Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" aizsargam Makavojam piespriež diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" aizsargam Makavojam piespriež diskvalifikāciju
Čārlijs Makavojs un Džošs Andersons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bostonas "Bruins" aizsargam Čārlijam Makavojam diskvalifikācijas dēļ būs jāizlaiž Austrumu konferences fināla pirmā spēle.

Naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika Stenlija kausa izcīņas otro kārtu pārvarēja "Bruins", kas izbraukumā ar 3:0 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", sērijā ņemot virsroku ar 4-2. Tādējādi uz brīvām kājām ir Elvis Merzļikins, un vārtsargs jau pēc divām dienām pievienosies Latvijas izlasei pasaules čempionāta norises vietā Bratislavā.

Otrās trešdaļas beigās Makavojs par spēka paņēmienu pret sāncenšu uzbrucēju Džošu Andersonu nopelnīja divas minūtes, tomēr pēc mača incidents izskatīts vēlreiz, un NHL lēmusi, ka Makavojam būs jāizlaiž nākamā spēle diskvalifikācijas dēļ.

Regulārajā čempionātā Makavojs devās laukumā 54 spēlēs, izceļoties ar septiņiem vārtiem un 28 punktiem, bet Stenlija kausā viņa kontā ir 13 spēles, vieni vārti un seši punkti, vidēji laukumā pavadot 24:46 minūtes.

Austrumu konferences finālā "Bruins" tiksies ar Karolīnas "Hurricanes", kas iepriekšējā kārtā ar 4-0 pieveica Ņujorkas "Islanders". Pirmais mačs tiks aizvadīts naktī uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/boston-bruins-de...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja