Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Saniknoju FKV? Un viņi nesaniknoja, paņemot manus spēlētājus?"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pertija: "Saniknoju FKV? Un viņi nesaniknoja, paņemot manus spēlētājus?"
"Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija
Foto: Nora Krevņeva/F64

Piedāvājam Tamaza Pertijas un Kirila Kurbatova sacīto pēc SMScredit.lv Virslīgas 24. kārtas mača, kurā Rīgas "Skonto" ar 2:0 pārspēja "Daugavpili". Pertija kārtējo reizi nelika garlaikoties...

Tamazs Pertija, "Skonto" galvenais treneris: "Mūsu uzdevums šodien bija 1.puslaikā iegūt noteiktu rezultātu, lai 2.puslaikā nošautu divus zaķīšus - apspēlēt "Daugavpili" [Pertija visu preses konferenci "Daugavpili" dēvēja par "Daugavu" - aut.] un saglabāt spēkus spēlei ar "Ventspili" [tā notiks jau trešdien Ventspilī - aut.]. Principā izdevās. Tiesa, 2.puslaikā praktiski turējām tikai bumbu, nevis spēlējām futbolu. Kontrolējām bumbu, bet momentus neradījām. Mani katrā spēlē priecē, ka jaunie puiši, kuri tikai tagad sāk spēlēt lielo futbolu, progresē. Tas ir svarīgi. Varu teikt to, ka šobrīd spēlētāju atlases ziņā Latvijas čempionātā stiprākās ir "Ventspils" un "Jelgava", taču labāko komandas spēli rāda "Skonto". Plus šai komandas spēlē pieredzējušie kā Klimiašvili, Morozs, Gabovs, Rugins labi būvē sev apkārt jaunos puišus. Tas ir pozitīvi. Kopumā spēles temps mani apmierināja, jo sākām ar ļoti augstu presingu - zinājām, ja dosim "Daugavpilij" spēlēt futbolu, viņi mācēs to darīt. 2.puslaikā sākām zemāk viņus sagaidīt, devām spēlēt futbolu, un viņi to izmantoja - spēcīgi kombinēja, radīja momentu. Man patika šī komanda, jo rādīja domājošu futbolu. 1.puslaikā mēs viņiem to neļāvām, tāpēc arī guvām divus vārtus un var sacīt, ka spēles likteni praktiski par procentiem 70 izšķīrām. Kaut arī, protams, ir bijis, ka esam 2:0 vadībā un nospēlējām 2:2, kā ar "Mettu".

Šodien mēs ļoti labi noskaņojām, jo teicu, ka galvenais, lai nebūtu nenovērtēšanas - puiši mani sadzirdēja un patiešām varēja just, ka no 1.sekundes viņi ir nopietni noskaņojušies. Nebija bezrūpības un attieksmes, ka mēs 1.vietā, "Daugavpils" 6.vietā, ja [vēršas pie Kurbatova, kurš paskaidro, ka viņa komanda atrodas 8.vietā - aut.]? Nenovērtēšanas nebija, un mani tas priecē. Un pats galvenais, ka viņi progresē, progresē, progresē. Tas ir svarīgāk nekā cīnīties par čempionu titulu. Mēs necīnāmies par čempionu titulu, bet gan cīnāmies par katru bumbu, par katru zemes gabalu, katrā divcīņā. Cīnāmies katrā spēlē. Ja darīsim to katrā spēlē, tad arī tituls nekur neliksies. Taču mums ir problēmas, tāpēc nedomājam, ka, ja neiegūsim titulu, tad slēdzam ārā gaismu. Tā nav."

Ko jūsu komanda darīja pēdējās 15 minūtēs?
"Atspēlēja [доигрывала - krievu val.] līdz galam."

Vāji spēlēja.
""Atspēlēja līdz galam, jo, atkārtošos, spēlēja bez maiņām. Grūti spēlēt - paskaitiet, cik spēles esam nospēlējuši praktiski bez maiņām. Vieni un tie paši futbolisti. Viņi nav no dzelzs, bet gan dzīvi spēlētāji. Mums rezervē ir 98., 99. gadi, tāpēc maksimāli cenšamies pavilkt spēli. Tāpēc šādi beidzām, pilnībā atdevām iniciatīvu "Daugavpilij", lai saglabātu spēkus un nedabūtu kartītes pirms spēles ar "Ventspili" - bija cilvēki, kuri "karājās" uz trim dzeltenajām kartītēm. Un lai nedabūtu traumas un veiksmīgi pabeigtu spēli. Tāpēc taktiski tā tiek darīts - ja tu esi vadībā ar 2:0 un tev ir spēle pēc četrām dienām, pat ne spēle, bet karš, tad mierīgi noved spēli līdz galam."

