Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Teikšu godīgi, situācija ar savainojumiem ir smaga"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Teikšu godīgi, situācija ar savainojumiem ir smaga"
Ģirts Ankipāns uz spēlētāju soliņa. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Ierobežotie spēlētāju resursi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" šobrīd neļauj īstenot spēles plānu, tai skaitā ilgāku laiku būt noteicējiem pretinieku zonā, preses konferencē pēc mača skaidroja "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"15 minūtes spēlējām pretinieka zonā un praktiski kontrolējām spēli, bet koncentrēšanās zudums otrā perioda beigās visu sagrieza ar kājām gaisā. Pateicoties puišiem, trešo periodu uzvarējām. Pēcspēles metienos droši vien vairāk paveicās, kaut gan arī meistarībai ir nozīme," ar spēles raksturojumu preses konferenci uzsāka viesu komandas galvenais treneris Andrejs Razins.

Ankipāns piekrita, ka spēle bija līdzīga un to izšķīra sīkas nianses. "Ripa neturējās uzbrukuma zonā, kā mēs to gribētu. Tas bija galvenais zaudējuma iemesls. Vajadzēja ieķerties uzbrukuma zonā, bet tam šobrīd nepietiek jaudas, un vārtu gūšanas momenti pie pretinieku vārtiem netiek radīti tik daudzi, cik mēs gribētu," treneris norādīja uz ierobežotajiem spēlētāju resursiem.

Tika iegūts svarīgs punkts, kas mājas spēļu sēriju pamatlaikā ļāva pabeigt ar 50 procentu bilanci. "Priekšā pirms KHL Visu zvaigžņu spēles ir divu maču izbraukums ar spēcīgiem pretiniekiem, kur būs vajadzīgs daudz spēka un svaiga galva. Tas būs labs pārbaudījums mūsu komandai, īpaši tās jaunajiem spēlētājiem," Ankipāns domās jau bija nākamajās spēlēs.

Iespējams, ka Zvaigžņu spēle kaut nedaudz dos laiku atgūties "Dinamo" savainotajiem hokejistiem. "Situācija ir smaga, teikšu godīgi," priecīgs par komandas savainoto spēlētāju daudzumu nebija arī "Dinamo" vienības galvenais treneris. "Ceru, ka kāds varētu atgriezties sastāvā kuru katru dienu, bet, piemēram, izmaiņas vārtsargu rindās ātrāk nebūs kā pēc pauzes. Tas ir simtprocentīgi."

"Dinamo" ar 32 punktiem 46 spēlēs ir pirmspēdējā starp 12 Rietumu konferences komandām, bet pirmais astotnieks ir 16 punktu attālumā, līdz ar to tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. Tikpat spēles aizvadījusī "Severstaļ" ir pozīciju augstāk un iekrājusi par deviņiem punktiem vairāk.

Rīgas hokejisti savas nākamās spēles aizvadīs izbraukumā, svētdien tiekoties ar Ufas "Salavat Julajev", bet otrdien - ar Sanktpēterburgas SKA.

Izmantotie resursi:
LETA

  +8 [+] [-]

, 2020-01-08 23:37, pirms 4 gadiem
"Ceru, ka kāds varētu atgriezties sastāvā kuru katru dienu, bet, piemēram, izmaiņas vārtsargu rindās ātrāk nebūs kā pēc pauzes. Tas ir simtprocentīgi."

Kāds nafig sakars vārtsargiem? Tika ielaisti 2 vārti, un komanda nespēja iemest nevienu, no pēcspēles metieniem.. Kur viņš tur saredz vārtsargus? Moš vārtsargs nejēdz uzbrukumu veidot?

  +5 [+] [-]

, 2020-01-08 23:40, pirms 4 gadiem
Godīgi būtu pateikt, ka Krievijas nauda tiek atslidota, bet par kaut kādu komandu ar ilgtermiņa plāniem, it īpaši runas par DR kā Latvijas izlases bāzesklubu, ir pilnīgs fufels un muldēšana, lai visādi fuņi var sist plaukstiņas un turpināt debilizēties ''russkij mir'' ieplānotajos rāmjos. Idiņu bars...

  +4 [+] [-]

, 2020-01-08 23:48, pirms 4 gadiem
Misters Attaisnojums savā elementā! Paskaties uz savu darbu kaut reizi kritiski!

  +2 [+] [-]

, 2020-01-09 00:03, pirms 4 gadiem
Tiešām sāk kaitināt šie attaisnojumi par savainojumiem.. Piemēram, Pingvīni un arī tā pati CBJ spēlē bez daudziem vadošajiem spēlētājiem savainojumu dēļ.. Bet ko es te salīdzinu divas DAŽĀDAS līgas gan attieksmes, gan motivācijas ziņā..
Manuprāt, ja nespēj ar esošajiem resursiem izspiest maksimumu, tad kaut kas ir jāmaina un kādam jāatkāpjas..

