Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas pēdējā vieta "Jelgava" viesos uzvar Baltkrievijas trīspadsmitkārtējo čempioni BATE

Agris Suveizda

Virslīgas pēdējā vieta "Jelgava" viesos uzvar Baltkrievijas trīspadsmitkārtējo čempioni BATE
Jegors Filipenka un Renārs Rode. Foto: fcbate.by

Kamēr savā starpā cīkstējas dažāda vecuma izlases, "Optibet" Virslīgas klubi pauzi izmanto, lai izvēdinātu galvas un ievingrinātu kājas ārpus Latvijas teritorijas.

Pie skaļākās sāncenses pārbaudes spēlē tika "Jelgava", kas šodien viesojās pie Barisavas BATE, kas 13 gadus pēc kārtas ir triumfējusi Baltkrievijas čempionātā, bet šobrīd ar 24 punktiem desmit spēlēs ir otrajā vietā, izcīnot četras uzvaras pēc kārtas. Lai arī izlašu dēļ BATE nebija vislabākajā sastāvā, laukumā devās arī virkne pamatkodola spēlētāju – sākumsastāvā bija pieci futbolisti no iepriekšējās oficiālās spēles vienpadsmitnieka, ieskaitot arī kādreizējo "Malaga" aizsargu Jegoru Filipenku.

"Jelgava" pārbaudīja arī trīs leģionārus – izraēliešu uzbrucēju Stavu Nesikovski, kurš Izraēlas otrajā līgā šosezon sāka četras no septiņpadsmit spēlēm, kā arī divus brazīliešus Vinisiusu de Oliveiru un Arjelu Da Silvu. Pēdējais no viņiem 54. minūtē arī guva pirmos vārtus, pārtverot aizsarga vāju piespēli vārtsargam un izmantojot izgājienu viens pret vienu (1:0). Trīs minūtes vēlāk vēl vienu rupju kļūdu izmantoja gruzīns Irakli Bidzinašvili (2:0). "Jelgava", kas Virslīgā nav uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas (0-3-3, vārti 3:8), uzvarēja ar rezultātu 2:0. Virslīgas sezonā jelgavnieki tikai divreiz ir spējuši gūt divus vārtus. "Jelgavas" galvenais treneris Marians Pahars savulaik stažējās tieši BATE.

"Jelgavas" pamatsastāvs: Kurakins, Litvinskis, Rode, Fernandešs, Osipovs, Biļans, Bidzinašvili, Indrāns, Nesikovskis, Oliveira, Arjels. Rezervē: Šarifi, Čamkins, Lazdiņš, Redjko, Eisdens, Ivanovs, Jegorovs.

"Ventspils ar 1:4 kapitulēja Kauņas "Žalgirim", kas Lietuvas čempionātā ieņem trešo vietu. Vienīgos vārtus kurzemnieku labā guva Kaspars Svārups, 59. minūtē no 11 metru atzīmes panākot 1:2. Rīt ar Lietuvas augstākās līgas klubu tiksies arī "Daugavpils", viesojoties Panevēžā, bet pirmdien Helsinkos pret HIFK spēlēs "Metta". Čempione un līdere "Riga" aizvada treniņnometni Igaunijas pilsētā Pērnavā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FKJelgava/...
https://fcbate.by/ru/infocenter/clu...
Kontrolinėse rungtynėse žalgiriečiai...
https://twitter.com/fkventspils_/st...

     [+] [-]

, 2019-06-08 20:35, pirms 5 gadiem
Labs babulis bij uz Lielupes zēniem. Štučoku uzliec un Adidasi (jaunākie) kājās! Nikuja belari nav satrenējušies! Letiņi malači!

     [+] [-]

, 2019-06-08 20:53, pirms 5 gadiem
nifiga se