Šodien guvāt vārtus ar standartu un tālsitienu, bet bija problēmas, lai izspēlētu līdz drošiem vārtiem, ko sezonas pirmajā pusē lieliski darīja Mingazovs. Var apgalvot, ka viņu neviens šajā aspektā nespēj aizvietot?
"Protams. Katrus 5-6 mēnešus taisām jaunu komandu. Paskaitījāt, cik no pagājušā gada sastāva aizgāja prom? Un cik šogad? Šabala, Kožans, Mingazovs, kurš tur vēl, atgādiniet. Tāpēc katrus piecus mēnešus veidojam spēli no jauna. Visas citas komandas ir pastiprinājušās, vienīgi mēs nē. Mēs ne tas, ka nepastiprināmies, mēs meklējam jaunos, 98. gadu [smaida]. Un mēs atrodamies 1.vietā. Par ko vispār var būt runa? Ja mēs spēlējam ar 5-6 spēlētājiem, kuri ir 95., 96., 97. gada. Un puiši iziet un nezaudē un pat neielaiž vārtus. Protams, Mingazova trūkst, protams, Šabalas trūkst, protams, Kožana trūkst, protams, Apijas, kura nebija šodien, trūkst. Atkārtošos, mani priecē, ka jaunie spēlē un galvenais, ka ir komandas spēle. Mēs neceram tikai uz Gutkovski, nekad necerējām tikai uz Karašausku vai uz kādu citu konkrētu spēlētāju - mums ir komanda. Un komandas spēle, uzskatu, šobrīd mums ir 1.vietā [Virslīgā - aut.]. Tas ir mans personīgais viedoklis."

Pagājušajā gadā tabulā bija ļoti līdzīga situācija - arī aptuveni astoņu punktu pārsvars, arī tuvākā sekotāja "Ventspils". Beigās jūs nosēdāties, un "Ventspils" jūs apsteidza. Ko šogad darīsiet citādi, lai tas neatkārtotos?
"Kāpēc? Mēs nenosēdāmies. Pagājušajā gadā nenosēdāmies - zaudējām tikai vienu spēli."

Ar "Mettu" bija 2:2.
"Nu un kas? Futbolā nav tikai tā, ka izej un spēlē. Lai iegūtu 1.vietu un čempionu titulu, ir kaudze ar dažādām niansēm. Es to šeit tagad sīkāk neargumentēšu. Šodien esam vienīgie, kas, atskaitot futbolu, ne par ko citu neinteresējas. Apkārt mums nekā cita nav. Par ko šeit varam runāt? Tas, ka "Ventspils" ir pagājušā gada čempioni, nenozīmē, ka mēs esam slikti. Tas nozīmē, ka viņiem finanšu jautājumi ir 10 reizes labāki nekā mums. Viņiem ir garš rezervistu soliņš, viņiem ir konkurence. Viņiem nav aktuāls jautājums, ka kāds iet prom - viņiem futbolisti nāk klāt. Tikmēr mēs nedrīkstam nevienu ņemt, jo ir noteiktas problēmas. Mūs vajag nevis kritizēt, bet slavēt - ne mūs, bet puišus. Ka viņi tādā stāvoklī iet spēlēt un uzvar."

Lai gan sakāt, ka vienmēr runājat patiesību, diez vai jūsu vārdi patīk "Ventspilij"...
[Pārtrauc - aut.] "Tas ir pareizi, tā tam ir jābūt - būtu dīvaini, ja "Ventspilij" patiktu mani vārdi. Tā ir konkurence. Sportiskā konkurence. Nav tā, ka mēs viens otru neieredzētu. Ir sportiski laba konkurence. Tā vienmēr bijis."

