Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Puče: "Ņujorkas publika Porziņģim sākumā teica: tu nemāki dancot"

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunas fragmentu ar sporta žurnālistu Armandu Puči. Pilna saruna tiks publicēta sadaļā "Vienos vārtos" jau šonedēļ.
Vērtējums: +21
Slēpts komentārs: Rietumu_Fronte
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-07 14:11, pirms 8 gadiem
Overtime TV par Porzingi

https://www.youtube.com/playlist?li...

  -3 [+] [-]

, 2015-12-07 14:12, pirms 8 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: Ko pie velna Puče lien basketbola lauciņā?
Man personīgi pietika ar pārgudro Matuli pie futbola rakstiem!
savicki tu ???

 +22 [+] [-]

, 2015-12-07 14:13, pirms 8 gadiem
Vienmēr esmu uzskatījis Puči par vienu no izcilākajiem,inteliģentākajiem Latvijas sporta žurnālistiem.Reti kurš,arī no šī portāla darboņiem spēj kaut mazliet pietuvoties Pučes līmenim...Ļoti pietrūkst Pučes interviju,kas agrāk bija visnotaļ regulāras sporta avīze+ sadaļā. Pat tik ļoti nefokusējoties uz žurnālistiku kā tādu...Bet viedums,māka izteikties,"būvēt" dialogu.90% no tiem,kas sevi it kā dēvē par žurnālistiem ,derētu kaut iemācīties (būtu ta kā laiks) sakarīgi veidot teikumus un frāzes,diemžēl,bet tā nu tas ir..Puče,Kreipāns,Keisels - manuprāt ,viedi un profesionāli sava aroda pārstāvji.Visi Noviki,Siliņi,Celmiņi u.t.t ,Jūs man protams piedodiet,bet Jūs klausīties..Tas ir diezgan traģiski..
Slēpts komentārs: M

 +18 [+] [-]

, 2015-12-07 14:36, pirms 8 gadiem
Visus gadus esmu ļoti cienījis Armandu, ļoti profesionāls un interesants žurnālists. Viņa domu gājiens ir dziļš un reizē izklaidējošs, domāju viens no labākajiem žurnālistiem, kurš mums Latvijā ir bijis un vēl joprojām ir.
Slēpts komentārs: Andree

  -1 [+] [-]

, 2015-12-07 14:46, pirms 8 gadiem
žirga88 rakstīja: savicki tu ???
pag pag - rakstīju taču arī šo :
''Man personīgi pietika ar pārgudro Matuli pie futbola rakstiem!''

tad mos tomēr es esmu Guņa ?

  +4 [+] [-]

, 2015-12-07 14:51, pirms 8 gadiem
Andree rakstīja: Nez vai līšana citu kabatās katrā Overtime ir uzskatāma par inteliģenci un izcilību. Ja Puče ar to domā, ka žurnālistam ir tiesības prasīt to, kas interesē tautai, tad atklāšu viņam, ka man neinteresē. Reizēm pat paliek neērti pie ekrāna - kā tā bezkaunīgi var līst un prasīt, cik kurš saņem un pelna. Briedim piemēram.
Lai viss būtu godīgi, gribētu palūgt Pučem publiski atklāt, cik viņš ir nopelnījis kā autors ar katru grāmatu par dažādiem sportistiem - Irbi, Ozo, Skrastiņu, Kambalu u.t.t.
Kā arī cik pelna ar golfa laukumu.

Varbūt ka es par velti te cepjos un tas Overtime formāts tikai ir tāds padebils, kur obligāti kaut kas tik pretīgs ir jādara, bet pārējā savā žurnālistikā Puče ir svētuma iemiesojums, bet nu iespaids tiek pabojāts.
Neaizmirsti ,ka Overtime,tas ir raidījums par sportu - protams ,bet ar lielu devu "viegluma",humora,mazliet ironijas Šajā raidījumā ir ne mazums teatrālisma un beigu beigās , esmu visnotaļ pārliecināts,ka lielākajam vairumam tas vēl kā interesē,cik kurš pelna u.t.t..Man personīgi tas neinteresē.Bet kā jau minēju,daudziem skatītājiem to vien vajag,kaut vai spriežot pēc procentuālās attiecības - poitīvajām atsauksmēm soc.tīklos u.t.t Cik cilvēku,tik uzskatu un viedokļu, un es nepavisam ar savu pirmo komentāru nepretendēju uz - man ir taisnība un savādāk nemaz nevar būt..Tikai mans personīgais,subjektīvais viedoklis

