Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempione "Blues" aizmaina savainojumu mocīto Fabri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Blues" aizmaina savainojumu mocīto Fabri
Robijs Fabri. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempione Sentluisas "Blues" pieņēmusi lēmumu aizmainīt uzbrucēju Robiju Fabri, kurš turpmāk pārstāvēs Detroitas "Red Wings".

Savulaik pirmajā kārtā draftētais Fabri 2016./17. gada sezonā 51 spēles laikā sakrāja 29 punktus, taču februārī viņš sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites. Pēc atveseļošanās sekoja identiska trauma, un kopumā atlabšanas process paņēma 20 mēnešus. Fabri bija spiests izlaist teju divas pilnas sezonas.

Atgriešanās ierindā notika pagājušajā sezonā, un Fabri palīdzēja "Blues" pirmo reizi vēsturē izcīnīt Stenlija kausu. Desmit izslēgšanas mačos viņš izcēlās ar vieniem vārtiem. Šīs sezonas sākumā viņš deviņās spēlēs guva vienus vārtus, bet tagad pārcēlies uz "Red Wings".

Pretējā virzienā devies zviedru centrs Jākobs de la Ross, kurš 2018. gadā tika kronēts par pasaules čempionu. Šosezon viņš 16 spēlēs izcēlies ar 1+3. Iepriekš skandināvs pārstāvēja Monreālas "Canadiens".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/st-louis-blues-t...