Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" galvenais treneris Kaparross turpinās darbu par spīti atklātai leikēmijai

Agris Suveizda

"Sevilla" galvenais treneris Kaparross turpinās darbu par spīti atklātai leikēmijai
Hoakins Kaparross. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas futbola kluba "Sevilla" galvenajam trenerim Hoakinam Kaparrosam konstatēta leikēmija. Šādu faktu svētdien atklāja pats 63 gadus vecais Kaparross, taču viņš vienlaikus piebilda, ka tas viņam netraucēšot turpināt savu darbu.

"Man ir hroniska leikēmija. Konstatējām to savlaicīgi, tāpēc es varu dzīvot normālu dzīvi," svētdien pēc uzvaras Spānijas čempionāta mačā pār Valjadolidas "Real" teica Kaparross. "Turpinājumā vēlos izbaudīt savu darbu un aicinu visus saglabāt mieru. Esmu priecīgs, ka klubs man ļauj turpināt iesākto."

Kaparross par "Sevilla" pagaidu galveno treneri līdz šīs sezonas beigām kļuva tikai marta vidū, iepriekš būdams kluba sporta direktors. Viņa vadībā komanda uzvarējusi četrās no sešām spēlēm.

Zīmīgi, ka šī nav pirmā reize, kad kāds no "Sevilla" galvenajiem treneriem iedzīvojies nopietnās veselības problēmās. Vēl 2017.gada rudenī tā brīža komandas stūrmanis Edvardo Beriso paziņoja, ka viņam konstatēts prostatas vēzis. Mēnesi vēlāk pēc sliktiem rezultātiem futbola laukumā viņš tika atlaists.

"Sevilla" ar 49 punktiem 31 spēlē Spānijas čempionāta kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
LETA