Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

A.Kurakins: "Jocīgi, ka Rīgā nav tādas treniņu bāzes kā Pērnavā"

Krišs Upenieks

A.Kurakins: "Jocīgi, ka Rīgā nav tādas treniņu bāzes kā Pērnavā"
Antons Kurakins
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas futbola Virslīgas klubs ''Riga'' FC noslēdzis nedēļu garo treniņnometni Igaunijas pilsētā Pērnavā, un komandas kreisās malas aizsargs Antons Kurakins izcēlis Pērnavā esošo treniņu bāzi, paužot neizpratni, ka Latvijas valsts galvaspilsētā Rīgā tādas nav.

”Manuprāt, treniņnometne sanāca visai sarežģīta. Pirmajās dienās daudz strādājām pie fiziskās sagatavotības. Domāju, ka tas mums dos pozitīvu grūdienu sezonas atlikušajai daļai,” pozitīvi par aizvadīto nedēļu izteicās kreisās malas aizsargs Antons Kurakins, kurš šajā sezonā visas spēles ir uzsācis komandas sākumsastāvā un nav izlaidis nevienu minūti.

Antons arī atzīmēja, ka arī kolektīva veidošanai šāda treniņnometne bija noderīga: ”Protams, ka tas ir svarīgi un nāk par labu katrai komandai. Tagad daudz laika pavadām kopā, komunicējam sava starpā, ēdam kopā. Domāju, kas tas viss nāk tikai par labu.”

”Ja godīgi, esmu šokā, kāda treniņu bāze viņiem šeit Igaunijā ir. Pērnava nav valsts galvaspilsēta, bet viņiem ir tāda bāze. Man liekas, mums visā Rīgā nekā tāda nav. Ideāls galvenais laukums. Pastaigājāmies pa pilsētu un redzējām vēl laukumus. Kaut kā jocīgi, ka mums tā visa nav. Vienu reizi bijām arī pie jūras, bet ūdens bija auksts. Komandas ārsts Viktors Simanovičs gan teica, ka viņam ūdens šķitis labs, tāpēc pat nopeldējās. Man par aukstu,” par treniņnometnes vietu izteicās Kurakins.

Antons pakomentēja aizvadīto spēli pret ”FCI Tallinn”, kurā fiksēts neizšķirts 1:1: ”Jāsaka jau, ka svaiguma nebija. Galvenais bija pamēģināt kaut kādas treniņu iestrādes, kombinācijas, sadarbības. Tāpat vajadzēja iegūt tādu spēles slodzi, kas šajā pauzē bija svarīgi. Vārti? Centrēju uz tālo stūri, lai visi tur skrietu. Tādas bumbas bieži lido vārtos, ja neviens cits tai nepieskaras. Pašsajūta ir laba, turpināsim strādāt, viss ir kārtībā. Galvenais visu šo darbu tagad pārnest uz spēlēm, demonstrēt labu sniegumu un sasniegt rezultātu.”

Izmantotie resursi:
A.Kurakins: “Esmu šokā, kāda bāze ir...

  +6 [+] [-]

, 2017-09-07 12:21, pirms 7 gadiem
Labrīt! Rīga ir vieniga galvaspilseta Eiropa kur nav normalas sporta buves,kur tauta var sportot!!

  +5 [+] [-]

, 2017-09-07 12:22, pirms 7 gadiem
Atbilde uz izbrīnu ir pasakāma pāris vārdos - indriksons, ibio!

  +4 [+] [-]

, 2017-09-07 12:45, pirms 7 gadiem
huy rakstīja: Atbilde uz izbrīnu ir pasakāma pāris vārdos - indriksons, ibio!
Netikai, ja salīdzina, cik sporta būvēs ir ieguldījušas citas lielās pilsētas Liepāja, V-pils, Valmiera tad arī pilsētas ieguldījums ir niecīgs. Rīgā pret iedzīvotāju skaitu ir ļoti mazs sporta infrastruktūras skaits + piemēram futbola laukumi bērnu grupām ir par maksu (ok izņēmums RFS kam par velti, bet pārējām 6 skolām jāmaksā) kamēr faktiski visas citas pašvaldības dod par velti vai simbolisku ciparu.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-07 13:10, pirms 7 gadiem
gurgucis rakstīja: Labrīt! Rīga ir vieniga galvaspilseta Eiropa kur nav normalas sporta buves,kur tauta var sportot!!
Pērnava nav Igaunijas galvaspilsēta. AKurakins to vatētu arī nezināt.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-07 13:48, pirms 7 gadiem
Vai Indriks & Mežvecis vēl kādu spēj ar kaut ko pārsteigt? Izrādās, ka tomēr var. Jo ātrāk šie divi brašuļi LV futbolu nolaidīs līdz bankrotam, jo ātrāk mēs sagaidīsim rītausmu. Ko arī novēlu. Priekā!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-07 13:59, pirms 7 gadiem
aizermans rakstīja: Pērnava nav Igaunijas galvaspilsēta. AKurakins to vatētu arī nezināt.
Izlasi vēlreiz interviju un tad spriedelē, ko Kurakins varētu un nevarētu zināt.

