Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" hokejists: "Sērijas ir kā amerikāņu kalniņi"

Ints Megnis
Ints Megnis

"Blue Jackets" hokejists: "Sērijas ir kā amerikāņu kalniņi"
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Izslēgšanas turnīru sērijas bieži ir kā amerikāņu kalniņi, pēc šokējošā zaudējuma piektdien teica Kolumbusas "Blue Jackets" komandas aizsargs Sets Džounss.

"Šādi sērijā gadās. Tajās ir kāpumi un kritumi, tās ir kā amerikāņu kalniņi," teica Džounss, kurš trešajā trešdaļā pagaidām publiski neizpaustas traumas dēļ zaudēja savu pārinieku Zeku Verenski. "Mēs neapstāsimies pie šī. Atstāsim to aiz muguras un būsim gatavi piektajai spēlei."

"Lielāko daļu mača spēlējām tiešām labi. Paņemsim pozitīvo un gaidām svētdienu," pauda "Blue Jackets" uzbrucējs Kems Atkinsons, kuram bija iespēja ieraidīt ripu tukšos vārtos, bet tā netika izmantota.

"Mums ir pārliecība par sevi," piebilda "Blue Jackets" aizsargs Deivids Savārs, kurš mačā veica sešus metienus un bloķēja sešus pretinieku raidījumus. "Mums nebija panika. Vienkārši pārtraucām kustēties. Tomēr dodamies uz priekšu un būsim gatavi piektajai spēlei."

Kā ziņots, piektdien četru pamatlaika minūšu attālumā no drošas vietas Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā bija Kolumbusas „Blue Jackets”, kas ar Elvi Merzļikinu vārtos vēl 57. minūtē atradās vadībā 3:0 pret Toronto „Maple Leafs”. Taču Toronto, spēlējot sešatā, paspēja iemest Merzļikinam trīs vārtus un pēc tam papildlaikā arī nokārtot sev uzvaru ar 4:3. Sērijā līdz ar to neizšķirts 2-2. Izšķirošais mačs sāksies naktī uz pirmdienu plkst. 3:00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2020-08-08 10:53, pirms 4 gadiem
Aizsargi ir kā Armerikāņu kalniņi

     [+] [-]

, 2020-08-08 10:58, pirms 4 gadiem
Viss būtu labi, ja nebūtu uzdāvinājuši uzvaru