Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas kadetu un jauniešu hokeja izlasēm mainīgas sekmes pret Norvēgiju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas kadetu un jauniešu hokeja izlasēm mainīgas sekmes pret Norvēgiju
Latvijas U18 hokeja izlase. Foto: LHF

Divus mačus ar Norvēģijas vienaudžiem aizvadījušas Latvijas U18 un U16 valstsvienības, mūsu jaunajiem hokejistiem izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot vienu zaudējumu ar rezultātiem 3:1.

Jura Ozola trenētā Latvijas U16 izlase Jelgavas ledus hallē norvēģus pieveica ar 3:1. Pēc nospēlētiem diviem periodiem rezultāts bija 1:1, savukārt pēdējās 20 minūtēs latviešiem izdevās gūt divus bezatbildes vārtus. Mūsējo labā izcēlās Dario Mackevičs, Dāvis Sebastians Klemka un Edijs Freimanis. Savukārt lielisku sniegumu Latvijas izlases vārtos parādīja Kārlis Beķeris-Brīvkalns, kurš atvairīja 35 no 36 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Rītdien pulksten 19:00, kā arī sestdien pulksten 17:00 abas komandas Jelgavā tiksies atkārtoti.

Savukārt Latvijas U18 izlase ar norvēģu vienaudžiem cīnījās izbraukumā, sestajā minūtē Latviju vadībā izvirzot Ričardam Bulavam, taču turpinājumā skandināviem Ričarda Pučes sargātajos vārtos iemetot trīs ripas pēc kārtas, Norvēģijai izcīnot uzvaru ar 3:1. Latvija gan izdarītajos metienos dominēja ar 31:19.

Abas vienības savā starpā tiksies arī rītvakar (21:00) un sestdien (15:00).

Latvijas U18 izlase pagājušajā pasaules čempionātā elites divīzijā Zviedrijā pirmo reizi vēsturē sasniedza ceturtdaļfinālu, kur sīvā cīņā ar 1:3 piekāpās spēcīgajai Kanādas valstsvienībai. Mūsu jauniešu izlase nākamā gada pasaules čempionātā elites divīzijā, kas norisināsies ASV, spēkosies vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Kanādu, Baltkrieviju un Šveici. Šis turnīrs norisināsies no 16. līdz 26. aprīlim.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/match/12810
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...