  +2 [+] [-]

, 2020-01-09 00:06, pirms 4 gadiem
Šobrīd ir īstais brīdis, lai Jurka Savickis pateiktu paldies Ankipānam par darbu un uz redzēšanos.. Sezonu līdz cienīgam noslēgumam novadīs arī Ābols, un tad vasarā meklēt normālu TRENERI! Un Anki Panki lai paliek TIKAI par GM

  +1 [+] [-]

, 2020-01-09 00:51, pirms 4 gadiem
Del_Narciso rakstīja: Tiešām sāk kaitināt šie attaisnojumi par savainojumiem.. Piemēram, Pingvīni un arī tā pati CBJ spēlē bez daudziem vadošajiem spēlētājiem savainojumu dēļ.. Bet ko es te salīdzinu divas DAŽĀDAS līgas gan attieksmes, gan motivācijas ziņā..
Manuprāt, ja nespēj ar esošajiem resursiem izspiest maksimumu, tad kaut kas ir jāmaina un kādam jāatkāpjas..
Pietiek paskatīties kaut vai uz citām KHL komandām. Tā pati Omska. Viņiem ir daudz savainotu spēlētāju, bet vienalga ir tabulas augšgalā. Jokerit vienu brīdi bija 5 vai 6 satraumēti, bet spēles uzvarēja. Hokejā visu laiku ir bijušas traumas un būs, bet Ankipāns ir vienīgais treneris kurš savainojumus uztver kā attaisnojumu zaudējumiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-09 06:49, pirms 4 gadiem
Ko viņš visu laiku raud par savainojumiem? cik ta to spēlētāju ir savainots? Dārziņš un Zīle?
vārtsargu savainojumi neuztrauc, vismaz Voris dabūs kārtīgi izspēlēties un varbūt tas palīdzēs tikt kaur citur uz nākošosezonu, lai var turpināt attīstīties un briest, nevis par stjuartu strādāt ģinamkā.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-09 06:51, pirms 4 gadiem
līgas mājaslapā vispār tik viens Zīle norādīts, ka savainojums kolhozs
https://en.khl.ru/clubs/dinamo_r/team/

  +2 [+] [-]

, 2020-01-09 07:37, pirms 4 gadiem
Ankepon vai tev nešķiet,ka tev ir nedaudz satraumēta domāšana un kauna sajūta?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-09 07:44, pirms 4 gadiem
Teikšu godīgi, situācija ar galveno treneri ir smaga! Esi vīrs, atkāpies!! Vai tiešām neredzi, ka Tev nesanāk ar šo komandu! Saprotu, ka tas krēsls ir mīksts, bet jābūt arī kaut kripatiņai pašcieņas.

     [+] [-]

, 2020-01-09 07:49, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: līgas mājaslapā vispār tik viens Zīle norādīts, ka savainojums kolhozs
https://en.khl.ru/clubs/dinamo_r/team/
Zīle un vārtsargi ir vienīgie kas minēti kā savainoti arī Djinamkas mājas lapā. Uz ātro pagāju cauri sastāvam, vienīgie iztrūkstošie ir abi vārtsargi, Dārznieks, Zīle, Bārtulis, Gimajevs - kuru nezinu, atlaists, vai nespēlē.

Kaut kā sāk šķist, ka ir nevis traumas, bet naudas trūkums. Citu iemeslu tam, lai traumas nebūtu reģistrētas KHL - neredzu.

     [+] [-]

, 2020-01-09 08:25, pirms 4 gadiem
WreckLV rakstīja: Zīle un vārtsargi ir vienīgie kas minēti kā savainoti arī Djinamkas mājas lapā. Uz ātro pagāju cauri sastāvam, vienīgie iztrūkstošie ir abi vārtsargi, Dārznieks, Zīle, Bārtulis, Gimajevs - kuru nezinu, atlaists, vai nespēlē.

Kaut kā sāk šķist, ka ir nevis traumas, bet naudas trūkums. Citu iemeslu tam, lai traumas nebūtu reģistrētas KHL - neredzu.
tāpēc saku, ka trūkst tikai divi spēlētāji Dārziņš un Zīle. kaut kādi vārtsargi un aizsargi leģionāri galīgi neinteresē man. a raud tā nepārtraukti, it kā puskomandas nolikusies gultas režīmā.

     [+] [-]

, 2020-01-09 14:15, pirms 4 gadiem
Nu vismaz pirmais draft picks garantēts!