Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"Superkauss" posmā Madonā startēs MXGP čempionāta dalībnieks Krestinovs

Juris Grīns
Juris Grīns

"Superkauss" posmā Madonā startēs MXGP čempionāta dalībnieks Krestinovs
Gerts Krestinovs
Foto: N M P Photographie

Jau aptuveni nedēļu bija pamatotas cerības, kuras šodien guvušas apstiprinājumu - ''Moster Energy Superkauss'' Madonas posmā startēs titulētais Igaunijas sportists Gerts Krestinovs, kurš pārstāvēs ''MX Ādaži Motosports RT'' komandu, organizatoriem apliecināja komandas menedžeris Fīlips Kempelis.

Krestinovs šajā sezonā sekmīgi startē Anglijas čempionātā kā arī atsevišķos pasaules čempionāta posmos karaliskajā MXGP klasē. Sevišķi veiksmīgs igaunim izvērtās posms Lommelā pirms nedēļas, kad MXGP klasē tika izcīnīta augstā desmitā vieta. Lommela Gertam ir bijusi ļoti veiksmīgi un tajā izcīnīts arī līdz šim lielākais panākums karjerā - tālajā 2008.gadā, 18 gadu vecumā, Krestinovs pārsteidza visu motokrosa pasauli un uzvarēja MX2 pasaules čempionāta posmā.

Superkauss seriālā Gerts Krestinovs ir startējis četras reizes - 2011.gadā vienā posmā, kurā izcīnīta trešā vieta, 2012.gadā divos posmos Dobelē un Saldū, kuros abos uzvarēja, bet 2013.gadā Saldus finālposmā starts ne tik veiksmīgs un pirmo reizi Superkausā ārpus top3.

Krestinovs noteikti būs starp galvenajiem pretendentiem uz uzvaru arī Madonas posmā, kur viens no viņa sīvākajiem konkurentiem noteikti būs Tanels Leoks, kurš tāpat kā Gerts pārstāvēs seriāla vicelīderus - ''MX Ādaži Motosports RT'' komandu. Atgadināsim, ka seriāla vadībā pēc diviem posmiem ir ''MX Moduls'' sportisti, kuri tuvākos sekotājus apsteidz par 4 punktiem.

Izmantotie resursi:
Superkauss