Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pat tad, kad guvām uzvaras, vēl nebijām sasnieguši labas komandas līmeni"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Pat tad, kad guvām uzvaras, vēl nebijām sasnieguši labas komandas līmeni"
Kristaps Porziņģis
Foto: Mark J. Rebilas / usatoday.com

Pēc aizvadītās nakts visai bezcerīgā zaudējuma pret „Pacers” Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis kritiski izteicās par Ņujorkas „Knicks” rādīto sniegumu šajā spēlē un visā sezonā.

„Pat brīdī, kad bijām četras uzvaras virs 50% bilances, es teicu – man neliekas, ka esam sasnieguši labas komandas līmeni,” sacīja Kristaps Porziņģis. „Mēs joprojām bijām augšanas stadijā. Jā, uzvarējām spēles, taču mums vēl bija daudz lietu, ko mācīties un attīstīt. Sava talanta dēļ sasniedzām labus rezultātus, taču vēl nebijām sasnieguši labu kvalitāti spēles ziņā, un tagad tas ir labi redzams. Mums jātiek galā ar šīm problēmām un jāturpina kļūt par īstu komandu. Pagaidām tas vēl nesanāk, kas ir nepatīkami.”

„Knicks” aizvakar pret „Bucks” pārtrauca zaudējumu sēriju, taču Indiānā zaudēja septīto no pēdējām astoņām spēlēm. Šomēnes Ņujorkas komandai priekšā vēl trīs reizes, kad būs jāaizvada divas spēles divās dienās, un šādās situācijās „Knicks” zaudējusi visās septiņās otrās dienas spēlēs šosezon.

„Īsais konspekts – mūs atkal iegāza aizsardzība,” par spēli pret „Pacers” izteicās Deriks Rouzs, kurš otro spēli pēc kārtas neizgāja laukumā pēdējā ceturtdaļā. „Viņi iemeta visu, ko vēlējās. Man bija sajūta, ka mēs komandā līdz galam neuzticamies cits citam. Visa runa ir par aizsardzību. Kā jau esmu teicis iepriekš, mums tā ir problēma, mēs nevaram nevienu apturēt aizsardzībā.”

Savukārt treneris Džefs Hornačeks nekautrējās iemest akmeni aizsarga Brendona Dženingsa dārziņā. Dženingss spēles izskaņā karstasinīgi uzsāka asumus un grūstīšanos ar pretinieku Džo Jangu, par ko abi tika izraidīti no spēles. Dženingss pēcspēles intervijā pauda cerību vēlreiz satikties ar Jangu basketbola laukumā, kamēr Hornačeks uz notikušo paskatījās no cita skatu punkta: „Dažreiz mūsu komandā emocijas uzvirmo, kad esam jau zaudējuši, taču man patiktos, ja dažreiz šīs emocijas tiktu liktas lietā arī tad, kad vēl notiek cīņa par uzvaru.”

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-01-08 16:53, pirms 7 gadiem
Progress ir

  +1 [+] [-]

, 2017-01-08 17:23, pirms 7 gadiem
Bindemanis rakstīja: Progress ir
Es teiktu, ka ir regress.

     [+] [-]

, 2017-01-08 17:40, pirms 7 gadiem
Komandas pirmais saspeles vaditajs ir urbis, kuram piespele ir, augstakais, otra opcija. Uzbrukuma saspele regulari iestregst Karameles izolacijas paraugstundas. Aizsardziba stradat velas retais. Protams, ja uzkriit, tad var vinnet daudzus, bet ne ipasi veiksmigas dienas, bez variantiem.

     [+] [-]

, 2017-01-08 19:24, pirms 7 gadiem
Nesaprašanās un mazo spēlētāju nespēja tikt līdzi kājās saviem pretspēlētājiem! Netiec līdzi, garie pieslēdzās - brīvs 3p diviem spēlētājiem! Viss vienkārši Kā Rouzs ar Lī palaiž garām uz soda laukumu savu pretinieku, tā viņi apstājas un bļauj. Tā vietā viņi varēja rotēt uz tiem, kas paliek brīvi. Un Noā ar KP, KOQ ar Tomasu tā vien liekas, ka cenšas vienmēr izskriet visus brīvi atstātot spēlētājus

     [+] [-]

, 2017-01-08 22:56, pirms 7 gadiem
Hornacheks pareizi pateica, Dzeningss kaut ko gribēja parādīt, kad jau bija -20 un 4 minūtes ko spēlēt. Vispār, vai viņš māk spēlēt komandas basketbolu man rodas tāds jautājums

     [+] [-]

, 2017-01-09 05:32, pirms 7 gadiem
Melo airballs ir īstas komandas spēles atspulgs. Kristaps kaut ko sajaucis

     [+] [-]

, 2017-01-09 11:08, pirms 7 gadiem
Ja NYK piesaistītu Iguodalu, viņi uzreiz būtu top 4 blice Austrumos, būtu, kas padara melno darbiņu un KP atliktu salādēt 30+ punktus katrā spēlē!