Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" aicina futbola līdzjutējus uz maču pret līderi "Spartaku"

Rolands Eliņš

"Riga" FC komanda aicina futbola līdzjutējus uz Latvijas Virslīgas spēli "Skonto" stadionā 11. septembrī. "Riga" todien spēkosies ar čempionāta līderi "Spartaku".

Svētdien, 11.septembrī “Skonto” stadionā savu kārtējo Latvijas futbola čempionāta “SynotTip virslīgas” mājas spēli aizvadīs “Riga” FC komanda, kas sacentīsies ar FK “Spartaks” komandu. Spēles sākums pulksten 15:00.

Futbola cienītājus gaidīsim jau no pulksten 13:00, jo FC “Riga” ir parūpējies par īpaši svinīgu atmosfēru visai ģimenei ar aizraujošu programmu - Rīgā populāru un iemīļotu DJ uzstāšanos, konkursiem un iespēju izkustēties un izsmieties, sekojot līdzi un piedaloties pasākuma aktivitātēs.

Biļetes “Riga” FC mājas spēlēm var iegādāties internetā bilesuserviss.lv un “Skonto” stadiona biļešu kasēs pasākuma dienā. Biļetes cena – 3 eiro

Viesu, FK “Spartaks” faniem atvēlēts stadiona A sektors

Bezmaksas ieeja: cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pensionāriem, kara veterāniem, futbola veterāniem (uzrādot statusu apliecinošu dokumentu). Kā arī bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Bezmaksas iespēja apmeklēt mājas spēles ir visām pamata un vidējās izglītības mācību iestādēm, iepriekš sūtot grupu pieteikumus.

Skolēnu grupām jābūt vismaz vienam uzraugam - klases audzinātājam, fizkultūras skolotājam, vecākiem. Visiem skolēnu grupas dalībniekiem ieeja ir bezmaksas.
Lai pieteikties grupu apmeklējumiem aicinām: - zvanīt: +371 2886 1168 (Uldis).

Pasākuma dienā grupai jāsavācas Melngaiļa ielā 1, kur pasākuma darbinieks izdos ieejas biļetes un pavadīs grupu līdz norises vietai.

11.septembra pasākuma programma:

13:00 - 15:00 - Fanu-zona
Monofutbols
DJ Gustavito
Virtuālā realitāte – Gravitātes atrakcija piedāvā: bailes,prieks, kliedzieni, izbīlis, mežonīgs adrenalīna pieplūdums – viss tas ir pa īstam,izdomāta ir tikai pasaule, sajūtas ir patiesas, kā Jūs paši!
Futbola meikaps (make-up)
Bērnu konkurss «Vēlējums komandai»
Dāmu konkurss «Kļūsti par nākamā žurnāla seju»
Pāru konkurss «Dienas pāris»
Anketu loterija
Pasākumu vadīs profesionāli un atraktīvi vadītāji
Pasākuma norises vietā darbosies ēdināšanas teltis
15:00 - 17:00 - Dienas kulminācija
Futbola spēle FC «Riga» - FK “Spartaks”
17:00 – 18:30 Afterparty
Konkursu rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana

Tiekamies!
Svētdien, 11.septembrī pulksten 13:00 "Skonto" stadionā

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 18:47, pirms 8 gadiem
Vperjod, Spartak!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-08 19:25, pirms 8 gadiem
Kas ir kara veterāni? Ja 2.Pasaules kara veterāni, tad taču tie jau ir pensionāri. Kāpēc jānodala? Varbūt domāti Afganistānas, Čečenijas, Ukrainas kara veterāni? Kaut kā jocīgi.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 20:43, pirms 8 gadiem
Nu tik būss cirks!!!

     [+] [-]

, 2016-09-08 22:11, pirms 8 gadiem
Šis teksts tiek reproducēts nemainīgs gandrīz pirms katras Riga FC spēles, uz aplamību allaž tiek komentāros norādīts, taču -- nekādas reakcijas(:. Pievērsiet uzmanību frāzei "statusu apliecinošo dokumentu" --- Krievijā acīmredzot joprojām eksistē šīs kara veterānu apliecības (atceramies tās no PSRS laikiem), kas nodrošina šādas tādas privilēģijas. Latvijā šādu apliecību sen vairs nav (vienīgi dažiem Krievijas pilsoņiem varētu būt), tāpēc frāze par kara veterānu priekšrocībām skan absurdi.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 22:48, pirms 8 gadiem
Vajadzētu norādīt, ka tā ir kluba preses relīze, nevis portāla raksts.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 00:04, pirms 8 gadiem
Labaak beidziet komenteet un ejiet uz stadionu, neviens klubs neko taadu nepiedaavaa pirms speeleem

     [+] [-]

, 2016-09-09 01:32, pirms 8 gadiem
Jāsavācas vai jāpulcējas?

     [+] [-]

, 2016-09-09 01:35, pirms 8 gadiem
Teksts amizants, taču neviltots prieks, ka arvien vairāk Virslīgas klubi piestrādā skatītājam!

Būtu Rīgā - aizietu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:16, pirms 8 gadiem
Western rakstīja: Teksts amizants, taču neviltots prieks, ka arvien vairāk Virslīgas klubi piestrādā skatītājam!

Būtu Rīgā - aizietu!
Ko tur piestrādā? Ja štatos vesels bars, bet neviens nevīžo vai klubam nav līdzekļu, lai uztaisītu pat elementāru spēļes programmiņu. Kaut vai melnbaltu lapeli kā Jelgavā!

