Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Laco: "Latvieši bloķēja neticamu skaitu mūsu metienu"

Rolands Eliņš

Laco: "Latvieši bloķēja neticamu skaitu mūsu metienu"
Jāns Laco
Foto: EPA/Scanpix

Pēc zaudējuma Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionāta spēlē ar 1:3 Slovākijas izlases vārtsargs Jāns Laco uzteica latviešu paveikto metienu bloķēšanā, bet 5+20 sodu saņēmušais debitants Tomāšs Matušeks šaustīja sevi ar pārmetumiem un nožēlu.

Par pārkāpumu pret Uvi Balinski 5+20 minūšu sodu saņēma 24 gadus vecais slovāku uzbrucējs Tomāšs Matušeks, kuram spēle pret Latviju bija PČ debija, un viņš pēc mača ļoti nožēloja, kā viss sanācis: „Es tobrīd biju kustībā un vairs nevarēju apstāties, no tiesas negribēju viņam trāpīt. Ļoti žēl, ka iegāzu komandu.”

„Negaidīju arī, ka sods būs tik liels,” turpināja Matušeks. „Likās, ka būs divas minūtes, varbūt 2+10... Vēlreiz atvainojos visiem līdzjutējiem un komandai. Biju patiešām sašļucis, bet puiši vēlāk ģērbtuvēs piekrita man, ka neko ļoti nepareizu neizdarīju, vienkārši tiesnesis pieņēma skarbu lēmumu.”

„Par Tomāša Matušeka noraidījumu nemaz negribu runāt,” sacīja Eduards Šedivijs, Slovākijas izlases aizsargs. „Mums jārunā par katra perioda sākumu mačā pret Latviju – visos trīs periodos sākumā zaudējām, viņi mūs pirmās divas trīs minūtes pārspēja bez variantiem. Protams, ka mača likteni izšķīra nenoturētie mazākumi, turklāt latviešiem bija divas minūtes divu vīru vairākumā. Uz brīdi izskatījās, ka izturēsim, bet viņi tomēr guva vārtus. Tas deva latviešiem papildu grūdienu, taču visādi citādi domāju, ka nospēlējām visai labi. Izņemot vairākumu, kurā daudz kas nesanāca.”

Savukārt Slovākijas vārtsargs Jāns Laco uzteica Latvijas hokejistu parādīto sniegumu: „Bijām „pārgatavojušies” spēlei un pirmajās piecās minūtēs neko nevarējām izdarīt, kas arī noveda pie noraidījumiem. Zinājām, ka latviešiem ir labs vairākums, un te vēl divu vīru pārsvars laukumā – tas bija par daudz.”

„Neuzskatu, ka mēs nospēlējām īpaši slikti, taču latvieši bloķēja neticamu skaitu mūsu metienu,” turpināja Laco. „Arī man pašam redzesloks ļoti bieži bija nosegts, un neko neredzēju. Latvieši parādīja savu labāko sniegumu un cīnījās līdz galam.” No trim Latvijas gūtajiem vārtiem Laco sevi vaino tikai trešajos, Andra Džeriņa gūtajos: „Viņš bija palicis viens, taču es varēju būt nedaudz pacietīgāks”

Izmantotie resursi:
https://hokej.sk/clanok/149261-nema...
https://hokej.sk/clanok/149256-tolk...

  -1 [+] [-]

, 2017-05-08 22:46, pirms 7 gadiem
''bet viņi tomēr guva guva vārtus''

Pa daudz viens ''guva''.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-08 23:19, pirms 7 gadiem
Tomēr patīkami lasīt, ka attaisnojās kāds cits, nevis mūsu letiņiem jālokās. Malači mūsējie, mēs līdzjutēji jums ticam un zinam, ka jūs ticat sev!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-08 23:24, pirms 7 gadiem
"Zinājām, ka latviešiem ir labs vairākums"- pirmo reizi tads kompliments musu izlasei.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 23:28, pirms 7 gadiem
SC, SATAISIET VIENREIZ KĀRTĪBĀ NIVEA PROGNOŽU SPĒLI! ESMU IEVADĪJIS REZULTĀTUS, PUNKTI NAV PIEŠĶIRTI, UN MANS VĀRDS VISPĀR NAV REZULTĀTU LAPĀ!

  -2 [+] [-]

, 2017-05-08 23:46, pirms 7 gadiem
Italiju panemu uzvara pa 7,5

     [+] [-]

, 2017-05-09 10:56, pirms 7 gadiem
Amon Goeth rakstīja: SC, SATAISIET VIENREIZ KĀRTĪBĀ NIVEA PROGNOŽU SPĒLI! ESMU IEVADĪJIS REZULTĀTUS, PUNKTI NAV PIEŠĶIRTI, UN MANS VĀRDS VISPĀR NAV REZULTĀTU LAPĀ!
Paldies par informāciju. Mēģināsim sataisīt, lai viss aizietu kārtīgi.

     [+] [-]

, 2017-05-09 12:13, pirms 7 gadiem
xloco rakstīja: "Zinājām, ka latviešiem ir labs vairākums"- pirmo reizi tads kompliments musu izlasei.
Nedomāju vis. Latvijas izlasei laiku pa laikam ir bijis pasaules klases vairākums. Ziedu laikos Sprukts, M. Rēdlihs, Dārziņš vai Karsumiņš varēja ar aizvērtām acīm izspēlēties līdz tukšiem vārtiem. Kad kopā salika Daugaviņu ar Dārziņu, viņi divatā piebēra pilnus vārtus. Cienīja un baidījās visi, bet Znaroks vienmēr lielījās, ka tie esot labākie viņa studenti. Agrāk arī bija labs vairākums. Bija pat aizsargi, kas varēja iemest (Čudinovs, Maticins, pat visu mīlētais Sējējs). Bija Kerčs un pēc viņa Ņiživijs, kas vispār vadīja ripiņu gandrīz kā Bobijs Bukarts.

     [+] [-]

, 2017-05-10 10:20, pirms 7 gadiem
Pilnigi piekritu, bet tieši prdeja laika kaut ka bieži nesanak dzirdet tadus komplimentus no pretiniekiem.