"Ventspils" par "Skonto" runā mazāk nekā "Skonto" par "Ventspili", tāpēc gribēju pajautāt, vai nedomājat, ka trešdien "Ventspils" būs vēl jo niknāka?
"Jā. Es kā reiz gribu, lai viņi saniknotos [smaida]. Nabadzīgie bagātos nesaprot [smejas]. Tāpēc mums laikam tāds... Mums ar "Ventspili" viss ir normāli - mēs visu izšķiram futbola laukumā. Ejam laukumā un, krieviski sakot, sitamies [рубимся - krievu val.]. Tas ir labi. Es viņus saniknoju, viņi mani saniknoja. Viņi vai tad mani nesaniknoja, paņemot manus futbolistus? [smaida] Bet es neko nevaru padarīt, jo viņiem ir stabila finansiālā situācija un viņiem ir tiesības darīt, ko vien vēlas - paņemt jebkuru spēlētāju, ja viņi to var. Tāpēc viņi paņēma tos spēlētājus, kas no mums aizgāja. Protams, ka tas ir sportiskais niknums. Es par to jums varu nestāstīt. Tas ir normāli, tas ir futbols. "Inter" neieredz "Milan", "Barcelona" neieredz "Real", vai ne? Tas arī viss - tas ir normāli. Jūs to gribat kaut kā īpaši izcelt - nē, konflikta nav. Turklāt Jurģis, galvenais treneris [Pučinsks - aut.] - mēs ar viņu kopā spēlējām un vispār nebija nekādu problēmu. "Ventspilī" pats esmu spēlējis. Ļoti cienu viņu vadītājus. Ļoti cienu Lemberga kungu, kurš visu izdarījis futbola un sporta labā. Nav nekādas skaudības. Ir sportiskais aspekts, kurā mēs nedaudz konkurējam."

Ar neizšķirtu Ventspilī būsiet apmierināts?
"Nē. Bet "Ventspils"? Ar neizšķirtu esmu apmierināts tikai spēlēs ar "Mettu" [smaida], jo tas nozīmē, ka ir viena komanda, kas pie 0:2 vēl grib izvilkt spēli ar "Skonto" un nospēlēt 2:2. Ja būs daudz tādu komandu, mūsu čempionāts "izaugs".

Apija Ventspilī būs?
"Domāju, ka jā. Procedūras beigušās, rīt sāks trenēties."

Beigās nenopietnais jautājums - kas jāizdara, lai Žigajevs negūtu vārtus šķērītē?
"Kas jāizdara, lai Žigajevs neiesistu šķērītē? Viņam vienkārši jāuzkāpj uz galvas [smejas], 1.sekundē, Jurka taču mums ir maziņš. Maziņš, bet drosmīgs [krieviski izteiciens - маленький, но удаленький]. Viņam vienkārši jāuzkāpj uz galvas un viss!"

Kirils Kurbatovs, "Daugavpils" galvenais treneris: "Mēs nejēdzīgi sākām spēli. Spēles sākums tika pilnībā izgāzts. Nav ko slēpt, kaut kādā mērā tas bija "Skonto" nopelns, jo pretinieks noorganizēja augstu un aktīvu presingu. Mēs vienkārši neko nepaguvām izdarīt. Domāju, šis spiediens arī rezultējās divos vārtos. Nevajadzīgs standarts, arī tālsitiens, arī citas epizodes. Varbūt ietekmēja arī [tālais] ceļš, bet tās jau ir mūsu iekšējās problēmas. Jokojot varu teikt, ka mums laikam jāsāk spēle no 0:2 - tad mēs kaut ko sākam rādīt. Kamēr šai psiholoģiskajai barjerai netiksim pāri, panākumu mums nebūs. Mūsu spēlētāju atlase nav tik pieredzējusi, un puišiem nav pieredzes tādā ilglaicīgā turnīrā kā Virslīga, kas sastāv no aptuveni 30 spēlēm. Mēs katru reizi tik ļoti koncentrējamies uz rezultātu, ka tas aizēno visas pārējās kvalitātes. Nevaram pārkārtoties. Tikai ielaižot "savus" divus vārtus, mēs sākam spēlēt bez atskatīšanās uz saviem vārtiem, un tad jau kaut kas sāk "līmēties". 2.puslaikā spēle jau bija cienīga - gribējām gūt vārtus, žēl, ka neguvām. Tātad šobrīd neesam to pelnījuši. Šī spēle parādīja daudzas mūsu problēmas - strādāsim. Vienīgi tagad pat nezinu, kā noteikt sastāvu nākamajai spēlei, jo uz maiņu uznākušie puiši diezgan labi izskatījās, savukārt sākumsastāvs kaut kā... nevaru teikt, ka esmu augstās domās par viņu sniegumu. Apsveicu pretinieku un novēlu veiksmi cīņā par medaļām."

Katrs treneris, arī jūs, saka, ka cīnāties katrā spēlē atsevišķi, bet tomēr tabulu jūs noteikti zināt. Piekrītat, ka par 7.vietu varat aizmirst, un galvenais mērķis ir noturēties 8.vietā un nepalaist priekšā "Mettu" un "Jūrmalu"?
"Jā. Domāju, tā arī ir. Diez vai mēs vēl pacīnīsimies par 7.vietu. Tāda uzdevuma arī nemaz nav. Uzdevums ir saglabāt vietu augstākajā līgā, izvairīties no pārspēlēm, lai nebūtu liekas nervu bojāšanas. Tāpēc mums jākoncentrējas spēlēm ar tiešajiem konkurentiem."

Rjotaro 1.līgā sasita kaudzi vārtu, bet, kaut arī Virslīga, protams, ir augstākas raudzes turnīrs, šogad nekādi nesit iekšā. Sezonas gaitā nerealizēja pendeli, šodien izgājienā viens pret viens trāpīja pa vārtu stabu. Psiholoģijas problēma?
"Atkārtošos, mums ir puiši, kuri... nu ko tur slēpt, līdz šim nekur nespēlēja. Nekur. Virslīgas un 1.līgas līmeņi ir ļoti atšķirīgi. Nesalīdzināma atšķirība. Turklāt spēlētāji, ar kuriem pērn triumfējām 1.līgā, daļēji ne tas, ka atbrīvojāmies, vienkārši mūsu ceļi šķīrās. Tagad viņi spēlē "Rēzeknē" un "iet" bez zaudējumiem [1.līgā - aut.]. Principā tur lielākoties ir mūsu futbolisti no pagājušā gada modeļa. Tas kaut ko izsaka? Centāmies iziet uz augstāku līmeni, bet pagaidām Rjotaro trūkst meistarības. Tāpat kā pārējiem - runa nav tikai par viņu."

Kāpēc šodien izlikāt citu vārtsargu?
"Kaut kas bija jāpamaina. Visu laiku zaudējam, zaudējam, zaudējam, kaut kas ir jāmeklē. Šodien atšķirību nesajutu - Čižovs ielaiž "savus" "standartus", Kurakins laiž "savus" "standartus", Čižovs ielaiž no 40 metriem, Kurakins ielaiž no 35 [smaida] - mazliet tuvāk, bet tik un tā. Gribējām kaut ko pamainīt, bet arī Žoram [Čižovam - aut.] jāiedod pauze, lai mazliet paelpotu skābekli un paskatītos uz visu no malas un nomierinātos. Viņš visu laiku iziet un visu laiku zaudē, zaudē - tas nogalina. Demoralizē."

Jau minējāt par pieredzes, meistarības trūkumu, bet tomēr - kāpēc situācijā, kad jums pie 0:2 ir standarts 40 metru attālumā no vārtiem, tiek nevis izdarīts centrējums soda laukumā, bet bumba nolikta vēl 30 metrus tālāk no pretinieka vārtiem un notiek atspēle atpakaļ? Tikai pieredzes trūkums?
"Acīmredzot attiecīgajiem futbolistiem labāk redzams. Nezinu, par kuru epizodi jūs šobrīd runājat - ja mēs to pārrunātu pie tāfelītes, tad es jums paskaidrotu. Šobrīd nespēju iztēloties, par ko runājat."

  +4 [+] [-]

, 2014-08-08 23:28, pirms 10 gadiem
Pertija vecas karbonādes saēdies atkal.

