Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

V.Kurakins - labākais jaunais futbolists Virslīgas otrajā aplī

Krišs Upenieks

V.Kurakins - labākais jaunais futbolists Virslīgas otrajā aplī
Vladislavs Kurakins
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Par SynotTip Virslīgas 2017.gada sezonas otrā apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu galveno treneru balsojumā atzīts ''Riga'' FC vārtsargs Vladislavs Kurakins.

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome 2.apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja piecus kandidātus:
Raivis Andris Jurkovskis (FK Liepāja/Mogo)
Ņikita Koļesovs (FK Ventspils)
Vladislavs Kurakins (Riga FC)
Roberts Uldriķis (RFS)
Eduards Emsis (FK Metta/LU)

Šoreiz balsojums, atšķirībā no 1.apļa, kad pārliecinoši par labāko tika atzīts Roberts Uldriķis (RFS), izvērtās krietni līdzvērtīgāks un tikai pēc pēdējo balsu apkopošanas kļuva zināms, ka šoreiz balvu saņems cits spēlētājs - Vladislavs Kurakins no ''Riga FC''.

Vladislavs Kurakins ir Riga FC pamatvārtsargs un līdz šim ticis nominēts arī mēneša labākā spēlētāja balvai. 2.apļa ietvaros (8. līdz 14.kārta) Rīgas klubs ar Kurakinu vārtos izcīnīja divas uzvaras un trīs mačus noslēdza neizšķirti, kā arī piedzīvoja vienu zaudējumu. ''Riga FC'' šobrīd ieņem 4.vietu kopvērtējuma tabulā.

Ar pilnu balsojumu variet iepazīties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga

     [+] [-]

, 2017-08-08 15:44, pirms 7 gadiem
Beidzot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja