Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Dambretes federācija piedāvā tiešsaistes turnīros piedalīties ikvienam interesentam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dambretes federācija piedāvā tiešsaistes turnīros piedalīties ikvienam interesentam
Foto: initiative.com

Latvijas Dambretes federācija (LDF) ir uzsākusi tiešsaistes dambretes turnīruu LDF Kauss. Tiešsaistes sacensības būs lieliska iespēja visiem pārbaudīt savu meistarību, ņemot vērā, ka pašlaik nav iespējas spēlēt klātienes turnīros.

No šā gada 14. aprīļa LDF organizētajos tiešsaistes turnīros iespējams piedalīties ikvienam interesentam, izvēloties gan dambretes veidu – 64 vai 100 lauciņu –, gan vecuma grupas. Atsevišķi norisināsies sacensības bērniem līdz 13 gadu vecumam, kā arī jauniešiem virs 13 gadu vecuma un pieaugušajiem.

LDF Kausa labākie spēlētāji tiks apbalvoti ar medaļām, kausiem un balvām. Pieteikšanās noteikumi atrodami šeit.

LDF valdes priekšsēdētājs Vladislavs Vesperis: "Šā brīža situācijā, kad turnīri klātienē nav iespējami, ir būtiski nodrošināt iespējas sportistiem turpināt savu dambretes spēles prasmju pilnveidošanu. LDF piedāvā daudzveidīgus tiešsaistes treniņus YouTube kanālā, kā arī no nākamās nedēļas tiešsaistes turnīrus. Turnīros sagaidām gan lielāko dambretes centru spēlētāju piedalīšanos jauniešu un pieaugušo konkurencē, gan aicinām spēlēt arī tos, kuri varbūt šobrīd vēl tikai iesākuši apgūt dambretes spēli."

Vairāk par tiešsaistes turnīriem un citiem dambretes notikumiem ar Latvijas sportistu piedalīšanos var lasīt Latvijas Dambretes Federācijas mājas lapā Latvijas Dambretes Federācija