Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons atkal kritizē Entoniju un salīdzina viņu ar neizdevušos spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džeksons atkal kritizē Entoniju un salīdzina viņu ar neizdevušos spēlētāju
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Ņujorkas "Knicks" 2017. gadā ir otrā sliktākā bilance līgā, un visam pa vidu ir prezidenta Fila Džeksona nesaskaņas ar uzbrukuma līderi Karmelo Entoniju. Džeksons, kurš savulaik trenējis gan Maiklu Džordanu, gan Kobi Braientu, salīdzinājis Entoniju ar kādu citu padoto, kura karjera kļuva par izgāšanos.

"Bleacher Report" vakar publicēja rakstu par Karmelo Entoniju, kurā kritika netika taupīta. "Fils Džeksons bez šaubām pārvērtēja savas spējas padarīt Entoniju no superzvaigznes par uzvarošu superzvaigzni. Entonijs ir patīkams cilvēks, taču viņa vēlme uzvarēt pat nav tuvu Kobem Braientam vai Maiklam Džordanam. Nē, Džeksons ne brīdi nedomāja, ka viņam ir šāda uguntiņa, tomēr viņš domāja, ka spēs Entonijam iemācīt komandas spēli un ka pratīs talantu pārvērst pozitīvā rezultātā," raksta Kevins Dings, kurš ilgus gadus bija Losandželosas "Lakers" apskatnieks.

"Entonijs izvairās no visa, kas ir ārpus viņa komforta zonas, atvairot kritiku par viņa spēles stilu un pretojoties galvenā trenera Džefa Hornačeka centieniem ieviest komandas spēli," turpina Dings. "Kopš ierašanās Džeksons ir nomainījis ikvienu spēlētāju, kurš bijis apkārt Entonijam. Protams, atklāts ir jautājums, vai apkārt bija pareizie spēlētāji, tomēr Džeksona plāns katru vasaru bija izveidot komandu, kas balstītos uz kopēju darbu."

"Taču Entonijs ir tāds, kāds viņš ir – atkarīgs tikai no paša panākumiem, nepievēršot uzmanību citu centieniem iemācīt viņam ko vairāk," raksta Dings, kurš pievērš uzmanību arī runām par maiņu uz Klīvlendas "Cavaliers". "Iespējams, Lebrons būs nākamais cilvēks, kurš tic, ka var no Karmelo izspiest vairāk. Šķiet loģiski, ka Entonijs vēlētos slavu kā cilvēks, kurš palīdzējis komandai izcīnīt titulu. Taču daudzi ir iedomājušies, ka viņš grib vairāk. Mēs atkal pārvērtējam Entonija vēlmi uzvarēt."

Šādus apskatus par ASV slavenākajiem sportistiem lielākajos medijos var atrast bieži, taču vētru Ņujorkā izraisīja Džeksons, kurš mikroblogošanas vietnē Twitter izteicās pozitīvi par rakstu. "Dings no "Bleacher" trāpījis gandrīz visur, bet es iemācījos, ka leoparda plankumi nemainās [ka cilvēka daba nemainās, kaut viņš izliekas vai saka, ka ir mainījies], kad CBA saskāros ar Maiklu Greiemu," rakstīja Džeksons.

Greiems bija NCAA čempions un viens no talantīgākajiem spēlētājiem, kad Džeksons vadīja "Albany Patroons". 1986. gada Jaungada vakarā viņi spēles vidū sastrīdējās, bet nākamajā dienā Greiems tika atbrīvots no komandas, kurā aizvadīja tikai 11 spēles.

"Nekas, ko es teicu, nespēja izmainīt viņa attieksmi," Džeksons rakstīja savā memuārā. "Ik reizi, kad centos ar viņu aprunāties, viņa acis izskatījās nokaitinātas, bet prāts aizslīdēja uz kādu tumšu nostūri, kuram neviens nespēja piekļūt." Trīs gadus vēlāk Greimers tika atskaitīts no citas CBA līgas komandas, jo analīzēs viņa organismā tika kostatēts kokaīns.

Tas bija Džeksona pirmais ieraksts Twitter šogad, bet ar Ņujorkas medijiem viņš nav runājis kopš 23. septembra jeb trīs dienas pirms treniņnometnes sākuma.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
New York Post

1 2 3 4 111 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2017-02-08 11:27, pirms 7 gadiem
woow tas čalis pēc neizdevušās karjeras, laimēja 1MIO loterijā https://www.washingtonian.com/2015/...

     [+] [-]

, 2017-02-08 11:28, pirms 7 gadiem
Filam vispār širmis reāli iet ciet..TIk traki mēģina izspiest Melo no komandas,un pa mēdiju lapelēm dzīvo..Cik labs treneris bija,tik drausmīgs,kā organizācijas vadītājs.Pats iedeva Melo NTC + 15% trade kicker..

 +16 [+] [-]

, 2017-02-08 11:32, pirms 7 gadiem
Ir ir te taisniba,ko lai saka Melo ir stritbolists,nevis komandas speletajs!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 11:34, pirms 7 gadiem
Jo ātrāk NYK tiks vaļā no Melo, jo labāk būs komandai.

 +14 [+] [-]

, 2017-02-08 11:36, pirms 7 gadiem
Tā vien šķiet, ka Fils speciāli cenšas saniknot Melo, lai tas neuzliktu veto viņa treidam un ar prieku laistos prom no Ņujorkas. Lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 11:36, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Ir ir te taisniba,ko lai saka Melo ir stritbolists,nevis komandas speletajs!!!
nu arī strītbolā vienspats neuzvarēsi strītbola komandu. Tas tā... offtopikam.

     [+] [-]

, 2017-02-08 11:38, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Ir ir te taisniba,ko lai saka Melo ir stritbolists,nevis komandas speletajs!!!
PRoblēma nav tas ko viņš saka.PRoblēma ir tur kur viņš to saka..Tas netiek risināts iekšienē.Viņš,kā reāla žurka lien pie mēdijiem...Tā laikam tikai FIls var darīt

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 11:40, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: PRoblēma nav tas ko viņš saka.PRoblēma ir tur kur viņš to saka..Tas netiek risināts iekšienē.Viņš,kā reāla žurka lien pie mēdijiem...Tā laikam tikai FIls var darīt
Acīmredzot, sakot to iekšienē, nigām viss pie pakaļas. Tāpēc vajag pabružāt viņa publisko tēlu. Nav Melo nekāda Mesija, kas glābs kko. Viņš vienkārši ir lūzers. Cavs viņš iederētos perfekti, Lebrons viņa līmeni pacels 2x augstāk.

 +11 [+] [-]

, 2017-02-08 11:40, pirms 7 gadiem
tomēr Džeksona plāns katru vasaru bija izveidot komandu, kas balstītos uz kopēju darbu."

un lai to izdarīt bija jādabū egoists Rouzs un nekam nevarīgais Noa? Tam Džeksonam pašam vairs nav sajēgas nekādas uz vecumdienām.

  +6 [+] [-]

, 2017-02-08 11:43, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Acīmredzot, sakot to iekšienē, nigām viss pie pakaļas. Tāpēc vajag pabružāt viņa publisko tēlu. Nav Melo nekāda Mesija, kas glābs kko. Viņš vienkārši ir lūzers. Cavs viņš iederētos perfekti, Lebrons viņa līmeni pacels 2x augstāk.
Tieši tā. Nevajag pieņemt, ka šie publiskie Fila izteikumi nav ar viltīgu aprēķinu, ne par velti viņu sauc par Zen master. Man izskatās, ka šādi viņš brutālā veidā grib izstumt Melo no komandas un pareizi dara, savādāk iesēdies superstārs pārāk.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-08 11:44, pirms 7 gadiem
Nu ko dara Džeksons - nav saprotams.
Tas ir spēlētājs, kuru aizmainot var dabūt kaut ko labu pretī, bet šādi sitot nost spēlētāja vērtību beigās nedabūs neko. Kā arī tā jau komandā noskaņojums zem katras kritikas un vēl lej eļļu ugunī.

     [+] [-]

, 2017-02-08 11:44, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: PRoblēma nav tas ko viņš saka.PRoblēma ir tur kur viņš to saka..Tas netiek risināts iekšienē.Viņš,kā reāla žurka lien pie mēdijiem...Tā laikam tikai FIls var darīt
Ka jau viens te mineja,Fils laikam Melo grib izvezt un sanaidoties,lai Melo neizmanto to savu iespeju netikt aiztreidotam,bet pats aizvaktos...Sanak jau,ka Filam pasam irsa deg,amats apdraudets,salmins pie ka kerties ta teikt,dabut prom melo,Rozem ligums pasam beidzas,problema tad paliek tikai NOah ar saviem entajiem miljoniem,ja ar to vel kautko izdomatu,plus izskatas ka bus labs drafta piks un var sakt nopietnaku komandas parbuvi,ta ka viss logiski!!!

