Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" sezonas ievadā mājas spēles aizvadīs Balašihā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Avangard" sezonas ievadā mājas spēles aizvadīs Balašihā
Balašihas ledus halle

Omskas "Avangard" komanda, kuras mājas halli piemeklējušas tehniskas problēmas, jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas ievadā mājas spēles aizvadīs Piemaskavas pilsētā Balašihā.

"Kā ziniet, situācija ar abām Omskas arēnām šobrīd neļauj mūsu komandai sākt sezonu uz mājas ledus," izteicies "Avangard" komandas direktoru padomes vadītājs Aleksandrs Krilovs. "Klubam nācās meklēt pārcelšanās variantus. Pēdējās nedēļās apskatījām arēnas, tajā skaitā Krasnojarskā, Mitiščos, Balašihā. Aizvadījām analīzi un nonācām pie secinājuma, ka Balašiha būs optimālais variants "Avangard"."

Kā teica Krilovs, izdevīgāk spēlēt Piemaskavā nekā Krasnojarskā, jo galvaspilsētā dzīvojot daudz "Avangard" līdzjutēju. "Krasnojarskā arī mīl hokeju, bet "Avangard" līdzjutēju tur ir diezgan maz." Tāpat viņš pauda, ka Balašihas arēnā jau viss ir gatavs, turklāt līdz Krasnojarskai no Maskavas jālido piecas stundas, bet vienība tur varētu spēlēt vien līdz izslēgšanas turnīram, jo 2. martā sāksies Universiāde. Savukārt Mitiščos spēles būtu grūtāk aizvadīt, jo tur ir arī ULEB Eirolīgas vienība "Khimki" un būtu grūtības ar kalendāru.

"Mēs esam Omskas klubs un komanda noteikti atgriezīsies. Pārbraukšana ir īslaicīgs lēmums. "Arena Omsk" darbu turpina eksperti, kuri drīz dos savu slēdzienu," teicis Krilovs, sakot, ka vienība darīs visu, lai Omskā atgrieztos pēc iespējas drīzāk.

Balašihā komanda bija no 2008. līdz 2010. gadam, kad tika apvienota ar Maskavas "Dynamo". Pēdējā no sezonām tā spēlēja Gagarina kausa finālā.

"Avangard" nākas meklēt jaunu arēnu, jo tās mājas halle atrodas avārijas stāvoklī. Omskā ir vēl viena halle, kas nosaukta Bļinova vārdā, bet tā neatbilst Kontinentālās hokeja līgas standartiem.

Kā zināms, "Avangard" nākamajā sezonā vadīs Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Savukārt viņam palīdzēs Žaks Klutjē un Aldis Āboliņš, kuri kopā ar kanādieti strādā arī Latvijas valstsvienībā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-08 17:39, pirms 6 gadiem
Vai tiešām tuvāk nekā 3000km. nav nevienas halles?

     [+] [-]

, 2018-08-08 18:58, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Angelina, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk

     [+] [-]

, 2018-08-08 19:09, pirms 6 gadiem
Nekas pie pustukšām tribīnēm varēs uzspēlēt