Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pelegrīni pagarina līgumu ar Mančestras ''City'' līdz 2017. gadam

Krišs Upenieks

Pelegrīni pagarina līgumu ar Mančestras ''City'' līdz 2017. gadam
Manuels Pelegrīni
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ''City'' vadība nolēmusi pagarināt līgumu ar komandas galveno treneri Manuelu Pelegrīni. Jaunais līgums paredz 61 gada veca speciālista atrašanos pie ''City'' stūres līdz 2017. gada beigām.

Čīlē dzimušais futbola speciālists ar Mančestras klubu strādā kopš 2013. gada. Iepriekš sastādītais līgums paredzēja, ka Pelegrīni varētu pamest ''City'' nākamgad, taču kluba vadība jau tagad nolēmusi pagarināt līgumu ar Manuelu un panākuši vienošanos līdz 2017. gadam.

''Esmu lepns, ka vadu Mančestras ''City''. Man ir ļoti labas kvalitātes futbolisti un visa komanda, ar ko strādāt gan laukumā, gan ārpus tā. Koncentrējos gaidāmajai sezonai, un esmu pārliecināts, ka gan es, gan komanda saņems atbalstu visas sezonas gaitā,'' pēc līguma pagarināšanas izteicies 61 gadu vecais treneris.

Jāpiemin, ka ''City'' pagarinājusi līgumu citiem speciālistiem no treneru korpusu - asistentu Rubenu Kosiljasu, vārtsargu treneri Havjeru Mankisidoru un fitnesa treneri Hosē Kabello.

2013./2014. gada sezonā ''City'' ar Pelegrīni galvenā trenera amatā izcīnīja Anglijas Premjerlīgas čempiontitulu, bet aizvadītājā sezonā cīņā par to pārāka bija Londonas ''Chelsea''. Jaunā Premjerlīgas sezonas startēs 8. augustā, bet ''City'' divas dienas vēlāk viesosies pie ''West Brom''.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Manuel Pellegrini: Manchester City...

     [+] [-]

, 2015-08-07 17:42, pirms 9 gadiem
Vecajam krabim vajadzēja labāk pamest šo slīkstošo klubu.
Bet ,kā treneris viņš tā arī palicis Malagas līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-07 18:07, pirms 9 gadiem
Prātīgi, tas novērsīs no domas, ka tiek gaidīts Peps un šī ir tikai pārejas sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-07 21:22, pirms 9 gadiem
Mauram ar jauns līgums ar Chelsea!!

     [+] [-]

, 2015-08-07 22:45, pirms 9 gadiem
Stredi rakstīja: Vecajam krabim vajadzēja labāk pamest šo slīkstošo klubu.
Bet ,kā treneris viņš tā arī palicis Malagas līmenī.
Kipa sarkana palaistuve baigi plaukst, ka klubs?
Van gluka vadibaa jus piesmies