     [+] [-]

, 2017-02-08 11:47, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Tieši tā. Nevajag pieņemt, ka šie publiskie Fila izteikumi nav ar viltīgu aprēķinu, ne par velti viņu sauc par Zen master. Man izskatās, ka šādi viņš brutālā veidā grib izstumt Melo no komandas un pareizi dara, savādāk iesēdies superstārs pārāk.
Jā. Jāsit ārā Melo no komforta zonas. Viņam viss Ņujorkā uz paplātes bija pasniegts. OK, nebija labu komandas biedru. Tagad tādi itkā ir, bet tur no komandas nav ne smakas. Nu nevar auklēties ar vienu šādu džeku, jāšķir jauna lapa un jāsūta zēns prom.

Cavs viņš varētu atvērties ļoti labi, tik problēmas Klīvlendai ar aizsardzību ir pamatīgas, Karmelo tās noteikti neuzlabos, jo viņš ir viens no sliktākajiem team defense spēlētājiem līgā savas resnās pakaļas dēļ.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 11:48, pirms 7 gadiem
Par Entonija kvalitātēm var strīdēties, taču tik atklāti noniecināt vienu no spožākajām NBA personībām (lai arī savā norietā) tik un tā ir necienīgi. Ja vaina būtu tikai Entonijā, tad, piemēram, viņa traumas laikā komandai būtu tikai uzvaras, taču tā nav. Kļūda ir gan spēlētāju selekcijā (paņemti dārgi un paveci spēlētāji), gan neatbilstoša trenera izvēlē.
Mūs uztrauc KP liktenis un situācijas ietekme uz viņu. Kā rāda pēdējās spēles, tas viss (vai arī kas cits, ko mēs vēl nezinām) būtiski ietekmē viņa sniegumu un arī atdevi laukumā. Ņujorka ir liela, spoža skatuve, taču spēlētāji uz tās vismaz pēdējos desmit gadus ir nolemti zaudēt, un tā ir kluba vadītāju menedžēšanas vaina. Cerams, ka uz KP tas neatstās ilgtermiņa iespaidu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-02-08 11:49, pirms 7 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Nu ko dara Džeksons - nav saprotams.
Tas ir spēlētājs, kuru aizmainot var dabūt kaut ko labu pretī, bet šādi sitot nost spēlētāja vērtību beigās nedabūs neko. Kā arī tā jau komandā noskaņojums zem katras kritikas un vēl lej eļļu ugunī.
Galvenais ir viņu dabūt prom, viņam var piedāvāt LBJ pret Melo, bet, ja Melo nevēlēsies, tad nekas nesanāks. Tā lūk. Primāri ir dabūt viņu prom, kaut pret scrubiem. Knicks jāsāk spēlēt ar azartu un degošām acīm, veterānu komanda, kas nespēj tikt PO .... Kāda jēga no tādas tad. Ne tur baigi acis, kur pamielot uz jaunajiem, kā piem Lakers, Sixers utt. Zaudēt var visi, bet tad, kad to dara veterāni .... tas ir reali neskatāmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 11:51, pirms 7 gadiem
Marcello92 rakstīja: Par Entonija kvalitātēm var strīdēties, taču tik atklāti noniecināt vienu no spožākajām NBA personībām (lai arī savā norietā) tik un tā ir necienīgi. Ja vaina būtu tikai Entonijā, tad, piemēram, viņa traumas laikā komandai būtu tikai uzvaras, taču tā nav. Kļūda ir gan spēlētāju selekcijā (paņemti dārgi un paveci spēlētāji), gan neatbilstoša trenera izvēlē.
Mūs uztrauc KP liktenis un situācijas ietekme uz viņu. Kā rāda pēdējās spēles, tas viss (vai arī kas cits, ko mēs vēl nezinām) būtiski ietekmē viņa sniegumu un arī atdevi laukumā. Ņujorka ir liela, spoža skatuve, taču spēlētāji uz tās vismaz pēdējos desmit gadus ir nolemti zaudēt, un tā ir kluba vadītāju menedžēšanas vaina. Cerams, ka uz KP tas neatstās ilgtermiņa iespaidu.
Karmelo ir lideris,bet liderim ir komanda javed uz uzvaram,komanda ir buveta ap Melo,bet tas nedarbojas!!!Tas nozime,ka ir jamekle cits komandas lideris,vai tads jaiegadajas!!!Ta teikt ir likts uz nepareizo zirdzinu!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 11:52, pirms 7 gadiem
Dvuļu_spridzinātājs rakstīja: Un ? Iedeva droši vien cerēdams, ka ap viņu tiešām varēs uzbūvēt komandu !
Knicks lielākā problēma ir komandas ķīmija, un salīdzinājums ar tiešām uzvarošām superzvaignēm ir pareizs, jo KNICKS pat tuvumā ar viņu nav bijusi gredzenam, kamēr varētu uzskaitīt vismaz 10 piemērus, kur komandas līderi vismaz tādas ir radijušas, un savas komandas pavilkuši playoofos. Te jau ar trešo laikam sezonu knicks pat īsti tuvumā viņiem nav.
Varbūt vienīgā vieta būs pie lebrona, tikai tādēļ, ka autoritāte, bet pat par to stipri šaubos. Ja būs kāda cita, kas paņems, tad to var norakstīt uzreiz, jo šim snaiperim būs jābūt pirmajai vijolei, tikai žēļ, ka no snaipera ir tur palicis diezgan mazs.
Kļūdies, Melo kā metējs ir izcils vēl tagad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 11:57, pirms 7 gadiem
Otrā sliktākā bilance... lieliski, tankojam un varbūt uz haļavu tiks nr1 drafta piks, ja nē tad top5 izvēle garantēta, aizmainām Melo pret Lovu, Rouzu + Noa + Tomasu arī prom un komandas basis atgriezīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 11:58, pirms 7 gadiem
Zivs pūst no galvas. Grūti teikt, kā izskatītos šis Knicks sastāvs, ja komandas līderis (Melo) būtu apmēram kā Lebrons vai CP3, kuri ir komandas sirds un dvēsele, treneri uz laukuma ar neizmērojamu ietekmi uz rezultātu. Kā Bleacher rakstā teikts, nekad nav izskatījies, ka Melo tiešām vēlas uzvarēt, kā to vēlējās Kobe un MJ. Ko tad var gribēt ko visas komandas, ja tās līderis spēlē bez atbilstošas motivācijas un nespēj savākt pārējos?

