Koln” galvenais treneris. „Viņam ir muskuļa trauma. Nekas pārāk nopietns, taču nedēļas nogalē viņš spēlēt nevarēs, nepieciešams laiks atgūties.”

Artjoms Rudņevs traumu guva, esot kopā ar Latvijas izlasi pirms PK atlases cikla ievadmača pret Andoru. Šīs traumas dēļ viņš negaidīti nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei un jau pirms mača Andorā atgriezās Vācijā, kamēr valstsvienība tikai ar milzu pūlēm un arī veiksmes palīdzību izcīnīja uzvaru 1:0, lielāko daļu mača spēlējot ar vienu izteiktu uzbrucēju.

Šo situāciju pēc blāvās spēles pret Andoru pirmdienas vakarā skaidroja Latvijas izlases treneris Marians Pahars: „Runāju ar Ķelnes klubu, un vadība paprasīja mums, lai viņš atgriežas kluba rīcībā, lai ātrāk atjaunotos. Labi – ar klubu negribam nekādu problēmu un nesaprašanos. Artjoms gribēja būt šeit izlasē kopā ar puišiem, bet tas, manuprāt, vairs nav tik svarīgi.”

Sestdien Ķelnes komandai paredzēts mačs pret pagājušajā sezonā astoto vietu Bundeslīgā ieguvušo „Wolfsburg”, bet pēc tam nākamā spēle sekos 16. septembrī, nākamajā piektdienā, savā laukumā pret „Freiburg”. Jāpiemin, ka „Koln” sastāvā šobrīd ir vairāki savainojumi, un no ierindas izkrituši arī vārtsargs Timo Horns un aizsargi Konstantīns Rauhs un Dominiks Marohs.

Izmantotie resursi;
https://twitter.com/BILD_FC/status/...
https://twitter.com/fckoeln/status/...

  +2 [+] [-]

, 2016-09-08 16:42, pirms 8 gadiem
Labi, ka nekas nopietns

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 18:38, pirms 8 gadiem
Varbut uz svariigakajaam speeleem vares klubam atprasiit Rudnevu, vai vins pats var atbraukt uz svarigakajam spelem!

     [+] [-]

, 2016-09-08 19:28, pirms 8 gadiem
Pahars ir traumu magnēts, to noliegt nevar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja