Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas treneris Tite nosoda Mesi par necienīgiem izteikumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brazīlijas treneris Tite nosoda Mesi par necienīgiem izteikumiem
Lionels Mesi spēlē par trešo vietu tika noraidīts. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Brazīlijas futbola izlases galvenais treneris Tite nosodījis argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi par necienīgiem izteikumiem tieši viņa vadītās komandas virzienā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Brazīlijas futbola izlase svētdien savās mājās tika kronēta par Dienvidamerikas futbola izlašu turnīra "Copa America" uzvarētāju. Pirms tam Mesi medijiem bija izteicies, ka darīts viss iespējamais, lai šajās sacensībās uzvarētu tieši brazīlieši.

Par šādiem superzvaigznes izteikumiem neapmierināts bija Tite. "Mesi ir jāparāda lielāka cieņa, turklāt viņam ir jāprot samierināties ar zaudējumiem," teica Tite, kura vadītā Brazīlijas izlase pirms tam "Copa America" pusfinālā uzvarēja tieši Argentīnu. "Mēs viens ar otru tiekamies daudzos mačos, pat Pasaules kausā, tāpēc jābūt uzmanīgam."

"Katram ir savas problēmas, bet ir jāsaglabā cieņa," uzsvēra Tite. Pēc zaudējuma pusfinālā Mesi arī norādīja, ka Brazīlijai ir liela ietekme Dienvidamerikas Futbola konfederācijā (CONMEBOL).

Savukārt cīņā par trešo vietu "Copa America" turnīrā pret Čīli slavenais argentīnietis saņēma apšaubāmu noraidījumu, bet pēc tam Mesi teica, ka tādā veidā sodīts par saviem iepriekšējiem izteikumiem.

Brazīlijas futbolisti svētdien par "Copa America" čempioniem kļuva devīto reizi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-07-08 16:01, pirms 5 gadiem
Messi draud diskfalifikācija no kopamerikas uz diviem.gadiem 😂. Laikam tomēr viņa teiktais ir taisnība.

     [+] [-]

, 2019-07-08 16:01, pirms 5 gadiem
Nav dūmi bez uguns..ja jau nebaidījās ko tādu teikt tad jau kautkas tur nav!

GG MUNITED!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-07-08 16:05, pirms 5 gadiem
Tiesneši ir tikai cilvēki, bet tieši tāpat, kā futbolists pieļaujot kļūdas saņem sodu, tad arī tiesnesim ir jāsaņem sods. Nav normāli no nekā izzīst sarkano kartīti, neiet skatīties strīdīgas epizodes, kuras VAR ziņo pa austiņu, jo īpaši, ja tad acīmredzami ir bijusi kļūda

     [+] [-]

, 2019-07-08 16:43, pirms 5 gadiem
Toties finālā tiesnesis, iespējams, lai kompensētu iepriekšējās netaisnības, nolēma tiesāt pat Brazīļiem par sliktu. Soft pendele (jo T. Silvam trāpīja pa balsta roku) un 2 soft dzeltenās (=1 sarkanā) Žezusam.

     [+] [-]

, 2019-07-08 17:29, pirms 5 gadiem
Kapec Messi neruna par pendeli spele pret Peru?

  -1 [+] [-]

, 2019-07-08 18:34, pirms 5 gadiem
Nu man vairāk izskatās, ka Messi ir nenormāli iesprindzis uz to, lai ar izlasi kko izcīnītu, jo tas ir principā vienīgais kas viņam nav. Arī salīdzinājumā ar Ronaldu. Un gan jau pats apzinās kas tas par skaistu stastu būtu, ja piem. spelē ar Brazīļiem Messi būtu iebliezis teiksim 2 vārtus un Argentīna uzvarētu ar 2:1. Messi izslēdz brazīļus pašu mājas turnīrā...Argentīnai u argentīnišiem tas ir ļooooti svarīgi. Bet nekā - zāģis un pablāvs sniegums (pēc Messi standartiem). Es pat domāju viņam čl tur mazāk svarīgs par izlases titulu,jo viens čl vairāk vai mazāk tur būtiski neko nemaina. Nu bet būs jau vēl čalim nākošgad savās mājās kļūt par varoni un ja nu atkal tukšā, tad gan jau līdz pk2022 ar vēl aizvilks.

     [+] [-]

, 2019-07-08 22:18, pirms 5 gadiem
Bez iemesla Mesi neko tādu neteiktu. Apšaubāma tiesnešu rīcība (neskatīties VAR strīdīgos momentus) arī noveda pie tā, kas noticis. Viens brazīlisno izlases augšas, ja nemaldos, Leonardo, jau pirms mača bravūrīgi paziņoja, ka šo maču (pret ARG) viņi uzvarēs, un cits iznākums nav iespējams (arī LTV1 sporta ziņās rādīja), viņš pārliecināts par uzvaru, utt. Nav dūmu bez uguns, it sevišķi, ja zin par augsto korupcijas līmeni D-Amerikā... Pretīgi.

     [+] [-]

, 2019-07-09 02:31, pirms 5 gadiem
Argentīna vispār apšaubāmi no grupas izlīda. Ko Mesi neko nesaka par atbildes spēli pret PSG, kur tiesnesis divas pendeles Barcelonai uzdāvināja. Mīkstais...