Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: "Barcelona" treneris Kūmans vēlas Veinaldumu, klubs - Tjago

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Žurnālists: "Barcelona" treneris Kūmans vēlas Veinaldumu, klubs - Tjago
Džordžino Veinaldums. Foto: Imago images/MIS/Scanpix

Vācijas laikraksta "Bild" žurnālists Tobijs Altšēfls savā "Twitter" kontā publicējis informāciju, kas var norādīt uz pirmajām šķelšanās pazīmēm starp Katalonijas granda "Barcelona" vadību un kluba jauno galveno treneri Ronaldu Kūmanu. Komandas vadība un treneris savā starpā nespējot izšķirties par to, kuru futbolistu leģendārajai vienībai būtu labāk iegādāties.

"Barcelona" vadība šobrīd uz nīderlandiešu treneri izdarot spiedienu, par to, lai tas piekristu iegādāties 29 gadus veco Itālijā dzimušo spāņu centra pussargu Tjago Alkantaru, kurš "Barcelona" klubā pavadīja jaunatnes akadēmijas, kā arī pirmos profesionāļa karjeras gadus, 2013. gada jūnijā par 25 miljoniem eiro pārejot uz Vācijas grandu Minhenes "Bayern". Bavāriešu rindās Tjago septiņas reizes triumfējis Vācijas Bundeslīgā, šovasar iegūstot arī savu otro UEFA Čempionu līgas trofeju.

Šosezon 1,74 metru garais futbolists "Bayern" sastāvā visos turnīros kopumā laukumā bija 40 mačos, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pats Tjago gan intervijā atklājis, ka ne ar vienu neesot apspriedis pāriešanu uz citu klubu.

Savukārt Kūmans "Barcelona" sastāvā vēloties redzēt Tjago vienaudzi Džordžino Veinaldumu, kurš kopš 2016. gada vasaras aizstāv "Liverpool" krāsas, šā kluba rindās kļūstot par Čempionu līgas un Anglijas Premjerlīgas uzvarētāju. Roterdamā dzimušais Veinaldums, līdzīgi kā Kūmans, savulaik pārstāvējuši "Feyenoord" vienību. Šosezon surinamiešu izcelsmes futbolista rēķinā "Liverpool" rindās 47 spēlēs iekrāti seši vārtu guvumi.

Kā zināms, tad "Barcelona" spēja "izlūgties" kluba superzvaigznes Lionela Mesi palikšanu komandas sastāvā vēl uz vienu sezonu. Pēc apkaunojošās izgāšanās Čempionu līgas astotdaļfinālā, kur ar 2:8 tika kapitulēts "Bayern" priekšā, vienība vēloties sākt pārbūves procesu.

Aizvadītajā sezonā Barselonas futbolistiem neizdevās izcīnīt nevienu lielo trofeju - Spānijas "La Liga" čempionātā nācās palikt otrajiem aiz niknākās sāncenses Madrides "Real", kā arī valsts Karaļa kausa izcīņā tika piedzīvota neveiksme ceturtdaļfinālā pret Bilbao "Athletic".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/altobelli13?ref...

     [+] [-]

, 2020-09-07 17:30, pirms 4 gadiem
Sākt sastāva pārbūvi ar 29-gadīgiem ir tiešām iespaidīgi...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-07 17:42, pirms 4 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Sākt sastāva pārbūvi ar 29-gadīgiem ir tiešām iespaidīgi...
kada vaina 29 gadiem ? 4-5 sezonas augstakaja limeni, ka minimums

  -1 [+] [-]

, 2020-09-07 17:57, pirms 4 gadiem
Es tikai atkal smejos - 29 gadīgu spēlētāju pirkšot. Runā par sastāva atjaunināšanu....

  +1 [+] [-]

, 2020-09-07 19:00, pirms 4 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Sākt sastāva pārbūvi ar 29-gadīgiem ir tiešām iespaidīgi...
nu principaa tak Trincao un Pedri tak ar skaitaas kaa jaunpienaaceeji,taa kaa atjauninaashana notiek.

     [+] [-]

, 2020-09-07 19:12, pirms 4 gadiem
Ja par Vinaldumu vai Thiago,Thiago protams ir super tehnisks,izcilas piespeeles,laukuma redzeejums utt,bet dzeks ir traumatisks un nav tik fiziski speeciigs divciinjaas ka Vinaldums.De Jongs,Pjanic,Thiago-mida trio,ko vareetu nospiest tieshi ar fizisko speeku,kameer ar Vinaldumu sastaavaa buutu ko likt pretii.Ja veel Vidals pametiis komandu,tad taada tipa speeleetaaja komandaa vispaar nebuutu.
Taa kaa es vairaak buutu par Vinaldumu,kas sanaaktu veel pie tam leetaaks variants.