  +5 [+] [-]

, 2014-08-08 23:32, pirms 10 gadiem
Pertijas intervijas tās ir vnk bombas

  +1 [+] [-]

, 2014-08-08 23:45, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Pertijas intervijas tās ir vnk bombas
Ir, ir, piekrītu. Lai nu ko, bet intervijas ar šamo ir interesantas. Reti kurš tik vaļīgi runā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 00:45, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Pertijas intervijas tās ir vnk bombas
Liels muldņa , ticamības nekādas,vēl nesen šis kaut ko stāstīja(borēja) par skontas jauniešiem,bet rezervē tik 98,99 gadu puikas sēž!Kur ir šie jaunie,tuvākās rezerves?Dziļas bedres priekšā skonta atrodas(ieskaitot rezerves)!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-09 00:52, pirms 10 gadiem
Ar "Mettu" bija 2:2.
"Nu un kas? ...................
-------------
Protams kas kādam par daļu no šīs spēles.....
Reāli peld atbildot uz šo jautājumu par to TOTO maču!Atbilde beztēmā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-08-09 00:56, pirms 10 gadiem
Gaskoins rakstīja: Pieļauju, ka Ferdinands vērtēja no mākslinieciskā aspekta. Es, piemēram, kad lasīju šo interviju, pilnīgi sajutu kā viņš žestikulā ar rokām un dzirdēju stereotipisku kaukāziešu akcentu krievu valodā. Kolorīts!!!
Tieši tā. Nu jau pat video nevajag skatīties, to Žorika bildi var uzburt vienā acu mirklī

  -1 [+] [-]

, 2014-08-09 00:58, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Liels muldņa , ticamības nekādas,vēl nesen šis kaut ko stāstīja(borēja) par skontas jauniešiem,bet rezervē tik 98,99 gadu puikas sēž!Kur ir šie jaunie,tuvākās rezerves?Dziļas bedres priekšā skonta atrodas(ieskaitot rezerves)!
A ko sākot no 2000. gada dzimušos ņemt par pilnu lielajā komandā? Ja var izmantot kādus no 98 vai 99, tad ir tikai apsveicami.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-09 01:00, pirms 10 gadiem
Gaskoins rakstīja: Pieļauju, ka Ferdinands vērtēja no mākslinieciskā aspekta. Es, piemēram, kad lasīju šo interviju, pilnīgi sajutu kā viņš žestikulā ar rokām un dzirdēju stereotipisku kaukāziešu akcentu krievu valodā. Kolorīts!!!
Tas tiesa!Pasmieties varēja,tik nez vai FKV faniem šeit nāks smiekli pēc dažiem izteikumiem(piem. žigu)...
---------------
Beigās nenopietnais jautājums - kas jāizdara, lai Žigajevs negūtu vārtus šķērītē?
"Kas jāizdara, lai Žigajevs neiesistu šķērītē? Viņam vienkārši jāuzkāpj uz galvas [smejas], 1.sekundē, Jurka taču mums ir maziņš. Maziņš, bet drosmīgs [krieviski izteiciens - маленький, но удаленький]. Viņam vienkārši jāuzkāpj uz galvas un viss!"

  +2 [+] [-]

, 2014-08-09 01:08, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: A ko sākot no 2000. gada dzimušos ņemt par pilnu lielajā komandā? Ja var izmantot kādus no 98 vai 99, tad ir tikai apsveicami.
Iedziļinies manā komentā!Nav rezerves skontam,ja jāiztiek ar 15-16 gadīgiem(kas nāktu uz maiņu)!Paskat uz skontas dublieriem,tur tādi paši tik ir!Lai pavilktu klubu tik uz iepirktiem špīleriem jādarbojas,tie daži kas spēlē galvenajā komandā(jauniņie),tā ir visa skontas vērtība šobrīd!
Vēl acīmredzami tiesneši šos tagad nebrīdina,jo soliņš ir īss,gadu atpakal LM ar bija īss soliņš ,tiesneši nez kāpēc īpaši to neredzēja,bet skontas solu saskata!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-09 01:15, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Iedziļinies manā komentā!Nav rezerves skontam,ja jāiztiek ar 15-16 gadīgiem(kas nāktu uz maiņu)!Paskat uz skontas dublieriem,tur tādi paši tik ir!Lai pavilktu klubu tik uz iepirktiem špīleriem jādarbojas,tie daži kas spēlē galvenajā komandā(jauniņie),tā ir visa skontas vērtība šobrīd!
Vēl acīmredzami tiesneši šos tagad nebrīdina,jo soliņš ir īss,gadu atpakal LM ar bija īss soliņš ,tiesneši nez kāpēc īpaši to neredzēja,bet skontas solu saskata!
Mani īpaši neinteresē Skonto klubs kā tāds un es pat netaisos iedziļināties viņu rezervēs tagad, tāpēc vien piekritīšu tev. Pieņemu, ka tu viņus esi kārtīgi izfiltrējis, ieskaitot tiesnešus
Bet kā jau esmu minējis Pertijas intervijas ir visai uzjautrinošas un tās es garām nelaižu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-08-09 01:38, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Iedziļinies manā komentā!Nav rezerves skontam,ja jāiztiek ar 15-16 gadīgiem(kas nāktu uz maiņu)!Paskat uz skontas dublieriem,tur tādi paši tik ir!Lai pavilktu klubu tik uz iepirktiem špīleriem jādarbojas,tie daži kas spēlē galvenajā komandā(jauniņie),tā ir visa skontas vērtība šobrīd!
Vēl acīmredzami tiesneši šos tagad nebrīdina,jo soliņš ir īss,gadu atpakal LM ar bija īss soliņš ,tiesneši nez kāpēc īpaši to neredzēja,bet skontas solu saskata!
Skonto un FKV ir vienīgie normālie LV klubi, pārējie būtībā ir salašņas. Vienīgi, ka meistarīgākie spēlētāji nāk no D-pils rajona...

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 01:38, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Bet kā jau esmu minējis Pertijas intervijas ir visai uzjautrinošas un tās es garām nelaižu.
Pēc uzvaretām spēlēm,jeb vajadzīgo rezultātu paņemšanas!
Bet pirmajā spēlē Liepājā,bēra tiesnešiem samazgas virsū kā negudrs,kaut viņam nebija taisnības!
arbuzņiks ir spēcīgs aktieris tas tiesa!

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 01:50, pirms 10 gadiem
Gaskoins rakstīja: Ferdinand, tu principiāli Andri nesaprati. Viņš runāja par to, ka aiz lielās komandas ir bedre, kurai otrā pusē sēž bērni.
Tur jau ir tā lieta!Nav naudas(jeb lieli parādi),nav pašu puiku maiņas!Kāds tad būs nākotnes skonta?Vai maz būs?
Ja savus jaunekļus iesaistīs tas vien būs alimps-2,pat tiesneši nebūs spējīgi palīdzēt noturēties elitē klubam!Iepirkt kādus un maksāt viņiem,nav pa kabatai!Izeja ir TOTO kā noturēt klubu!

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 09:19, pirms 10 gadiem
Pertijas intervija normāla ar dienvidnieka humora izjūtuUn vietām arī pareizi iedzeļ,vairāk gan aiz skaudības, un viņu var lieliski saprast.Talantīgam trenerim,katrā ziņā to apliecina rezultāti un it kā nemotivētu spēlētāju labā spēle Latvijas līmeni,jātrenē D-pils toto klubs,pēc tam finansiālām problēmām mocīto Skonto.Kamēr galvenie konkurenti šobrīd vēl dzīvo šiem apstākļiem visai labi,bet attiecīgu rezultātu parādīt neprot.Neko sliktu negribu teikt,bet kur meklējama vaina ,saprot gandrīz visi.Ne jau tikai spēlētājiem jāprogresē savā karjerā,bet arī treneriem.Izskatās,ka kāds ir savā izaugsmē apstājies,ja nespēj uzvarēt pat tad ,kad būtībā tavā rīcībā ir spēcīgākais sastāvs Latvijā.Man gan vienkārši šķiet,ka citu komandu treneri ir FK Ventspils spēli atkoduši.Un neko jaunu šobrīd piedāvāt Ventspils nespēj.Tīri manas subjektīvas domas,nezinu,varbūt vaina kaut kur citur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-09 12:48, pirms 10 gadiem
Piekritu Algunam, Pučinskis ir zema limeņa treneris. Un žel ka FKV ar tadiem ambicijam un spekiem neko nevar paradit. Nezinu ka bus šogad bet latvija vismaz vienam klubam ir jaspele eiroliga un uz doto bridi tas var but tikai Ventspils. Interesanti butu redzet Pertiju Ventspili , ar tadu atbalstu ka tur var ari Eiropas li9ga spelet, nemot vera ka dauzdi no Skonto jau ir FKV

     [+] [-]

, 2014-08-09 15:46, pirms 10 gadiem
Vai tiešām viņi nevarēja atrast labāku treneri? :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja