Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' uzvar Helsinkos, ''Kings'' - Stokholmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Sabres'' uzvar Helsinkos, ''Kings'' - Stokholmā
''Sabres'' atzīmē Tomasa Vaneka vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Šovakar pirmās uzvaras jaunajā Nacionālās hokeja līgas regulārajā sezonā guvušas Bufalo ''Sabres'' un Losandželosas ''Kings'' komandas, kas attiecīgi Helsinkos un Stokholmā ar 4:1 un 3:2 (pagarinājumā) uzvarēja Anaheimas ''Ducks'' un Ņujorkas ''Rangers''.

Spēlē Helsinkos starp Bufalo ''Sabres'' un Anaheimas ''Ducks'' rezultātu 5. minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu, atklāja ''Sabres'' pagājušās sezonas rezultatīvākais hokejists austriešu uzbrucējs Tomass Vaneks. Pēc četrām minūtēm vietējo publiku iepriecināja soms Ville Leino, kurš Bufalo komandai pievienojās pirms sezonas, - precīzs raidījums no vārtu priekšas un 2:0.

Arī atlikušajās divās trešdaļās pārāki bija ''Sabres'' hokejisti, gūstot divus vārtus, kamēr ''Ducks'' sāncenšu vārtsargu Raienu Milleru, kurš atvairīja 29 no 30 metieniem, pārspēja vienreiz. Skanot spēles beigu sirēnai, 4:1 Bufalo ''Sabres'' labā. Uzvarētāju rindās ar 2+1 izcēlās Vaneks, bet ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm piebalsoja Džeisons Pominvils.

Tikmēr zviedru vārtsarga Henrika Lundkvista atvairītie 27 metieni neglāba viņa pārstāvēto Ņujorkas ''Rangers'' no zaudējuma dzimtenes galvaspilsētā Stokholmā - 2:3 pagarinājumā pret Losandželosas ''Kings''. Uzvaras vārtus 52 sekundes pirms papildlaika beigām guva Džeks Džonsons.

Arī spēles rezultātu atklāja tieši ''Kings'', 11. minūtē precīzi metot slovēņu zvaigznei Anžem Kopitaram. ''Rangers'' izlīdzinājumu panāca pēc Raiena Kalahena metiena no negatīva leņķa. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet noslēdzošajās 20 minūtēs komandas atkal apmainījās vārtu guvumiem. Uz slovāka Mariana Gaborika vārtiem ''Kings'' atbildēja ar jaunpienācēja Maika Ričardsa rezultatīvo raidījumu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2011-10-07 22:46, pirms 13 gadiem
GO SABRES!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-07 23:24, pirms 13 gadiem
Skaists hokejs ir pārsista lūpa un zilums zem acs.

     [+] [-]

, 2011-10-08 00:06, pirms 13 gadiem
M. Ričardsam teicama debija!

     [+] [-]

, 2011-10-08 16:42, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Bufalo šosezon būs spēks! Iesākuši ir lieliski. Prieks arī par abiem Ričardsiem savās jaunajās komandās.