Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

U17 izlases meitenes uzzina pretinieces augustā gaidāmajam Eiropas čempionātam

Krišs Upenieks

U17 izlases meitenes uzzina pretinieces augustā gaidāmajam Eiropas čempionātam
Foto: handball.lv

Šovakar Eiropas Handbola federācijas (EHF) ofisā Austrijas galvaspilsētā Vīnē notika Eiropas čempionāta izloze U17 un U19 meiteņu izlasēm. Latvija būs pārstāvēta U17 grupā un startēs B grupā, kurā turnīrs augustā notiks Gruzijas pilsētā Telavi.

Vadoties pēc Eiropas handbola ranga U17 grupā turnīrs notiks divās spēkos līdzīgās grupās. Latvija startēs B grupā, kur startēs arī Serbijas, Lietuvas, Bulgārijas, Somijas, Šveices, Ukrainas, Fēru salu, Gruzijas un Grieķijas handbolistes.

Šīs desmit komandas ir sadalītas vēl divās grupās, un Latvija ir B grupā, kur būs jāspēlē ar Lietuvu, Somiju, Šveici un Gruziju!

Savukārt A grupā turnīrs notiks Itālijā, kur bez mājiniecēm itālietēm cīnīsies arī Čehija, Polija, Turcija, Maķedonija, Baltkrievija, Islande, Kosova, Izraēla un Azerbaidžāna.

Attiecīgi pēc grupu turnīra spēlēs četras spēcīgākās komandas jau aizvadīs izšķirošās spēles - pusfinālus un cīņas par medaļām.

Tādējādi kopumā U17 grupā Eiropas čempionātam meitenēm pieteikušās 20 izlases, un turnīrs notiks 2019. gadā no 3. līdz 11. augustam. U19 grupā Latvija pārstāvēta nebūs, bet turnīrs arī notiks divās grupās, 18 izlases uzņemot Lietuvā un Bulgārijā. 

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja