Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zaicevs: "Ja būtu palicis KHL, jau būtu beidzis karjeru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zaicevs: "Ja būtu palicis KHL, jau būtu beidzis karjeru"
Ņikita Zaicevs
Foto: PA Pictures/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Toronto "Maple Leafs" aizsargs Ņikita Zaicevs atklāti izstāstīja, kāpēc atteicās no Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas CSKA piedāvājuma. Viņam divos gados tika solīta 8,8 miljonu eiro liela alga.

"Ja pieņemtu piedāvājumu, tas būtu viss, pēc diviem gadiem beigtu karjeru. Ko gan vairāk vairs vajadzētu? Atrastos komforta zonā, un tā arī dzīvotu tālāk. Nav izslēgts, ka mani izdzītu, kā tagad Sergeju Šumakovu [uzbrucējs nesen pievienojās Vašingtonas "Capitals" – aut.]," stāstīja Ņikita Zaicevs.

"Jau pirms tam izlēmu, ka braukšu prom. Un runa nebija par naudu. Jebkurā situācijā vajag sevi izdzīt no komforta situācijas. Tā ir vieta, kur degradējies. Jau pēdējā sezonā Maskavas CSKA rindās pacēlās šī tēma. Vairākos nogriežņos, pat pirms play-off sākuma, spēlēju neglīti. Un arī pirmās divas Gagarina kausa kārtas aizvadīju slikti," teica Zaicevs. "Tad sapratu, ka jāsaņemas."

Zaicevs arī kritizēja Krievijas žurnālistu darbu. "Tur, NHL, cilvēki dzīvo kopā ar komandu. Viņi zina, kā kurš nospēlēja mačā, visu izpēta zem mikroskopa. Tur runā tieši par hokeju. Krievijā ir žurnālisti, kuri sev taisa vārdu nevis ar hokeju, bet ar kaut kādu momentu meklēšanu, lai celtu savu vērtību. Vai uzdod jautājumus, kuriem ar spēli nav nekādas saistības."

26 gadus vecais aizsargs uz Ziemeļameriku devās 2016. gada vasarā, pievienojoties Toronto "Maple Leafs". Ja pirmā sezona bija ļoti veiksmīga, 82 spēlēs savācot 36 punktus, tad pagājusī sezona bija krietni blāvāka – tikai 60 spēles un 13 punkti. Ievadā Zaicevs iedzīvojās savainojumā, no kura līdz galam tā arī neatkopās.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/106675...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-09-07 12:20, pirms 6 gadiem
Kārtējais nazis funarinu mugurās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pernambucano

  +5 [+] [-]

, 2018-09-07 12:48, pirms 6 gadiem
permim acīs asaras un rociņas sažņaugtas dūrītēs, šitā ielika dvēselē...

  -3 [+] [-]

, 2018-09-07 13:44, pirms 6 gadiem
Dzimtenes nodevējs, pārdevies buržuju imperialistiem!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-07 14:00, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Dzimtenes nodevējs, pārdevies buržuju imperialistiem!
Tādi jau jūs esiet! Tā vietā, lai brauktu uz savu dzimteni un celtu matuškas rasijas ekonomiku, jūs piržat dīvānā nīstajā Latvijā... Tā kā tāds pats nodevējs vien esi...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-07 15:27, pirms 6 gadiem
Pernambucano kārtīgs aizvaidznieks!
Žēl ka krievu komandā dinamo riga (aka aklās zarnas komanda) spēlējošajiem letiņiem nav līdzīgs viedoklis par komforta zonām un degradāciju.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 20:27, pirms 6 gadiem
Liekullo...
Bija iistajaa vecumaa kaa arii jau vairaakas sezonas CSKA sastaavaa, taapeec arii aizbrauca.
Ja justu ka karjera neiet tik labi amerikaa, tad atskrietu atpakall uz KHL kaa "millinnkijs".
Jau tagat skaidrs ka buus Burmistrova liktenis, agri vai veelu...
Tas chalis sauca KHL par penionaaru liigu... tagat speelee AK Bars sastaavaa