Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" uz pārbaudes laiku piesaista RSU līderi Ginteru

"Jelgava" uz pārbaudes laiku piesaista RSU līderi Ginteru
Rihards Ginters
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubam "Jelgava" uz pārbaudes laiku pievienojies 21 gadu vecais uzbrucējs Rihards Ginters. Šo sezonu Ginters sāka Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) komandas rindās LBL otrajā divīzijā, kur pavadīja arī iepriekšējo sezonu. Savulaik viņš tika iekļauts arī U18 un U20 izlašu sastāvos.

192 centimetrus garais un 21 gadu vecais basketbolists Rihards Ginters pagājušajā sezonā vidēji spēlē izcēlās ar 19,9 punktiem un izcīnīja 6,3 bumbas zem groziem, laukumā pavadot nepilnu 31 minūti (ilgākais spēles laiks komandā). Šīs sezonas pirmajā spēlē uzbrucējs guva 25 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet tagad pagājušās sezonas RSU rezultatīvākais basketbolists ir pievienojies LBL augstākās divīzijas komandai no Jelgavas, kur pārbaudes laikā centīsies pierādīt savu meistarību.

"Mēs joprojām turamies pie kluba izvirzītā plāna, strādāt ar jaunajiem un perspektīvajiem basketbolistiem. R. Ginters bija viens no retajiem spēlētājiem, kuru bija iespējams piesaistīt mūsu komandai. Basketbolistam būs divu spēļu pārbaudes laiks, lai sevi pierādītu," kluba "Facebook" lapā atklāj "Jelgavas" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Rīt "Jelgava" aizvadīs savu trešo jaunās sezonas spēli, savā laukumā uzņemot pagājušās sezonas bronzas medaļnieci "Jēkabpili". Gintera otrā pārbaude būs 15. oktobrī Liepājā. Jauno sezonu jelgavnieki ir sākuši ar diviem zaudējumiem. Pirmajā mačā "Jelgava" ar 55:80 piekāpās vicečempionam "VEF Rīga", bet divas dienas vēlāk tikai ar 62:68 atzina "Ventspils" pārākumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība
https://www.facebook.com/BKJelgavaLBL

  +1 [+] [-]

, 2014-10-07 20:51, pirms 10 gadiem
Lai izdodas sevi pierādiit!!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 00:24, pirms 10 gadiem
Peiners saka, ka šis ir labs. Būs vien jātic