  +2 [+] [-]

, 2015-12-07 14:59, pirms 8 gadiem
Nu Celmiņam briesmīgi ši frizūra izskatās. Ne matu struktūra, ne galvas forma tam nav paredzēta.
Dzīvās šausmas!

     [+] [-]

, 2015-12-07 15:07, pirms 8 gadiem
Andree rakstīja: Nez vai līšana citu kabatās katrā Overtime ir uzskatāma par inteliģenci un izcilību.
Runajot par šo fragmentu, galvenais pašu sportistu labā būtu, lai viņi neatkārtotu trekno gadu celtnieku priekšzīmi, kas iekš X5 veda cementa maisus un pēc tam nespēja nekādus kredītus atdot. Ja paskatamies uz mūsmāju basketbolistiem, tad maksātnespēju jau vairāki stari ir pamanījušies pieteikt. Nav jau žēl, bet gan jau ka pašiem būtu labāk nepalikt uz sēkļa...

  +7 [+] [-]

, 2015-12-07 15:11, pirms 8 gadiem
marciss77 rakstīja: Vienmēr esmu uzskatījis Puči par vienu no izcilākajiem,inteliģentākajiem Latvijas sporta žurnālistiem.Reti kurš,arī no šī portāla darboņiem spēj kaut mazliet pietuvoties Pučes līmenim...Ļoti pietrūkst Pučes interviju,kas agrāk bija visnotaļ regulāras sporta avīze+ sadaļā. Pat tik ļoti nefokusējoties uz žurnālistiku kā tādu...Bet viedums,māka izteikties,"būvēt" dialogu.90% no tiem,kas sevi it kā dēvē par žurnālistiem ,derētu kaut iemācīties (būtu ta kā laiks) sakarīgi veidot teikumus un frāzes,diemžēl,bet tā nu tas ir..Puče,Kreipāns,Keisels - manuprāt ,viedi un profesionāli sava aroda pārstāvji.Visi Noviki,Siliņi,Celmiņi u.t.t ,Jūs man protams piedodiet,bet Jūs klausīties..Tas ir diezgan traģiski..
Ka tik tev par kritiku kāds no žurnalistiem banu nepieškir. Vińiem šeit kritika neiet pie sirds.

  +6 [+] [-]

, 2015-12-07 15:54, pirms 8 gadiem
Kas ta nu sportacentram noticis? Kapeika ieripojusi? Pēkšņi baigās video intervijas sabliezuši.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-07 16:30, pirms 8 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: Nu Celmiņam briesmīgi ši frizūra izskatās. Ne matu struktūra, ne galvas forma tam nav paredzēta.
Dzīvās šausmas!
Stilisti savaakushies te! Raidiijumu "Stila paveelnieks" iesaku noskatiities visiem shiem ekspertiem. Vai kaadu sievieshu zhurnaalu pashkjirstiit.

     [+] [-]

, 2015-12-07 16:38, pirms 8 gadiem
turpinajums bus sai intervijai...?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-07 16:40, pirms 8 gadiem
Banu kings rakstīja: Ka tik tev par kritiku kāds no žurnalistiem banu nepieškir. Vińiem šeit kritika neiet pie sirds.
No baniem jau nu pavisam noteikti nebaidos Ir jēdziens-konstruktīva kritika..Man klausoties jau vairāku gadu garumā šo visu "profesionāļu" daiļradi,rodas jautājums,viņi paši sevi no malas kādreiz vispār paklausās? Loģiski,ka neviens nepiedzimst par izcilu žurnālistu,santehniķi,grāmatvedi vai jebko citu..Bet vairāku gadu garumā tak var izkopt savas runas prasmes,attīstīt tās..95% klausoties,nu tik ļoti ausīs griež,ka bail.. Parasti jau viedi cilvēki uztver kritiku racionāli un cenšas ieklausīties.Man nav nekas pret viņiem,kā pret cilvēkiem,runa noris par profesionālajām iemaņām

