Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" kapteinis Viljamss pēc pārdomām atgriežas apritē un noslēdz vienas sezonas līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Hurricanes" kapteinis Viljamss pēc pārdomām atgriežas apritē un noslēdz vienas sezonas līgumu
Džastins Viljamss. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Karolīnas "Hurricanes" pievienojies pieredzējušais uzbrucējs Džastins Viljamss, kurš līdz janvārim bija paņēmis pauzi. Pagājušajā sezonā viņš bija komandas kapteinis, bet "Hurricanes" sasniedza Austrumu konferences finālu.

38 gadus vecais Viljamss noslēdzis līgumu par līgas minimālo algu, kas ir 700 tūkstoši dolāru. Tiesa, viņš saņems tikai aptuveni pusi no tās, jo par izlaistajiem mačiem netiks atalgots. Tāpat uzbrucēja līgumā iekļauti bonusi 1,3 miljonu apmērā. Tie paredzēti gan par viņa paša, gan par komandas panākumiem.

Pagājušajā sezonā Viljamss aizvadīja pilnas 82 spēles regulārajā čempionātā, gūstot 23 vārtus un sakrājot 54 punktus. "Hurricanes" sasniedza Austrumu konferences finālu, kurā atzina Bostonas "Bruins" pārākumu. Vasarā veterāns paziņoja, ka paies malā no hokeja, taču norādīja, ka lēmumu par karjeras beigām nav pieņēmis.

Karjeras laikā Viljamss aizvadījis 1242 spēles. Viņš trīs reizes izcīnījis Stenlija kausu, turklāt 2014. gadā tobrīd Losandželosas "Kings" pārstāvošais uzbrucējs tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP. Pateicoties aukstasinībai izšķirošajos brīžos, Viljamss ticies pie iesaukas "Mr. Game 7".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/carolina-hurrica...