Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" divas reizes izlaiž pārsvaru pret CSKA un piedzīvo otro zaudējumu šosezon

"Avangard" divas reizes izlaiž pārsvaru pret CSKA un piedzīvo otro zaudējumu šosezon
Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Foto: www.hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā „Avangard” komanda zaudēja otro spēli Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šosezon, piedzīvojot neveiksmi pret Maskavas CSKA ar 2:4.

Pirmajā periodā „Avangard” palika mazākumā, taču komanda izmantoja šo situāciju sev par labu. Mājinieki organizēja uzbrukumu, Maksima Čudinova metienu vārtsargs atvairīja, taču ripa atleca pie Anseļa Gaļimova, kura priekšā bija tukšie vārti, un uzbrucējs savu iespēju izmantoja – 1:0. Spēles vidū CSKA panāca izlīdzinājumu, izmantojot „Avangard” kļūdu – mājinieki atstāja Kirilu Kaprizovu vienu vārtu priekšā, uzbrucējs sagaidīja piespēli un ar nūjas neērto pusi iemeta ripu vārtos – 1:1.

Taču Maskavas komandas prieki nebija ilgi, jo „Avangard” izspēlēja ātro kombināciju vairākumā, kas noslēdzās ar Iļjas Mihejeva metienu no tuvās distances un ne pārāk veiksmīgo vārtsarga Iļjas Sorokina spēli – 2:1. Trešā perioda sākumā „Avangard” bija laba iespēja palielināt pārsvaru, taču Sergejs Širokovs neizmantoja izgājienu pret vārtsargu, bet drīzumā rezultāts atkal bija neizšķirts – CSKA uzvarēja iemetienu uzbrukuma zonā, sekoja metiens, Mihails Grigorenko savāca ripu, apbrauca vārtus un iemeta ripu tukšajā stūrī – 2:2.

Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām jau CSKA realizēja vairākumu. Pēc pirmā Grigorenko metiena ripa trāpīja pa vārtu stabu, taču uzbrucējs tika arī pie atkārtota metiena, iemetot ripu vārtos – 2:3, bet pēdējā minūtē Ivans Teļegins iemeta ripu tukšos vārtos – 2:4. Līdz ar to „Avangard” piedzīvoja pirmo zaudējumu pēdējos deviņos mačos, bet CSKA tika pie devītā panākuma pēc kārtas. Neskatoties uz zaudējumu, „Avangard” palika otrajā vietā Austrumu konferencē ar 26 punktiem 14 spēlēs, atpaliekot no līderes „Avtomobilist” par četriem punktiem.

Habarovskas „Amur” sīvā cīņā piekāpās Magņitogorskas „Metallurg” ar 3:4. Uzvaras vārtus septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Voiteks Volskis, kurš pieslēdzās uzbrukumam, sagaidīja piespēli vārtu priekšā un uzreiz meta, atzīmējoties otro reizi šajā spēlē. „Amur” tas bija septītais zaudējums pēc kārtas, bet „Metallurg” svinēja piekto uzvaru pēdējos piecos mačos.

Tikmēr Jekaterinburgas „Avtomobilist” turpina dzīties pakaļ SKA iepriekšējā sezonā uzstādītajām rekordam, mačā pret „Kunlun” uzvarot 15. reizi pēc kārtas – 5:2. Mača vidū rezultāts bija 2:2, taču trešajā trešdaļā Aleksejs Vasiļevskis un Deniss Bodrovs panāca 4:2, bet divarpus minūtes pirms spēles beigām Fransiss Parē iemeta ripu tukšos vārtos – 5:2. Lai pārspētu SKA rekordu, „Avtomobilist” jāuzvar vēl sešos nākamajos mačos.

Čeļabinskas „Traktor” viesos ar 7:2 sagrāva Vladivostokas „Admiral”, lai gan spēles laikā viesi izdarīja 26 metienus pa pretinieku vārtiem, kamēr mājinieki – 27. Ar trīs vārtiem „Traktor” komandā atzīmējās Pols Šehura, bet četri (1+3) punkti vēl vienam leģionāram, zviedram Jonasam Enlundam.

KHL spēles, 7. oktobris

SpēleRezultāts
Sibir – Dinamo (Rīga)6:3
Avangard – CSKA2:4
Admiral – Traktor2:7
Amur – Metallurg3:4
Kunlun – Avtomobilist2:5
Barys – Slovan3:0

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-10-08 01:39, pirms 6 gadiem
Ceru ka sie tiks talak pa otro kartu