Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Mantā pokers nogremdē "Stars", "Lightning" 42 minūtes pilnīgi nevarīga

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mantā pokers nogremdē "Stars", "Lightning" 42 minūtes pilnīgi nevarīga
Antonī Mantā. Foto: Gregory Shamus/AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) fantastisku spēli aizvadījis Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Antonī Mantā, ar četriem gūtiem vārtiem kaldinot savas komandas atspēlēšanos un uzvaru 4:3 pār Dalasas "Stars".

Pirmajā periodā Rūps Hincs un Tailers Segīns ļāva divu vārtu pārsvaru iegūt "Stars" vienībai, kas sezonas pirmajās divās spēlēs ar 1:2 un 2:3 bija piekāpusies attiecīgi Bostonas "Bruins" un Sentluisas "Blues" komandām. Savukārt turpinājumā laukumā dominēja pirmajā spēlē ar 5:3 Nešvilas "Predators" uzveikusī "Red Wings".

Mazāk nekā deviņu minūšu laikā neizšķirtu 2:2 ar šāvienu no zonas vidusdaļas, kā arī ar lielisku individuālo meistarību panāca Mantā. Hat-trick, kā arī vadības pārņemšanu ar 3:2 Mantā nodrošināja trešās trešdaļas 15. sekundē, vārtos raidot vārtsarga Antona Hudobina atsisto ripu. Tiesa jau pēc 33 sekundēm savus otros vārtus guva soms Hincs, atgriežot neizšķirtu 3:3.

Pēdējais vārds gan atkal piederēja Mantā, pēc kura metiena 54 sekundes līdz pamatlaika beigām neveiksmīgi ripu savos vārtos ar rikošetu "ielaboja" "Stars" aizsargs Jons Klinberjs - 4:3 "Red Wings". Līdz ar to šī bija jau 24. reize Detroitas "Red Wings" vēsturē kāds hokejists guva vismaz četrus vārtus vienā spēlē. Pēdējās piecās reizēs tas bija izdevies zviedram Johanam Franzenam.

Paralēlajā cīņā katastrofu otrajā un trešajā trešdaļās piedzīvoja pagājušās sezonas regulārās sezonas čempione Tampabejas "Lightning", kas ne tik vien kā izsēja pirmajā periodā iekrāto 3:1 pārsvaru, bet pēdējos divos periodos izdarīto metienu ziņā Karolīnas "Hurricanes" vienībai piekāpās ar 2:24 (!)...

Cīņa nonāca līdz pagarinājumam, kurā pagājušajā sezonā "Hurricanes" rindās Stenlija kausā, kā arī šonakt "Lightning" vārtos brīnumus rādījušais Kērtiss Makilennijs tika sarauts gabalos, Džeikobam Sleivinam un Džordanam Stālam izgājienā diviem pret vienu viesu aizsargu panākot 4:3. "Hurricanes" izdarīto metienu ziņā šonakt dominēja ar 44:13.

Visbeidzot pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Antonī Boljū un Džošs Beilijs, kaldinot Ņujorkas "Islanders" pirmo uzvaru sezonā, saliniekiem ar 4:1 apspēlējot sastāva komplektācijas grūtībās nonākušo Vinipegas "Jets". Pārliecinošs ar 35 atvairītiem metieniem "Islanders" vārtos bija vācietis Tomass Graiss.

NHL spēles, 7. oktobris

SpēleRez.
Red Wings – Stars4:3
Hurricanes – Lightning4:3 P
Islanders – Jets2:4

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-10-07 11:21, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Dallasas varotčiks krietni sūdīgāk par Elvi nostāvēja
Da normāli Elvis nostāvēja, jā kaut kur varbū varēja labāk nospēlēt, bet ja aizsardzība ļauj pilnīgi brīvi mest, tad loģiski, ka kaut kad arī iemetīs

     [+] [-]

, 2019-10-07 13:53, pirms 5 gadiem
san4ito rakstīja: Da normāli Elvis nostāvēja, jā kaut kur varbū varēja labāk nospēlēt, bet ja aizsardzība ļauj pilnīgi brīvi mest, tad loģiski, ka kaut kad arī iemetīs
Nostāvēja viņš varbūt normāli, bet ar pamatdarbu- vārtu sargāšanu gan viņam gāja ļoti slikti.