Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Latvijas futbolistiem divi neizšķirti pret Tālo Austrumu komandām

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas futbolistiem divi neizšķirti pret Tālo Austrumu komandām
Vladimirs Kamešs (pa kreisi)
Foto: fc-enisey.ru

Šodien Krievijas Nacionālās līgas turnīrā Latvijas futbolista Vladimira Kameša Krasnojarskas "Yenisey" mājās nospēlēja 0:0 ar Vladivostokas "Luch Energiya", kamēr Ivana Lukjanova un Vitālija Meļņičenko pārstāvētais Voroņežas "Fakel" nospēlēja identiski ar Habarovskas SKA - 0:0.

Vladimirs Kamešs šodien spēlēja visas 90 minūtes, kamēr viņa "Yenisey", par spīti tam, ka pa pretinieku vārtiem izdarīja par sešiem sitieniem vairāk, nespēja dzēst nulli no rezultāta tablo - spēles beigās 0:0.

Vārtsargs Vitālijs Meļņičenko palika rezervē, bet Ivans Lukjanovs nāca uz maiņu 77. spēles minūtē "Fakel" bezvārtu neizšķirtā pret Habarovskas SKA.

Gan "Yenisey", gan "Fakel" pēc šīs kārtas ir pa 38 punktiem, kas nozīmē, ka abas komandas dala ceturto un piekto vietu tabulā. Ceturtā vieta turnīra beigās iegūs tiesības spēlēt pārspēlēs par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā. Nākamajā spēlē Kameša "Yenisey" viesosies pie Maskavas "Spartak-2", kamēr Lukjanova un Meļņičenko "Fakel" komandu uzņems Maskavas apgabala "Khimki".

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига