Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvija – Dānija volejbolā... uzvarētāju nenoskaidro!

Latvija – Dānija volejbolā... uzvarētāju nenoskaidro!
Spraigu epizošu šodien netrūka
Foto: Latvijas Volejbola federācija, Vadims Morozovs

Pārbaudes spēļu ciklu ar neizšķirtu Sporta namā “Daugava” pabeigusi Latvijas sieviešu izlase volejbolā.

Pirmajā pārbaudes spēlē vakar Sporta namā “Daugava” Ingunas Minusas vadītajai Latvijas sieviešu izlasei izdevās pārspēt Dānijas valstsvienību četros setos. Šodien komandas tikās atkārtoti.

Spēli Latvijai sāka: Sanda Ragozina, Annija Āboliņa, Monta Strazdiņa, Marta Kamēlija Levinska, Jeļizaveta Morozova, Terēze Hrapāne un libero Liene Šimkuse.

Atšķirībā no vakardienas spēles lieli izrāvieni pirmajā setā netika piedzīvoti. Laukumā bija līdzīga cīņa, un seta otrajā pusē uzvaras kausus Dānijas izlases labā nosvēra Latvijas izlases spēlētāju kļūdiņas servju uzņemšanā – 25:21 viešņu labā.

2. sets pagāja ar nelielu Latvijas izlases pārākumu, Dānijai grēkojot ar piespēlēm un ne reizi neizvirzoties vadībā – 25:22 mājinieču labā pēc asprātīga Elvitas Dolotovas māņu sitiena ar otro pieskārienu.

Arī 3. sets sākās ar mājinieču ofensīvu – 8:2. Sākoties maiņām un pasliktinoties servju uzņemšanai, pārsvars tika pazaudēts, un setā uzvaru ar 26:24.

Arī 4. setu labāk uzsāka mājinieces (5:1), taču tūlīt tika noķertas (5:5). Epizodei paliekot bez Latvijas izlases uzbrukuma, dānietes izvirzījās vadībā ar 13:11, taču mājinieces atbildēja ar septiņu punktu sēriju, labi darbojoties blokā. Ar to pietika uzvarai setā, tam punktu pieliekot Terēzes Hrapānes sitienam uzbrukumā 25:19. Tā kā vienošanās starp komandām pirms spēles pa paredzēja četru setu aizvadīšanu, tas bija pēdējais punkts šodien, un draudzības spēle beidzās ar draudzīgu neizšķirtu – 2:2.

Par labākajām spēlētājām tika atzītas: Latvijai – Marta Kamēlija Levinska un Dānijai – Amālija Viktorija Ovie.

Rezultatīvākā mājiniecēm ar 13 gūtajiem punktiem bija Anna Embrekte. Levinskai tāpat kā vakar 12 punkti, 10 punkti – Hrapānei, pa 6 – Ragozinai un Strazdiņai. Viešņām Ovie guva 16, Mette Nīlsena – 13 un Helēna Elbeka – 12 punktus.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

  -1 [+] [-]

, 2018-08-08 20:22, pirms 6 gadiem
Тяга к курению "умирает" навечно за один день если воспользоваться дедовским советом https://bit.ly/2OjvnTA Я былa заядлым курильщицей, курила больше 14 лет и пробовала бросать тысячу раз, но больше пары недель не могла продержаться, а этот метод помог - полгода не курю и не тянет!

     [+] [-]

, 2018-08-08 22:50, pirms 6 gadiem
grūti lasīt rakstus ar vairākām kļūdām