     [+] [-]

, 2017-02-08 11:59, pirms 7 gadiem
Bez Melo un Rouza komandā KP mierīgi vāktu 25+10+3+1+2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-08 12:00, pirms 7 gadiem
Tā jau ir ņirgāšanās par spēlētāju,kurš ir tik daudz devis KNicks

  -1 [+] [-]

, 2017-02-08 12:00, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kļūdies, Melo kā metējs ir izcils vēl tagad.
Izcils? Skaļi teikts.

Nekas - KP vēl tikai līgums uz pusotru sezonu. Tad varēs izvērtēt citu komandu piedāvājumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-08 12:07, pirms 7 gadiem
HMB-NR5 rakstīja: Jaa, esam jau to redzejusi kaa NYK un Fakeris spele bez rouzites un Karameles
Nu ja Rouza vietā būtu normāls saspēlnieks, Melo vietā Lovs kurš piespēlē, tad tādi stati mierīgi būtu.

     [+] [-]

, 2017-02-08 12:07, pirms 7 gadiem
chankers rakstīja: Izcils? Skaļi teikts.

Nekas - KP vēl tikai līgums uz pusotru sezonu. Tad varēs izvērtēt citu komandu piedāvājumus.
100% KP neies prom no Knicks

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 12:07, pirms 7 gadiem
Ar Karameli vel nav tik traki. Bez vina vsp tur nekaa nebutu. Pats visvarenais Fils vnk ir iegrabies ar Rose un Noah un izskatas ka negrib to atdzit. Normals centrs kurs var kko iemest, normals pg kurs var ari iedot piespeles un iemest kadu trosiiti nevis tikai caurgajieni tad mos ari kkas tai komandai butu labaaks.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 12:09, pirms 7 gadiem
DainixDT rakstīja: Otrā sliktākā bilance... lieliski, tankojam un varbūt uz haļavu tiks nr1 drafta piks, ja nē tad top5 izvēle garantēta, aizmainām Melo pret Lovu, Rouzu + Noa + Tomasu arī prom un komandas basis atgriezīsies.
Kurs tev NOah par tadu naudu gribes?Neviens!!!
1 2 3 4 111 komentāri