Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Knicks" vadība ir pārliecināta par tikšanos ar "Raptors" līderi Lenardu

Agris Suveizda

Ņujorkas "Knicks" vadība ir pārliecināta par tikšanos ar "Raptors" līderi Lenardu
Kavai Lenards pret Kleju Tompsonu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas brīvo aģentu tirgus šajā vasarā būs īpaši karsts, un vienas no galvenajām spēlētājām tajā varētu būt Bruklinas "Nets" un Ņujorkas "Knicks".

Kā vēsta The New York Post, Ņujorkas "Knicks" prezidents Stīvs Milzs un ģenerālmenedžeris Skots Perijs ir visai pārliecināti par to, ka izdosies noorganizēt tikšanos ar vienu no potenciāli iekārotākajiem spēlētājiem šajā vasarā – Kavai Lenardu. Un "Knicks" vadība uzskata, ka tai pastāv – lai arī neliela – iespēja Lenardu pārliecināt par pievienošanos komandai.

Ņujorkas "Knicks" ideālais variants būtu Kevina Durenta un Kairija Ērvinga piesaistīšana, taču Ērvinga saraksta augšgalā esot Losandželosas "Lakers" un "Knicks" sāncense Bruklinas "Nets", kuras organizācija Ērvingam simpatizējot un kas nupat atbrīvoja līdzekļus otram maksimālajam līgumam. Savukārt Durentu pārliecināt bez cita liela pastiprinājuma būtu ļoti sarežģīti. Lai arī Durents nav pārāk pazīstams ar Lenardu un abi spēlē vienā pozīcijā, "Knicks" uzskata, ka viņu tandēms būtu iespējams.

Aizmainīts no Sanantonio "Spurs", Lenards debijas regulārajā sezonā Toronto "Raptors" rindās 60 spēlēs aizvadīja vidēji 34,0 minūtes, guva 26,6 punktus, izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas un izdarīja 3,3 rezultatīvas piespēles. Savukārt 22 izslēgšanas spēlēs viņam vidēji 39,0 minūtēs ir 31,1 punkts, 9,1 atlēkusī bumba, 3,9 rezultatīvas piespēles, 1,6 pārtvertas bumbas un 3,0 kļūdas. Punktu un atlēkušo bumbu ziņā Lenards aizvada labāko sezonu karjerā. Finālsērijā viņam ir vidēji 30,8 punkti, 10,3 atlēkušās bumbas un 4,0 rezultatīvas piespēles, bet viņa pagaidām rezultatīvākā sērija šajā pavasarī bija pret Filadelfijas "76ers", tiekot pie vidēji 34,7 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/06/06/knick...

  +4 [+] [-]

, 2019-06-08 17:49, pirms 5 gadiem
Tikties jau var, bet jēgu neredzu. Nezinu, kam būtu jānotiek Lenarda galvā, lai pamestu čempionu komandu.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-08 18:07, pirms 5 gadiem
1) ja varbūt NY bija mazas izredzes, tad ar šādu nekaunīgu paziņojumu finālsērijas laikā viņi tās noraka, normāls spēlētājs izsvītrotu viņus

2) es gan neredzu pamatojumu publiskajiem viedokļiem, ka Kawi lēmumu ļoti ietekmēs titula izcīnīšana vai nē. ja bija vēlme uz LA, tad tur arī nonāks

     [+] [-]

, 2019-06-08 18:41, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tikties jau var, bet jēgu neredzu. Nezinu, kam būtu jānotiek Lenarda galvā, lai pamestu čempionu komandu.
Plus ietu uz Ņujorku

  +2 [+] [-]

, 2019-06-08 19:56, pirms 5 gadiem
Man šķiet, ka lielākā uzmanība jāpievērš vārdam 'neliela', kas nozīmē-nekāda

  +1 [+] [-]

, 2019-06-08 21:58, pirms 5 gadiem
Domaju paliks Toronto ,jo netikai pilseta ,bet ari visa Kanada vins jau ir dievs.

     [+] [-]

, 2019-06-08 22:30, pirms 5 gadiem
Interesanti, amerikāņiem gan jau ir visāda statistika... būtu interesanti (pieņemsim, ka TOR uzvar un Lenardam MVP) uzzināt cik bijuši gadījumi, kad čempions, MVP pamet komandu??? Negribas ticēt, ka tādu varētu būt daudz... vai būt vispār!!!
Nekas neliecina, ka pašam Lenardam kkas nepatiktu TOR... varbūt ziema!!!
p.s. Jā, NYK... daudz Tu mums solīji... maz tomēr devi
Katrā gadījumā, potenciālie superstāri, kas varētu pievienoties NYK... iegūs tikai naudu-un NEKO vairāk, protams, atlikušās karjeras laika izsvilpšanu NY Durants un vēl daži EGO puikas to jau sen ir pelnījuši

     [+] [-]

, 2019-06-08 22:40, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Interesanti, amerikāņiem gan jau ir visāda statistika... būtu interesanti (pieņemsim, ka TOR uzvar un Lenardam MVP) uzzināt cik bijuši gadījumi, kad čempions, MVP pamet komandu??? Negribas ticēt, ka tādu varētu būt daudz... vai būt vispār!!!
Nekas neliecina, ka pašam Lenardam kkas nepatiktu TOR... varbūt ziema!!!
p.s. Jā, NYK... daudz Tu mums solīji... maz tomēr devi
Katrā gadījumā, potenciālie superstāri, kas varētu pievienoties NYK... iegūs tikai naudu-un NEKO vairāk, protams, atlikušās karjeras laika izsvilpšanu NY Durants un vēl daži EGO puikas to jau sen ir pelnījuši
MJ pameta komandu pēc gredzena izcīnīšanas

Nu man domāt, ka Lenards 1+1 paņems. Ja nemaldos TOR tagad ir tās iespējas viņam dot 5 gadu līgumu par lielāku summu, kā jebkura cita komanda.

Bet neticu, ka to Lenards grib. Savādāk būs pēc vienas vai divām sezonām atkal epopeja, ka grib tikt aizmainīts,