Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusai pēc grandiozās uzvaru sērijas vēl viena neveiksme, Bekstremam 500. piespēle

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kolumbusai pēc grandiozās uzvaru sērijas vēl viena neveiksme, Bekstremam 500. piespēle
Mihaels Grabners
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Vašingtonas "Capitals", kamēr Filadelfijas "Flyers" izdevās pārtraukt piecu zaudēto spēļu sēriju. Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" pēc 16 panākumiem pēc kārtas cieta otro neveiksmi.

Vašingtonas "Capitals" izbraukumā ar 1:0 pieveica Otavas "Senators", vārtsargam Breidenam Holtbijam atvairot 30 metienus. Uzbrukumā par galveno varoni kļuva Tīdžejs Ošī, kurš uzvaras vārtus iemeta jau otrajā minūtē, pēc ātras neitrālās zonas pārvarēšanas izceļoties ar metienu no kreisās malas tālajā stūrī. Ripu līdz viņam nogādāja Niklass Bekstrems, un zviedru centra uzbrucējs kļuvis par pirmo "Capitals" vēsturē, kurš savācis 500 rezultatīvas piespēles.

"Tas bija patīkami. Par to tika runāts vairākas nedēļas, tāpēc ir patīkami beidzot sasniegt 500 piespēļu robežu, lai varam beigt par to runāt," sacīja Bekstrems, kurš aizvadīja 691. spēli karjerā. "Priecājos, ka piespēli izdarīju uzvarā, nevis zaudējumā. Vienmēr atcerēšos šo mirkli. Bija smaga spēle, bet nosargājām uzvaru." Savukārt Ošī pēc spēles nebija tik labā noskaņojumā – viņš otrajā trešdaļā cieta pēc spēka paņēmiena, centās atgriezties laukumā, tomēr dueli pabeigt nespēja.

Sešas uzvaras pēc kārtas bija izdevies izcīnīt Vankūveras "Canucks", tomēr sērija aprāvās mačā pret citu Kanādas komandu Kalgari "Flames" – 1:3 izbraukumā. Uzvaras vārtus pirmās trešdaļas noslēgumā iemeta Mets Steidžans, kurš vārtu priekšā saņēma piespēli no labās malas un pielika nūju, izceļoties ceturto reizi sezonā. "Flames" izdevās atriebties par piektdien piedzīvoto neveiksmi.

Piecu zaudējumu sēriju pārtrauca Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica Tampabejas "Lightning". Mājinieki visus vārtus guva otrajā trešdaļā. Izrāvienu 22. minūtē sāka Treviss Koneknijs, kurš pēc Jakuba Vorāčēka piespēles noslēdza pretuzbrukumu divatā pret vienu aizsargu, bet ceturto ripu iemeta aizsargs Radko Gudass, kurš savāca atlēkušo ripu un centās izdarīt piespēli no aizvārtes, bet ripa pēc rikošeta atrada ceļu sāncenšu vārtos. "Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 30 no 34 metieniem.

Kolumbusas "Blue Jackets", kas iepriekš izcīnīja 16 panākumus pēc kārtas, piedzīvoja otro zaudējumu, savā laukumā ar 4:5 piekāpjoties galvenā trenera Džona Tortorelas bijušajai komandai Ņujorkas "Rangers". Viesi noslēdzošajā trešdaļā iemeta trīs bezatbildes ripas, bet par galveno varoni kļuva austrietis Mihaels Grabners, kurš izcēlās 17 sekundes līdz pamatlaika beigām. Viņš pārtvēra piespēli uz savas zilās līnijas, aizskrēja vienatnē pret vārtsargu, duelī uzvarot ar metienu no neērtā satvēriena.

NHL regulārā sezona, 8. janvāris

SpēleRez.
Sabres – Jets4:3
Flyers – Lightning4:2
Kings – Wild4:3 P
Maple Leafs – Canadiens3:5
Senators – Capitals0:1
Panthers – Bruins0:4
Devils – Oilers1:2 P
Blue Jackets – Rangers4:5
Blues – Stars4:3
Coyotes – Islanders2:1 PM
Flames – Canucks3:1
Sharks – Red Wings6:3

     [+] [-]

, 2017-01-08 08:51, pirms 7 gadiem
Vasy atvairīja 40 no 44 metieniem, nevis 30 no 34.

Gudy kārtējais OT zaudējums.. 1-2 Syracuse zaudēja.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-08 08:56, pirms 7 gadiem
Beidzot sāk parādīties arī ziņas ar NHL. Parasti vai nu vakarā top raksts vai nu vispar netop

  -1 [+] [-]

, 2017-01-08 09:07, pirms 7 gadiem
Žaketes zaudēja, ļoti labi