Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Forbes: Millera līdzstrādnieki cer noturēt Porziņģi "ASM Sports" klientu vidū

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Forbes: Millera līdzstrādnieki cer noturēt Porziņģi "ASM Sports" klientu vidū
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Cavaliers"
Foto: Scanpix

Bijušā NBA aģenta Endija Millera līdzstrādnieki cer noturēt Kristapu Porziņģi aģentūras "ASM Sports" klientu lokā, taču līgā klīst runas, ka basketbolista brālis Jānis apsver iespēju sameklēt citu biznesa partneri, trešdien, 6. decembrī, rakstīja "Forbes" žurnālists Darens Haitners (Darren Heitner).

Spēku samēri NBA spēlētāju pārstāvēšanā mainījās uz visiem laikiem, kad 2017. gada septembrī Ņujorkas dienvidu apgabala prokurors apsūdzēja Kristjanu Doukinsu (Christian Dawkins) par līdzdalību kukuļošanas un krāpniecības shēmā.

Doukinss bija nodarbināts Endija Millera vadītajā “ASM Sports” – aģentūrā, kura 23 gadu laikā saviem klientiem sagādāja kontraktus un reklāmas līgumus vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru apmērā. Millers rudenī sāka zaudēt klientus, bet Federālais izmeklēšanas birojs (FBI) veica kratīšanu uzņēmuma birojā.

Trešdien, iespējams, krita Millera pēdējais domino kauliņš – ESPN žurnālists Adrians Vojnarovskis (Adrian Wojnarowski) paziņoja, ka Millers zaudējis NBA aģenta sertifikātu un vairāk nepārstāv spēlētājus sarunās par līgumu slēgšanu ar līgas klubiem. Millera klientu lokā agrāk bija Kails Laurijs, Seržs Ibaka, Džefs Tīgs, Timofejs Mozgovs un Kristaps Porziņģis.

Palikšana bez sertifikāta nenozīmē Millera kompānijas beigas. Avoti darījuši zināmu, ka “ASM Sports” līdzstrādnieki Stefens Paina (Stephen Pina) un Endrū Vaiji (Andrew Vye) pārskatāmā nākotnē paliks uzņēmumā un cer kļūt par aģentūras lielāko spēlētāju, piemēram, Porziņģa un Mailza Tērnera pārstāvjiem. Abi pamazām tuvojas potenciāli lielu līgumu noslēgšanai.

Pastāv uzskats, ka pats Millers, kura vārds vairāk nav SPAC (Standard Player Agent Contracts) sarakstā, paliks biznesā kā konsultants un neoficiāli palīdzēs klientiem noslēgt nākamos līgumus ar NBA klubiem.

No otras puses, ar Millera tālāku klātbūtni var nepietikt, lai “ASM Sports” noturētu vienu no saviem labākajiem klientiem. Kristapa Porziņģa brālis Jānis ir sertificēts NBA aģents – klīst runas, ka viņš meklē biznesa partneri ārpus “ASM Sports”, raksta “Forbes” žurnālists.

Izmantotie resursi:
https://www.forbes.com/sites/darren...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-07 20:12, pirms 6 gadiem
Kāds man prieks lasot šo rakstu, ka beidzot ESPN žurnālists ir nosaukts par Adrianu nevis Eidrianu, kā līdz šim. Vēl tikai gaidu, kad beidzot Edams Silvers kļūs ari par cilvēku. Paldies Novik.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 20:46, pirms 6 gadiem
Kalnītis jāņem

  +1 [+] [-]

, 2017-12-07 20:52, pirms 6 gadiem
Nu ja paliks ASM sports, tad nu šiem būs jābūt zemākiem par zāli un klusākiem par ūdeni, t.i., būs vien jānēsā dvieļi par mazākajiem procentiem!

     [+] [-]

, 2017-12-08 07:20, pirms 6 gadiem
shineon rakstīja: Kāds man prieks lasot šo rakstu, ka beidzot ESPN žurnālists ir nosaukts par Adrianu nevis Eidrianu, kā līdz šim. Vēl tikai gaidu, kad beidzot Edams Silvers kļūs ari par cilvēku. Paldies Novik.
Bet vai tad viņa vārds nav Eidrians, lol? Kā tu to vārdu izrunā?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 09:20, pirms 6 gadiem
shineon rakstīja: Kāds man prieks lasot šo rakstu, ka beidzot ESPN žurnālists ir nosaukts par Adrianu nevis Eidrianu, kā līdz šim. Vēl tikai gaidu, kad beidzot Edams Silvers kļūs ari par cilvēku. Paldies Novik.
Pēc tam vēl Endijam Milleram nāks apžēlošana un sauksim viņu par Andiju

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 10:07, pirms 6 gadiem
Lūk šis ir gudri "Kristapa Porziņģa brālis Jānis ir sertificēts NBA aģents – klīst runas, ka viņš meklē biznesa partneri ārpus “ASM Sports”, raksta “Forbes” žurnālists". Malači brāļi, ja uzceps jaunu aģentūru ar tādu lielāko klientu tur ir ļooooti labas iespējas pievilkt klāt nevienu vien citu vārdu + tas varētu būt arī paliels bonuss jebkuram latvietim, kurš mēģinās turpmāk iekarot NBA