Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tortorela: "Esam stulba komanda, kas nopelnīja stulbus noraidījumus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tortorela: "Esam stulba komanda, kas nopelnīja stulbus noraidījumus"
Džons Tortorela
Foto: Sipa USA/Scanpix

Lai gan Kolumbusas "Blue Jackets" atrodas starp Nacionālās hokeja līgas līdervienībām, galvenais treneris Džons Tortorela bija pikts pēc piedzīvotā zaudējuma Ņujorkā.

Aizvadītajā naktī Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 3:5 piekāpās Ņujorkas "Rangers". Noslēdzošajā trešdaļā tika ielaisti četri vārti, turklāt trīs no tiem laukuma saimnieki guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā. Izlīdzinājumu panāca Kriss Kreiders, bet nepilnas divas minūtes vēlāk "Rangers" vadībā izvirzīja Pāvels Bučņevičs.

"Mēs nebijām pelnījuši uzvarēt. Kad pelni vienu stulbu noraidījumu pēc otra, nav iespējams izturēt visus mazākumus. Mēs esam stulba komanda. Atdevām uzvarētu maču," teica Džons Tortorela, kurš ar atklātību un aso raksturu izpelnījies lielu slavu NHL aprindās.

"Mēs nopelnījām stulbus noraidījumus. Nav iespējams uzvarēt spēlē, ja trešajā trešdaļā pelni tādus noraidījumus," pauda galvenais treneris. Pretiniekiem palīdzēja Artēmija Panarina (augstu pacelta nūja), Zaka Dalpa (sitiens ar elkoni) un Deivida Savārda (klupināšana) noteikumu pārkāpumi.

"Pirms noslēdzošās trešdaļas bijām vadībā, un izbraukumā šādas spēles ir jāaizved līdz uzvarai. Jāatrod veids, kā uzvarēt. Spēle kalpos kā laba mācība, jo sezona ir gara," teica Kolumbusas "Blue Jackets" centra uzbrucējs Brendons Dubinskis.

Kolumbusas "Blue Jackets" ar 15 spēlēs izcīnītajām deviņām uzvarām un savāktajiem 19 punktiem ieņem otro vietu Metropolitēna divīzijā, atpaliekot tikai no Ņūdžersijas "Devils", bet apsteidzot Stenlija kausa čempioni Pitsburgas "Penguins", kas turklāt aizvadījusi par vienu maču vairāk.

Izmantotie resursi:
Tortorella: 'We were a dumb hockey team' -...

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 18:28, pirms 6 gadiem
Vesels treneris to varbūt pateiktu ģērbtuvēs, bet ne publikai.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 18:31, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Vesels treneris to varbūt pateiktu ģērbtuvēs, bet ne publikai.
Tu sagaidi kaut ko normālu, ja tā ir ŅHĻ?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 18:34, pirms 6 gadiem
Harizmātiskais Tortijs. Šito treneri vai nu mīl vai ienīst, vienaldzīgo ir ļoti maz

     [+] [-]

, 2017-11-07 18:45, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tu sagaidi kaut ko normālu, ja tā ir ŅHĻ?
Tur ir arī labas lietas! Piemēram reklāmas spēļu laikā ir izcilas.

     [+] [-]

, 2017-11-07 21:34, pirms 6 gadiem
Divi urlu troļļi izklaidējas sava starpā

Tas jūsu kolhozs var ūdeni pienest NHL, tā hokeja čempionu līga ir skatāmāka kā krhuLv

  +2 [+] [-]

, 2017-11-07 23:01, pirms 6 gadiem
Tortorela ir anti-Znaroks

Znaroks nekad publiski ne pats neteiks, ne arī atļaus kādam citam slikti runāt par saviem čaļiem. Treniņi, ģerbtuves utt. jau cits stāsts.
Tortorelam savukārt, šķiet, tas ir vienīgais veids, kā viņš māk strādāt.

Saite, protams, ir abpusēja. Ja Znaroku čaļi ciena, tad NHL ir vairāki bijušie Tortorelieši, kas viņu publiski par klaunu sauc.