     [+] [-]

, 2017-09-07 14:07, pirms 7 gadiem
tad izsaki savu izbrīnu sava kluba vadībai, lai nepērk neskaitāmus ārzemniekus, bet taisa bāzi!

nejau valstij par mūsu naudu jābūvē bāze, kur tusēties bagātnieciņiem..

  +4 [+] [-]

, 2017-09-07 15:42, pirms 7 gadiem
Riga lepojas ar morali novecojuso Skonto stadionu no kura paveras odiozs skats uz apkartenes graustiem ta ir Skonto vizitkarte Biznesmeni caur futbolu pilda savus macinus uz visu parejo stadioniem hallem treninu bazem viniem nosplauties Vienigi Zuks regulari piegada Rigai citur norakstitos futbola paklajus tos uzstadot ka jaunus un lepojas ar savu un LFF funkcionaru veikumu Tagad LFF censas piekarinat savu birku Daugavas stadionam gut to sava ipasuma neizdosies Jums sis gajiens LFF funkcionaru kungi Ir jacel savi futbola stadioni futbola halles tapat ka to dara Tallina Vilna Minska ka to dara Krievija Tacu musu LFF funkcionariem futbols ir bizness tapec ari ar futbolu sodien esam tur kur esam algojam legionarus algojam arzemju trenerus vietejie kadri uz si fona ir nulveidigi Arzemju treneri ir ieintereseti atalgojuma un rezultata savu saimnieku prieksa nevis speletaju gatavosanai Latvijas izlasei Tas nav vinu darbs un to vini ari nedara

  +3 [+] [-]

, 2017-09-07 16:32, pirms 7 gadiem
Visus 20 gadus, ko mums mēģina pasniegt kā pašaizliedzīgo LFF funkcionāru darbu, caur visādām shēmām tika apmierinātās tikai savas privātas intereses. Kad galu galā tas beigsies? Droši vien drīz, jo Latvijas futbolam vairs nekas nav palicis. Ko atstās mantiniekiem šie "vadītāji"? Nopārdotu stadionu, sagruvušu izlases sporta bāzi, pāris nekoptu mākslīgu bērnu laukumu bez kādam ērtībām? Jūs savu laiku stipri pārsēdējāt.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-07 17:43, pirms 7 gadiem
aizermans rakstīja: Pērnava nav Igaunijas galvaspilsēta. AKurakins to vatētu arī nezināt.
"Pērnava nav valsts galvaspilsēta, bet viņiem ir tāda bāze." A.Kurakins

     [+] [-]

, 2017-09-08 15:20, pirms 7 gadiem
Mums jau ir megaprojekts Staicelē - pa milzu naudu sacēla laukumus vietā, kur nav pat kārtīgas viesnīcas, nemaz nerunājot par ēdināšanu un citām ekstrām. Toties esot labas mahinācijas ar zemes pirkšanu un tālākpārdošanu federācijai, naudas norakstīšanas, utt.

     [+] [-]

, 2017-09-12 15:52, pirms 7 gadiem
Nez, vai šis ir tas īstais piemērs, ar ko nodemonstrēt cik ļoti Latvijas futbols ir zināmā vietā, bet Igaunijas daudz pārāks.
Tajā izcilajā bāzē spēlē klubs, kas pagājušajā gadā palika priekšpēdējais,bet šobrīd ir bezcerīgi pēdējā vietā Igaunijas augstākajā līgā. Tā kā infrastruktūra viena pati jau futbola līmeni nepacels. Un ar to pārējo Pērnavā nepavisam nav spīdoši.