Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Riberī apsver iespēju pamest "Fiorentina", jo izbraukuma spēles laikā aplaupīta māja

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Riberī apsver iespēju pamest "Fiorentina", jo izbraukuma spēles laikā aplaupīta māja
Franks Riberī. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijas klubu Florences "Fiorentina" pārstāvošais franču pussargs Franks Riberī pavēstījis, ka nedēļas nogalē viņa mājā ielauzušies zagļi.

Svētdien "Fiorentina" izbraukumā ar 2:1 pieveica "Parma", un Franks Riberī laukumā pavadīja 66 minūtes. Kamēr viņš bija kopā ar komandu, futbolista mājoklī ielauzušies laupītāji. Riberī sociālajos tīklos pavēstījis, ka vairs nejūtas droši, tāpēc apsver iespēju pamest Itāliju.

"Paldies Dievam, ka mana sieva un bērni tobrīd atradās Minhenē, bet kā gan pēc notikušā mēs varam šeit justies labi un uzticēties?" vaicāja Riberī. "Neskrienu pakaļ miljoniem. Paldies Dievam, ka mums nekas netrūkst. Taču es joprojām skrienu pakaļ futbolam, jo tā ir mana kaislība. Taču kaislībai priekšā vienmēr būs ģimenes vēlmes, un mēs pieņemsim lēmumus, kas nodrošinās mūsu veselību."

Futbolists pavēstīja, ka no mājas nozagtas dizaineru somas, dārglietas un skaidra nauda. Riberī sociālajos tīklos publicēja video, kurā redzama izārdīta guļamistaba – uz grīdas atrodas gan atvilktnes, gan drēbes.

Riberī pievienojās "Fiorentina" pirms šīs sezonas, un A sērijā viņš aizvadījis 15 spēles, gūstot trīs vārtus. Turklāt visi iesisti viesos pret vadošajām komandām – Romas "Lazio" (2. vieta), Bergamo "Atalanta" (4.) un "AC Milan" (7.). Pirms tam Riberī 12 gadus pavadīja Minhenes "Bayern" rindās, deviņas reizes kļūstot par Vācijas čempionu un triumfējot arī UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/fiorent...

     [+] [-]

, 2020-07-07 16:37, pirms 4 gadiem
Marcha8, Tu aiz škrobes šito izdarīji?

  +1 [+] [-]

, 2020-07-07 17:21, pirms 4 gadiem
Kas tad nu, apsardze neeksistē? Nauda taču netrūkst

     [+] [-]

, 2020-07-07 22:26, pirms 4 gadiem
..tikmēr Lazio pakāš spēli un iespēju cīnīties par titulu. žēl, arī Itālijā nebūs pārmaiņu.

     [+] [-]

, 2020-07-07 23:14, pirms 4 gadiem
timoty rakstīja: Marcha8, Tu aiz škrobes šito izdarīji?
Likās, ka esi drusku normālāks. blocked.