Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" turpina uguņot – piecās uzvarās pēc kārtas gūti 26 vārti

Rolands Eliņš

"Rangers" turpina uguņot – piecās uzvarās pēc kārtas gūti 26 vārti
Matss Cukarelo
Foto: SIPA USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā savas uzvaru sērijas spējušas turpināt „Blachawks” un „Rangers”. Čikāgas komanda ar 4:3 papildlaikā pieveica „Stars”, kamēr Ņujorkas vienība ar 5:2 pārspēja „Jets”.

Ņujorkas „Rangers” jauno sezonu iesākusi iespaidīgi un pagaidām cietusi tikai trīs zaudējumus, turklāt arī tos visus ar tikai vienu vārtu starpību. Savukārt pēdējā nedēļā izdevies īpaši rezultatīvs skrējiens. Katrā iepriekšējās nedēļas spēlē „Rangers” guva vismaz piecus vārtus (6:1, 5:0, 5:3, 5:2) un šo sēriju paturpināja arī šonakt, ar 5:2 pārspējot „Jets”. Ar tik rezultatīvu sēriju "Rangers" pēdējoreiz varēja lepoties 1978/79. gada sezonā, kad vismaz pieci vārti tika gūti deviņos mačos pēc kārtas.

Vinipegas komanda pirmo perioda gan prata noslēgt ar neizšķirtu, jo jau savus astotos NHL vārtus guva Somijas debitants Patriks Laine. Otrā perioda vidū Matsa Cukarelo vārtu guvumam ar to pašu atbildēja Marks Šaifele, vēlreiz panākot neizšķirtu, taču tad sekoja „Rangers” vārtu birums. Četru minūšu intervālā Ņujorkas komanda guva trīs vārtus un panāca 5:2, kas pēdējā periodā vairs netika mainīts. „Rangers” pēdējās piecās spēlēs kopā guvusi 26 vārtus, bet sezonā kopā ar 55 vārtu guvumiem ir pārliecinoša līgas līdere.

Otrajā vietā šajā rādītājā ar 46 vārtiem ir Čikāgas „Blackhawks”, kas arī šonakt pagarināja savu uzvaru sēriju, gūstot panākumus sestajā mačā pēc kārtas. „Blackhawks” spēlē pret Dalasas „Stars” bija nonākusi iedzinējos 0:2, taču Patrika Keina, Džonatana Teivza un Artjoma Aņisimova vārti ļāva izvirzīties vadībā.

Šī vadība gan tika zaudēta 80 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad debitants Gemels Smits guva savus otros vārtus spēlē, sezonā un karjerā, panākot Dalasai neizšķirtu. „Stars” papildlaikā neizmantoja lielisku iespēju pēc Mariana Hosas kļūdas, taču Hosa pēc tam pats reabilitējās un guva Čikāgas uzvaras vārtus (4;3).

Hosam šajā mačā 1+1, Teivzam 1+2, bet Aņisimovs pagarinājis savu spēļu ar vismaz vienu punktu sēriju līdz 11 rezultatīviem mačiem. „Blackhawks” šobrīd ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē, punktu skaita ziņā dalot to ar līgas nesen pastarīti „Oilers”. Edmontona šonakt ar 2:1 izbraukumā pieveica „Red Wings”, uzvaras vārtus pēc Konora Makdeivida piespēles vairākumā gūstot Raienam Ņūdžentam-Hopkinsam.

NHL spēļu rezultāti, 7. novembris

KomandasRez.
Blues-Avalanche5:1
Red Wings – Oilers1:2
Hurricanes-Devils1:4
Blachawks-Stars4:3 P
Rangers-Jets5:2
Ducks-Flames4:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-11-07 11:06, pirms 7 gadiem
Blues, kā prognozēts, pēc vienas dienas atpūtas savās mājās arī beidzot izšāva. Red Wings sāka labi, bet Oilers tomēr nospieda. Rangers stabili, ļoti spēcīgi.

     [+] [-]

, 2016-11-07 12:02, pirms 7 gadiem
Manuprāt, labākais Rangeru sastāvs pēdējo 10 gadu laikā. Ja sanāks pastiprināt aizsardzību, tad šogad var sanākt pacīnīties par Stenliju finālā

     [+] [-]

, 2016-11-07 13:46, pirms 7 gadiem
LET'S GO RANGERS!!! 😊

  +1 [+] [-]

, 2016-11-07 13:48, pirms 7 gadiem
nyrnhl rakstīja: Manuprāt, labākais Rangeru sastāvs pēdējo 10 gadu laikā. Ja sanāks pastiprināt aizsardzību, tad šogad var sanākt pacīnīties par Stenliju finālā
Nepiekrītu. Sastāvs 2014. gada finālā uz papīra bija labāks. Millers, Heiss un Vīzijs spārno uzbrukumu, maz ticams, ka tādu tempu noturēs līdz sezonas beigām, bet novēlu to. Ceru uz kārtējo WSH-NYR dueli play-offos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-07 22:58, pirms 7 gadiem
Mani tas nepārsteidz, labs sastāvs, labi spēlē.