  +4 [+] [-]

, 2015-12-07 17:04, pirms 8 gadiem
Porziņģis runā jau gandrīz kā nobriedis cilvēks, ļoti patīkami ar to pārsteidza, pretstatā ar pieminētajiem RD spēlētājiem, nu.... baig traki
Slēpts komentārs: Kardināls

  -1 [+] [-]

, 2015-12-07 17:13, pirms 8 gadiem
Kardināls rakstīja: Daudziem, kā izskatās, šeit ir ļoti lielas ilūzijas par Latvijas sporta žurnālistiku.

Jāsāk ar to, ka žurnālistika kā tāda Latvijā ir ļoti neattīstītā līmenī. Sporta žurnālistika, tāda, kādu to saprot pasaulē faktiski vispār neeksistē, tāpēc runāt, ka kāds ir labāks, bet kāds sliktāks - tas, protams, var notikt, bet te runa vairs nav par sporta žurnālistiku, bet par to kurš labāk runā. Vienkārši kādam ir vairāk dots, kādam mazāk, kādam ir pieredze, bet kādam vēl nav.

Visa Latvijas sporta "žurnālistika" sākas un beidzas ar to, ka kuram no žurnālistiem kāds sportists vai funkcionārs ir lielāks draugs un pastāsta kaut ko vairāk. Kurš "saķer" kādu avotu, tas tad arī ir baigais kings. Tas pats Puče savulaik to izdarīja ar NHL hokejistiem (un Ozoliņu kā vienu no viņiem). Tautai interesēja NHL, Puče sāka bīdīt savas teorijas un visi papletuši muti klausījās, jo interneta nebija un arī kad tas bija, vēl ilgu laiku vidējais hokeja bļāvējs bija tāda bļāvēja līmenī. Pēdējos gados tik kaut kas mainās.

Un, starp citu, tieši Pučem mēs varam pateikties par daudzu Latvijas hokeja mītu radīšanu, ko šobrīd vēl aktīvi tiražējam. Gan par Savielu kā Kolorado nākotnes superstāru, gan vēl daudz ko citu.

Par Kreipānu vispār negribu neko rakstīt, jo viņš ir absolūts muldētājs. Tieši tā, muldētājs, ne komentētājs. Jā, viņš prot vadīt translāciju utt., bet... man ir pilnīgi garlaicīgi, kad viņš stāsta par kaut kāda rezervista kaimiņa drauga vecmammas suni. Forši, ka viņš to zina, taču vai tas ir jāstāsta tiešraidi komentējot?

Kas attiecas uz Sportacentru. Jā, šeit tas līmenis noteikti nav tāds kādu gribētos, precīzāk, vēl ir ĻOTI daudz vietas, kur augt. No otras puses - tā Latvijā ir faktiski vienīgā vieta, kur jaunais censonis var sākt savu karjeru. Vispār, paskatieties cik daudz Latvijas tā sauktajā sporta žurnālistikā ir jaunu cilvēku? Ik pa pieciem gadiem kāds parādās. Un vēl nekur nav zvanīts, ka uz palikšanu parādās.
Kaut kur piekrītu,bet ir tēzes,kurām nepiekrītu.Bet kopumā vērtējot,šeit varētu būt augsne,uz kuras pamata attīstīt diskusiju.Patīkami apmainīties/uzklausīt JĒDZĪGUS ,ar kādu pievienoto vērtību, viedokļus,nudien!Pluss no manis!

     [+] [-]

, 2015-12-07 17:19, pirms 8 gadiem
Kardināls rakstīja: Daudziem, kā izskatās, šeit ir ļoti lielas ilūzijas par Latvijas sporta žurnālistiku.

Jāsāk ar to, ka žurnālistika kā tāda Latvijā ir ļoti neattīstītā līmenī. Sporta žurnālistika, tāda, kādu to saprot pasaulē faktiski vispār neeksistē, tāpēc runāt, ka kāds ir labāks, bet kāds sliktāks - tas, protams, var notikt, bet te runa vairs nav par sporta žurnālistiku, bet par to kurš labāk runā. Vienkārši kādam ir vairāk dots, kādam mazāk, kādam ir pieredze, bet kādam vēl nav.

Visa Latvijas sporta "žurnālistika" sākas un beidzas ar to, ka kuram no žurnālistiem kāds sportists vai funkcionārs ir lielāks draugs un pastāsta kaut ko vairāk. Kurš "saķer" kādu avotu, tas tad arī ir baigais kings. Tas pats Puče savulaik to izdarīja ar NHL hokejistiem (un Ozoliņu kā vienu no viņiem). Tautai interesēja NHL, Puče sāka bīdīt savas teorijas un visi papletuši muti klausījās, jo interneta nebija un arī kad tas bija, vēl ilgu laiku vidējais hokeja bļāvējs bija tāda bļāvēja līmenī. Pēdējos gados tik kaut kas mainās.

Un, starp citu, tieši Pučem mēs varam pateikties par daudzu Latvijas hokeja mītu radīšanu, ko šobrīd vēl aktīvi tiražējam. Gan par Savielu kā Kolorado nākotnes superstāru, gan vēl daudz ko citu.

Par Kreipānu vispār negribu neko rakstīt, jo viņš ir absolūts muldētājs. Tieši tā, muldētājs, ne komentētājs. Jā, viņš prot vadīt translāciju utt., bet... man ir pilnīgi garlaicīgi, kad viņš stāsta par kaut kāda rezervista kaimiņa drauga vecmammas suni. Forši, ka viņš to zina, taču vai tas ir jāstāsta tiešraidi komentējot?

Kas attiecas uz Sportacentru. Jā, šeit tas līmenis noteikti nav tāds kādu gribētos, precīzāk, vēl ir ĻOTI daudz vietas, kur augt. No otras puses - tā Latvijā ir faktiski vienīgā vieta, kur jaunais censonis var sākt savu karjeru. Vispār, paskatieties cik daudz Latvijas tā sauktajā sporta žurnālistikā ir jaunu cilvēku? Ik pa pieciem gadiem kāds parādās. Un vēl nekur nav zvanīts, ka uz palikšanu parādās.
Tikai maza piebilde,ja mēs raugāmies uz kaut kādu nebūt kvalitāšu aspektu.Ja cilvēks,šinī gadījumā Puče,ir spējīgs uzrakstīt grāmatu (un ne vienu vien) ,dabiski,ka ne jau viņš vienpersoniski paveic šo darbu un tomēr..Ja cilvēks ir spējīgs uzrakstīt vairākas grāmatas,kuras visas,kā viena ir bijušas ar ļoti labiem pārdošanas rezultātiem un kuras lasa,gan jauni ,gan veci un atsauksmes pārsvarā ir pozitīvas.Stāsts par to,cik cilvēks kvalitatīvi dara savu darbu,vai strādā pie sevis attīstīšanas,savu iemaņu pilnveidošanas..Bet nu jā,lielos vilcienos,kā ļoti daudzas tēmas,arī šo var izvērst bezgala garu Cik cilvēku,tik viedokļu

  -1 [+] [-]

, 2015-12-07 18:08, pirms 8 gadiem
Nu kāda kam darīšana kam ir kada mašīna - un kā kāds uztver dzīvi un to ka viņš- indivīds - uztver un dziivo savu vienigo dzivi uz šis pasaules.
Ar, bez, pirms vai pēc sporta katram dzīve ir sava....Dziives likumi ir nežēlīgi - bumbinjas sindroms - cik stipri metiisi pret sienu - tikpat stipri nāks atpakalj . Un to kaa to dariit- tas ir katra apziņāa ....valodaa riiciibaa atieksme pret darbu (profesionalitaate ) mums apkartejiem tas var patikt nepatikt -- pareizi teica Puche gladiatori kuri areenaaa un paarejie skataas ---- bet tur areenaa dziivo vinji!!! Un , mums patik nepatik - ja vinji ar savu darbu ir nopelnijushi . iespeju tikd a da jeb pie kaa..... mashina traktors māja sala.... taa ir VINJU darishana un vinju dziive. Skolnieks ir tikai tik ilgi kamēr vinjsh maacaas - students taapat -- profesionals sportists arii tikai tik ilgi .. bet CILVEEKS - bus vienmer ... bet kaads cilveeks ... uz to lai atbildi meklee katrs sevii. Mes aurosim blausim par gladiatoriem sporta areenaas... jaa krizitesim un ari maaciisim PIE EKRANIEM - kaa bija jaamet jalec u.tttttt.... bet dziivosimkatrs savu uz shiis pasaules atveleeto laiku

