Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģis iemet pāri Novickim un savāc 29 punktus Dalasā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālajā basketbola asociācijā pie uzvaras izbraukumā tika Ņujorkas "Knicks", kas ar 100:96 pieveica Dalasas "Mavericks", un rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kristaps Porziņģis. Viņš realizēja trīs tālmetienus un bija aukstasinīgs no soda metiena līnijas – 8/8. Tāpat latvieša kontā vairāki pustālie metieni, tostarp pār savu elku Dirku Novicki.
Vērtējums:

  +3 [+] [-]

, 2018-01-08 10:26, pirms 6 gadiem
Savus punktus sameta un darbu izdarija. Malacis Kristaps.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-08 11:04, pirms 6 gadiem
Šī spēle vēlreiz skaidri parādīja to, ka vairums metienu KP jāizdara ar lielāku vai mazēku pretesttību no pretinieka puses. Tas liecina, ka viņš ne tikai tiek ļoti pieskatīts, bet arī NYK nav labu izspēļu, nav bumbas kustības. Cik bieži pēdējā laikā redzam brīvus KP dankus vai alle-up izspēles?Tā kā KP caurgājieni nav stiprākais ierocis, viņam nākas mest sarežģītus metienus pārī sedzēja rokām. Tas ir viens no iemesliem arī sliktajam FG%.

     [+] [-]

, 2018-01-08 11:46, pirms 6 gadiem
berimors rakstīja: Šī spēle vēlreiz skaidri parādīja to, ka vairums metienu KP jāizdara ar lielāku vai mazēku pretesttību no pretinieka puses. Tas liecina, ka viņš ne tikai tiek ļoti pieskatīts, bet arī NYK nav labu izspēļu, nav bumbas kustības. Cik bieži pēdējā laikā redzam brīvus KP dankus vai alle-up izspēles?Tā kā KP caurgājieni nav stiprākais ierocis, viņam nākas mest sarežģītus metienus pārī sedzēja rokām. Tas ir viens no iemesliem arī sliktajam FG%.
Un iemesls ir arī biežie sodi, kuri netiek nosvilpti..

  -1 [+] [-]

, 2018-01-08 19:46, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Un iemesls ir arī biežie sodi, kuri netiek nosvilpti..
Man butu interesanti paverot video nevis ar iemestajiem metieniem, bet ar neiemestajeim kur reali bija sods. NYK varetu samontet un aizsutit sogu brigadei!!!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-08 22:37, pirms 6 gadiem
eu p1dari, nevar par katru mazāko kontaktu svilpt sodu, tad sods būtu katrā uzbrukumā. Tā jau KP pietiekami daudz sodus izmeta šajā spēlē.