     [+] [-]

, 2016-09-09 09:27, pirms 8 gadiem
Kā jau solīju ap Jāņiem (ja nemaldos), kad klubs šo te darīja pirmo reiz - toreiz nevarēju, tagad varu.

+2 apmeklētāji no manas puses.

Kritiķiem:
1) ar krievu kapitālu, ar latviešu kapitālu, kāda tam, pa lielam, nozīme!?! Beidziet būt strikti "naciķi" tur, kur nevajag;
2) viens klubs kaut ko aktīvi dara sava tēla mārketingā, cilvēku piesaistīšanā futbolam, pretī saņem - piekasīšanos pie vārdiem un komatiem. Tad kur taisnība - kad neko nedara, tad "Neviens neko nedara, lai piesaistītu līdzjutējus, neviens nerūpējas par līdzjutējiem", savukārt, kad šādas aktivitātes tiek veiktas, tad atkal nav labi
3) ja arī konkrētais klubs samērā ātri piedzīvos savu galu, tad pirmie divi punkti to noteikti veicinās.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:33, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Šis teksts tiek reproducēts nemainīgs gandrīz pirms katras Riga FC spēles, uz aplamību allaž tiek komentāros norādīts, taču -- nekādas reakcijas(:. Pievērsiet uzmanību frāzei "statusu apliecinošo dokumentu" --- Krievijā acīmredzot joprojām eksistē šīs kara veterānu apliecības (atceramies tās no PSRS laikiem), kas nodrošina šādas tādas privilēģijas. Latvijā šādu apliecību sen vairs nav (vienīgi dažiem Krievijas pilsoņiem varētu būt), tāpēc frāze par kara veterānu priekšrocībām skan absurdi.
Starptautisko operāciju veterāna apliecības tiek izsniegtas pat LV NBS karavīriem, kuri dienējuši starptautiskajās misijās.

Trekns mīnuss

Sargs.lv
Nacionālie bruņotie spēki

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:35, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Šis teksts tiek reproducēts nemainīgs gandrīz pirms katras Riga FC spēles, uz aplamību allaž tiek komentāros norādīts, taču -- nekādas reakcijas(:. Pievērsiet uzmanību frāzei "statusu apliecinošo dokumentu" --- Krievijā acīmredzot joprojām eksistē šīs kara veterānu apliecības (atceramies tās no PSRS laikiem), kas nodrošina šādas tādas privilēģijas. Latvijā šādu apliecību sen vairs nav (vienīgi dažiem Krievijas pilsoņiem varētu būt), tāpēc frāze par kara veterānu priekšrocībām skan absurdi.
Vai arī tomēr piekasīsimies vārdiem un teiksim, ka tie, kas dien starptautiskajās misijās (it īpaši tie, kas bija Afganistānā, kas bija elle arī 21.gadsimtā), nav kara veterāni, bet tajās misijās brauc izklaidēties?!?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:42, pirms 8 gadiem
murzilks rakstīja: Kas ir kara veterāni? Ja 2.Pasaules kara veterāni, tad taču tie jau ir pensionāri. Kāpēc jānodala? Varbūt domāti Afganistānas, Čečenijas, Ukrainas kara veterāni? Kaut kā jocīgi.
Nezinu, kā ir Latvijas sabiedrībā, bet starptautiski nav pierasts nihilizēt kara veterāna statusu.
It īpaši, ja dienēts un ņemta dalība karadarbībā obligātā militārā dienesta sastāvā.
Šeit tad paturpināsim par 2.Pasaules kara veterāniem. Es saprotu, ka Latvijā Padomju Savienība latvietim ir tāda pati "sarkanā lupatiņa bullim" kā Nacistiskā Vācija. Un tas ir pilnīgi saprotams. Bet nu... neviens toreiz nevarēja ņemt un pateikt "es nekarošu, ejiet jūs visi d...". Lode pakausī būtu bez ceremonijām.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 10:11, pirms 8 gadiem
DaMarcusam

Skaidrs tagad par kara veterāniem. Tāpēc arī jautāju, ka nesapratu, kas īsti ar to domāts! Paldies par atbildi!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-09 13:08, pirms 8 gadiem
Lai gan es uzskatu, ka Latvijas karavīriem nav ko darīt Afganistānā, Irākā un citos karstajos punktos, bet tomēr FC Riga pieeja, ka arī šie veterāni var iet par velti uz spēlēm ir laba. Tas pat ir lojāli Latvijai kā valstij. Es to agrāk nebiju iedomājies.
FC Riga cenšas piesaistīt skatītājus, tas ir apsveicami, bet man šķiet, ka viņi to nedara īsti pareizi. FC Riga spēlēs ir tāda sirreāla un jocīga atmosfēra. Tas daļēji ir dēļ informatora darbībām (pēkšņi izkliedzieni krievu valodā un vispār tāda nevajadzīga un neadekvāta patosa pilna uzvedība).
Bet ir labi, ka FC Riga cenšas, vismaz kāds kaut ko dara,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-09 16:54, pirms 8 gadiem
Tas nu vēl jautājums, vai ar tādu Starptautisko operāciju veterāna apliecību Riga FC ielaistu bez maksas, resp., vai atzītu to par līdzvērtīgu Kara veterāna apliecībai.
Bet nu labi, ne jau šie daži vārdi anonsā tik daudz ko izšķir, būtiskāk ir tas, ka ar it kā pozitīvu rosīšanos patiesībā skatītājam tiek sagādāts diskomforts (atbaidošais informatora sniegums), bet futboliska servisa (programmiņas, arī normāli pasniegtas dzirdamās informācijas) nav!