  +1 [+] [-]

, 2015-12-07 18:12, pirms 8 gadiem
Ehh, bija forši gaidīt iknedēļas Pučes intervijas SA+ sadaļā!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-07 18:13, pirms 8 gadiem
Es nepirkšu to interviju, bet es viņu gribu redzēt! xD

     [+] [-]

, 2015-12-07 19:37, pirms 8 gadiem
Mēs letina laikam esam baigie aksti , kompleksu nomociti, noliekam puci, sprezam par to kurs ko mak un ka mak muldet, kurs labaks, kurs sliktaks eksperts,,,kaut gan video tema, stasts ir par ko citu!
Gribetu redzet ka kads no tiem lielakajiem un plasakajiem rakstitajiem pasi intervijas runatu! Iebakstit otram aci ar pirkstu nav nekada maksla!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-07 19:39, pirms 8 gadiem
Un protams, viss slepjas saskarsme , komunikacija un vai spejam pareizo atslegu atrast katram sportistam...un Puce to mak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 00:35, pirms 8 gadiem
Teiktu tā -šaubu nav - A.Puče ir labs žurnālists, jo galvenais, ko viņš spēj pasniegt - to, kas tā brīža sporta interesentiem ir aktuāls! - bet ne izcils, jo, kā lai pasaka - dzied viņš vējam līdzi - un uz kurieni tas pūtis - uz turieni viņš arī dosies, uz kurieni "kažoks" būs jāpamaina(ja tas tobrīd būs aktuāls - uz turieni arī pamainīs)! - neko jaunu viņš nerada - tikai atražo/publicē to, kas jau sevi ir sācis pierādīt un pierāda - tā teikt - tikai drošas lietas! - kaut vai tagad saistībā ar KP - vai bija viņa intervijas, viedokļi, domas, prognozes brīdī, kad KP nodraftēja!? - nekā nebija - gaidīja, un taustīja, uz kuru pusi vējš pūtīs - tagad, kad KP jau pats sevi ir pierādījis - pēkšņi AP jau atceras par viņu, un sāk izteikt savas domas, viedokļus, spriedumus!!!
Kā teikt - saka to, ko publika vēlas dzirdēt!!!

     [+] [-]

, 2015-12-08 10:08, pirms 8 gadiem
Perfekti pateica par dinamo superstāriem. Ja vien jūs zinātu, ko šie jūsu elki dara izbraukumos un kāda ir patiesā atmosfēra komandas iekšienē....

  +1 [+] [-]

, 2015-12-08 10:26, pirms 8 gadiem
zivotaajs rakstīja: Nu kāda kam darīšana kam ir kada mašīna - un kā kāds uztver dzīvi un to ka viņš- indivīds - uztver un dziivo savu vienigo dzivi uz šis pasaules.
Ar, bez, pirms vai pēc sporta katram dzīve ir sava....Dziives likumi ir nežēlīgi - bumbinjas sindroms - cik stipri metiisi pret sienu - tikpat stipri nāks atpakalj . Un to kaa to dariit- tas ir katra apziņāa ....valodaa riiciibaa atieksme pret darbu (profesionalitaate ) mums apkartejiem tas var patikt nepatikt -- pareizi teica Puche gladiatori kuri areenaaa un paarejie skataas ---- bet tur areenaa dziivo vinji!!! Un , mums patik nepatik - ja vinji ar savu darbu ir nopelnijushi . iespeju tikd a da jeb pie kaa..... mashina traktors māja sala.... taa ir VINJU darishana un vinju dziive. Skolnieks ir tikai tik ilgi kamēr vinjsh maacaas - students taapat -- profesionals sportists arii tikai tik ilgi .. bet CILVEEKS - bus vienmer ... bet kaads cilveeks ... uz to lai atbildi meklee katrs sevii. Mes aurosim blausim par gladiatoriem sporta areenaas... jaa krizitesim un ari maaciisim PIE EKRANIEM - kaa bija jaamet jalec u.tttttt.... bet dziivosimkatrs savu uz shiis pasaules atveleeto laiku
"Un , mums patik nepatik - ja vinji ar savu darbu ir nopelnijushi . iespeju tikd a da jeb pie kaa..... mashina traktors māja sala.... taa ir VINJU darishana un vinju dziive. "

