Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

papildināts Dekmeijere iekļūst Kopenhāgenas turnīra ceturtdaļfinālā, Marcinkeviča zaudē Čehijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere iekļūst Kopenhāgenas turnīra ceturtdaļfinālā, Marcinkeviča zaudē Čehijā
Līga Dekmeijere
Foto: Jānis Gailums

Latvijas vadošā dubultspēļu pārstāve Līga Dekmeijere pārī ar ķīnieti Šuaju Žanu šodien sasniegusi Kopenhāgenas „International” sērijas turnīra 2. kārtu jeb ceturtdaļfinālu. Pirmajā spēlē Latvijas un Ķīnas duets tika galā ar zviedrieti Sofiju Arvidsoni un Nīderlandes pārstāvi Mihaellu Krajičeku.

Pirmajā setā Līga ar Žanu pretinieces sagrāva ar rezultātu 6:1, bet otrajā zaudēja ar tieši tādu pašu rezultātu – 1:6. Tādējādi viss izšķīrās supertaibreikā. Tajā viss notika „vienos vārtos” un Latvijas/Ķīnas duets izcīnīja pārliecinošu uzvaru 10:5.

Iekļūšana 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā devusi Līgai 70 ranga punktus un 825 dolāru lielu prēmiju. Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Dekmeijere/Žana tiksies ar amerikānietēm Aišu Rolli un Aleksu Glaču.

Tikmēr 18 gadus vecā Diāna Marcinkeviča nav spējusi pārvarēt Čehijas pilsētas Zlinas ITF 50 000 sērijas vienspēļu turnīra 1.kārtu. Viņas pretiniece bija ar 2.numuru izliktā austriete Patrīcija Maira-Ahlaitnere, kura šobrīd WTA rangā ieņem 113.vietu, bet bijusi arī 70.vietā. Pirmo setu Diāna zaudēja ar 2:6, bet otro aizvadīja lieliski, uzvarot ar 6:1. Diemžēl trešā seta sākumā pretiniece ieguva pārsvaru, ko nosargāja līdz pat mača beigām – 6:3.

Turnīrā mūsu sportiste ieguva četrus reitinga punktus, kas pienācās par divām uzvarām kvalifikācijā. Atcerēsimies, ka pirmdien Diāna zaudēja izšķirošo kvalifikācijas kārtu maču, taču pamatturnīrā tika kā laimīgā zaudētāja.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...
ITF Tennis - Home Page

  +4 [+] [-]

, 2011-06-08 16:26, pirms 13 gadiem
Prēmija gan liela

  -3 [+] [-]

, 2011-06-08 16:28, pirms 13 gadiem
maaRensons rakstīja: Prēmija gan liela
Tu tādu esi dabūjis?

  -3 [+] [-]

, 2011-06-08 16:44, pirms 13 gadiem
ja tā ir prēmija, cik ir alga?