Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" pagarinājumā pieveic Kalniņa "Jokerit"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" pagarinājumā pieveic Kalniņa "Jokerit"
Jānis Kalniņš. Foto: Edijs Pālens/Zumapress.com/Scanpix

Trīs zaudējumu sēriju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šovakar izdevies pārtraukt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas "Spartak", kas savā laukumā pamatlaikā divreiz nenoturēja minimālu pārsvaru, pagarinājumā ar 3:2 pieveicot vārtsarga Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit".

28 gadus vecais Kalniņš "Jokerit" vārtus sargāja otro maču pēc kārtas, atvairot 22 no 25 pretinieku metieniem. Izšķirošo ripu "Spartak" labā papildlaika 56. sekundē iemeta slovāks Martins Bakošs, kuram šovakar arī rezultatīva piespēle. Maskavieši ar 33 spēlēs nopelnītiem 36 punktiem apsteidza "Jokerit", kas 27 mačos tikusi pie 35 punktiem, pakāpjoties uz Rietumu konferences septīto pozīciju.

Citās spēlēs pie piektā panākuma pēc kārtas tika un ar 46 punktiem 35 cīņās uz trešo vietu Austrumu konferencē pacēlās Magņitogorskas "Metallurg", izbraukumā ar 3:1 pārspējot divas pozīcijas zemāk esošo Ufas "Salavat Yulaev" (43 punkti). Divi rezultatīvi metieni Sergeja Plotņikova rēķinā.

Savukārt Austrumu pastarīšu duelī trīs zaudējumu sēriju pārtrauca pēdējā vietā esošā Pekinas "Kunlun Red Star", viesos ar 5:4 nolaužot Ņižņekamskas "Neftekhimik". Par Ķīnas kluba galveno varoni kļuva kanādietis Ītans Vereks, kurš mājinieku vārtos iemeta divas ripas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

KHL spēles 7. decembrī

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev - Metallurg1:3
Neftekhimik - Kunlun Red Star4:5
SKA - Dinamo R3:4 PM
Spartak - Jokerit3:2 P

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-12-08 07:24, pirms 3 gadiem
Bet Kalnņam vēl sešas spēles azotē