Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone sasniedz "US Open" dubultspēļu finālu, vienspēlēs turpinās ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone sasniedz "US Open" dubultspēļu finālu, vienspēlēs turpinās ceturtdaļfinālu
Kamilla Bartone. Foto: Zuma Press/Scanpix

17 gadus vecā Latvijas tenisiste Kamilla Bartone ar 16 gadus veco krievieti Oksanu Seļehmetevu piektdienas vakarā iekļuva "US Open" meiteņu turnīra finālā, atkārtojot Vimbldonā paveikto. Vienspēļu turnīrā lietus pārtrauca ceturtdaļfinālu mačus.

Ar piekto numuru izsētais Bartones un Seļehmetevas duets pusfinālā ar 7:5, 2:6, 10:7 uzvarēja ar trešo numuru izsēto Japānas un Ungārijas pāri Nacumi Kavaguči/Adrienna Naģa. Šis mačs lietus dēļ tika izspēlēts telpu apstākļos.

Bartonei otrais "Grand Slam" fināls dubultspēlēs, viņa kopā ar Seļehmetevu šovasar līdz titula mačam tika arī Vimbldonā, kur ar 5:7, 7:5, 2:6 zaudēja amerikānietēm Savanai Broudusai un Abigelai Forbsai. Viņas Ņujorkā apstājās ceturtdaļfinālā.

Bartone un Seļehmeteva "US Open" finālā tiksies ar neizsēto Francijas komandu Obane Drogē (16)/Selēna Žanisijeviča (17). Fināls plānots ne agrāk par plkst. 23:00. Mača sākuma laiks atkarīgs no Bartones sekmēm vienspēļu turnīrā, kur viņai šodien var būt nepilnas divas spēles.

Kamillai ap plkst. 20:00 jāpabeidz vakar iesāktais ceturtdaļfināls pret kolumbieti Mariju Kamilu Osorio Serrano (Bartone vadībā ar 3:0), bet pēc tam uzvaras gadījumā būtu jāspēlē arī pusfināls pret savu pārinieci Seļehmetevu vai amerikānieti Katrinu Skotu (mājiniece priekšā ar 4:1).

  +4 [+] [-]

, 2019-09-07 10:37, pirms 5 gadiem
Bartones panākumi iepriecina. Tas nozīmē, ka sieviešu tenisā ir kaut kāda pēctecība un mūsējo gaitām augsta līmeņa turnīros varēsim sekot līdzi vēl vairākus gadus. Vīriešu tenisā situācija ir bēdīga.

     [+] [-]

, 2019-09-07 10:47, pirms 5 gadiem
Tas tiesa...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-07 11:35, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Bartones panākumi iepriecina. Tas nozīmē, ka sieviešu tenisā ir kaut kāda pēctecība un mūsējo gaitām augsta līmeņa turnīros varēsim sekot līdzi vēl vairākus gadus. Vīriešu tenisā situācija ir bēdīga.
Kārlis Ozoliņš laikam cerīgākais prospekts.
meičām vēl jau ir Darja, kas apgrozās TOP junioru turnīros...

     [+] [-]

, 2019-09-07 11:49, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Kārlis Ozoliņš laikam cerīgākais prospekts.
meičām vēl jau ir Darja, kas apgrozās TOP junioru turnīros...
Vēl jau arī Vismane ir pietiekami jauna, bet neticu, ka viņa var tikt augstu. Labākajā gadījumā GS kvalifikācijās uzspēles, kas arī nebūtu slikti

  +1 [+] [-]

, 2019-09-07 11:55, pirms 5 gadiem
CaptainCrazy rakstīja: Vēl jau arī Vismane ir pietiekami jauna, bet neticu, ka viņa var tikt augstu. Labākajā gadījumā GS kvalifikācijās uzspēles, kas arī nebūtu slikti
Vismane laikam būs Marcinkevičas līmeņa. kas protams nav slikti. teniss ir dārgs sporta veids un jāiegulda vecākiem nenormāli līdzekļi, lai izaudzinātu TOP profesionālu sportistu.
es tenisu liktu kopā ar hokeju, kur arī vecāki ieliek nenormālus līdzekļus...

     [+] [-]

, 2019-09-07 11:59, pirms 5 gadiem
nesen lasīju, ka izlasei Deivisa kausā tiks piesaistīts Armanda Štrombaha dēls:
https://www.atptour.com/en/players/...

     [+] [-]

, 2019-09-07 12:43, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nesen lasīju, ka izlasei Deivisa kausā tiks piesaistīts Armanda Štrombaha dēls:
https://www.atptour.com/en/players/robert-strombachs/s0gv/overview
Strombachs Rangā 543.vieta, šogad nospēlējis 2 vienspēles un 2 dubultspēles, uzvarējis vienā dubultspēlē. Diezkas nav. Garš gan padevies. https://www.flashscore.com/player/s...