Tur jau tā lieta, ka viņi to nav nopelnījuši. Viņi ir 20 kārt pārmaksāti un absolūti nepelnīti padarīti par nez kādām mega zvaigznēm, lai gan paralēli dažs labs čalis ar lielāku talantu un darba spējām dragā kazahstānas čempionātā, jo viņam ir uzbeku pilsonība, nevis Latvijas, kur kaut cik profesionāls spēlētājs vismaz sezonu karjerā nospēlēs Rīgas dinamo un ar iekrāto piķīti pietiks arī, ja pēc tam divas sezonas darbu nedabūs....Bičevskis brauc ar jaunāko 7. būmeru, kas salonā maksā 90 000 eiro. Gribi teikt, viņa līmenis to atļauj? Braukā ar pirkstiem gaisā kā baigais stārs, lai gan patiesībā līmenis laukumā nav absolūti nekāds.Tas viss viņam ir dots tikai tāpēc, ka putins ir izdomājis spēlēt politiskās spēlītes un vēlas nostiprināt savu ārpolitisko ietekmi Latvijā sponsorējot šo Rīgas dinamo projektu. Tad nu arī simtiem tūkstošu ripo maciņā par atslidošanu. Fani apbrīno kaut, vai esot pēdējiem līgā. Ko vairāk vajag? Kā tāda situācija dzīvē viņu var nesamaitāt? Protams, ka sen jau viņš ir mainījies ārpus laukuma un nejau uz to labāko pusi. Par to jau Puče runā. Tikai aklie dinamiešu fanelīši cenšas apgalvot pretējo, ka visi ir goda vīri aarpus laukuma. Nē, viņi jau ir pieraduši tā pie šitās haļavas tāpēc arī tas sniegums katru sezonu kļūst arvien drausmīgāks. Atgūlušies taukos, cigārus pīpēdami. Visa pasaule pie kājām, bet skat, ka pēc laika attapsies tāpat kā Šķēlēns tagad, kad nākas pieteikt maksātnespēju.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-08 13:02, pirms 8 gadiem
geografs rakstīja: Teiktu tā -šaubu nav - A.Puče ir labs žurnālists, jo galvenais, ko viņš spēj pasniegt - to, kas tā brīža sporta interesentiem ir aktuāls! - bet ne izcils, jo, kā lai pasaka - dzied viņš vējam līdzi - un uz kurieni tas pūtis - uz turieni viņš arī dosies, uz kurieni "kažoks" būs jāpamaina(ja tas tobrīd būs aktuāls - uz turieni arī pamainīs)! - neko jaunu viņš nerada - tikai atražo/publicē to, kas jau sevi ir sācis pierādīt un pierāda - tā teikt - tikai drošas lietas! - kaut vai tagad saistībā ar KP - vai bija viņa intervijas, viedokļi, domas, prognozes brīdī, kad KP nodraftēja!? - nekā nebija - gaidīja, un taustīja, uz kuru pusi vējš pūtīs - tagad, kad KP jau pats sevi ir pierādījis - pēkšņi AP jau atceras par viņu, un sāk izteikt savas domas, viedokļus, spriedumus!!!
Kā teikt - saka to, ko publika vēlas dzirdēt!!!
Piekritu, kur nauda sāk čabēt tur Puče uzmetas par baigo ekspertu lai gan no basketbola viņš ne suuda nesaprot.