Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pētersons: "Cepuri nost "Skonto" spēlētājiem – viņi ir pelnījuši algas"

Agris Suveizda

Pētersons: "Cepuri nost "Skonto" spēlētājiem – viņi ir pelnījuši algas"
Armands Pētersons vēl "Skonto" kreklā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Jelgavas" futbolists Armands Pētersons sarunā ar Sportacentrs.com komentēja neizšķirtu pret Jūrmalas "Spartaku" (1:1) un izteica domas par sava bijušā kluba "Skonto" pieņemto lēmumu boikotēt spēli Liepājā.

- Ņemot vērā visas iespējas, kuras bija abām komandām, ar punktu tomēr esat apmierināti vai gribējāt vairāk?
- Protams, cīnījāmies tikai par trim punktiem. Arī "Spartaks" tabulā ir sestajā vietā – ļoti tuvu mums, tāpēc vajadzēja atrauties. Ar neizšķirtu, protams, neesam apmierināti, bet spēle bija grūta. Atlidojām pēc Eirokausu spēles, viņi arī vairāk atpūtās. Varbūt beigās tādēļ arī tā nosēdāmies.

- Skaidrs, ka spēlēt tik drīz ir fiziski grūti, taču cik smagi pēc tādas sagrāves bija tieši psiholoģiski?
- (Dziļa nopūta) Protams, kaut kas pēc tik liela zaudējuma palika iekšā, taču te ir cits čempionāts un mums ir uzdevums cīnīties par trešo vietu. Tāpēc centāmies pārslēgties, cik varējām. Mēģinājām, bet laikam līdz galam kaut kas nesanāca.

- Kārtējos vārtus guva Gauračs. Vai viņam gatavojāties kā īpaši?
- Protams, ka Edgars ir labs uzbrucējs un viņam pievērsām uzmanību. Zinājām, ka viņš jau daudzās spēlēs pēc kārtas bija guvis vārtus, taču nenoturējām. Tāpēc viņš arī ir augstas klases uzbrucējs, ka to vienīgo momentu, kas viņam bija, arī izmantoja.

- Jau otrā puslaika vidū pārgājāt uz pieciem aizsargiem. Vai, tavuprāt, nesākāt pārāk agri sargāt rezultātu?
- Otrajā puslaikā, kad rezultāts bija 1:0, mums bija tāds uzdevums – vairāk spēlēt no aizsardzības un koncentrēties pretuzbrukumiem. Jau mača sākumā flangos ielika mani un Kenediju [Eribu], lai mēs spēlētu ar ātriem pretuzbrukumiem.

- Ņemot vērā, ka tev droši vien pašam "Skonto" palicis daudz paziņu, kā vērtē lēmumu boikotēt spēli?
- Domāju, ka tas brieda jau ilgu laiku. Atbalstu spēlētājus. Pats esmu bijis tādā situācijā un zinu, kā tas ir – ļoti smagi. Tiešām cepuri nost spēlētājiem un ceru, ka viņiem izmaksās algas. Viņi ir tās pelnījuši! Rāda labu sniegumu, vienīgi no mūsu puses žēl, ka trīs punktus atdeva tieši "Liepājai" [jelgavnieku tuvākajai sāncensei – A.S.]. Var teikt, ka trīs punkti par neko.

- Jau minēji, ka arī tavā laikā bija līdzīgas naudas problēmas. Vai arī toreiz bija brīži, kad varēja nobriest šāds lēmums?
- Protams, varbūt bija tādas domas, bet vecākie spēlētāji tomēr kaut kā mums lika iziet laukumā. Un arī mēs zinājām, ka mums tas bija jādara. Toreiz, kad biju komandā, varbūt arī treneris kaut kā vairāk motivēja. Varbūt mēģinājām kaut ko tādu izdarīt [boikotēt], bet tomēr izgājām laukumā. Un mums beigās arī viss bija kārtībā. Lai cik ilgi mēs arī negaidītu, mums tomēr izmaksāja. Protams, pēdējā gadā ne visu, bet tomēr.

- Uz Daugavpils "Daugavu" pārgāji tieši krīzes dēļ vai iemesls bija Čempionu līga?
- Nē. Man beidzās līgums, un atnāca jauns treneris – Tamazs [Pertija], kurš teica, ka mani īpaši neredz komandā. Viņš teica, ka nedos man lielu spēles laiku un, ja ir tāda iespēja, lai varbūt meklēju sev citu komandu. Tad pienāca piedāvājums no Daugavpils, no čempiones, un izlēmu, ka mēģināšu doties turp.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-07-07 11:27, pirms 10 gadiem
Petešons

  +1 [+] [-]

, 2014-07-07 11:32, pirms 10 gadiem
lemums bija pareizs, tikai kapec Skontu neizlika dublieru sastavu ka bija solijusi sada situacija, pielauju ka sie ari atteicas, jo algas tikai uzpapira redzejusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-07-07 12:31, pirms 10 gadiem
- Domāju, ka tas brieda jau ilgu laiku. Atbalstu spēlētājus. Pats esmu bijis tādā situācijā un zinu, kā tas ir – ļoti smagi. Tiešām cepuri nost spēlētājiem un ceru, ka viņiem izmaksās algas. Viņi ir tās pelnījuši!
--------------
Video būs?Gribētos redzēt kā skonteļi saņems tās algas!
Liepājas klubs cenšas popularizēt LV futbolu Latvijā,ievieš ko nebijušu,TV-6 mača tiešraides translāciju,un cik nožēlojamiem radījumiem jābūt,tā vietā lai aizbrauktu uz Liepāju un uzspēlētu futbolu,šie sāk savu netīro veļu visiem izrādīt!

Mēs šeit regulāri apspriežam ka ir reklāmas trūkums vietējā čempi, skatītāju piesaistei....
Un tagad to skaidri redzam kuri strādā lai piesaistītu lidzjutējus un kuri ir ieinteresēti lai šo nebūtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-07 13:34, pirms 10 gadiem
Interesanti, cik Skonto spēlētāju algu var nomaksāt par to summu, ko Liepāja var sarunāt priekš TV 6. Nu vienkārši, par cik Liepājas mārketings ir priekšā.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-07 13:50, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Man te rodas jautājums raksta autoram, jo skatos, ka tas ir tas pats, kurš intervēja Pavlovu...

Kāpēc tika intervēts Pavlovs, kurš tikai pirms šis sezonas pievienojās Skonto un ļoti labi bija informēts, ka algas tur jau nemaksā uz to brīdi jau vismaz divus gadus, bet šobrīd jau divarpus, bet tik un tā pievienojās taij komandai, jo acīm redzams bija gatvas spēlēt zem Skonto FC karoga par baltu velti vai labākajā gadījumā par tukšiem solījumiem, nevis komandas kapteinis Vladislavs Gabovs, kurš vienīgais kopā ar treneriem bija gatvas braukt uz Liepāju??
Es saprastu, ja Tu būtu Pavlova kungam jautājis vai viņš ir garīgi atpalicis, ka pievienojas sezonas sākuma klubam, kurš ir slavens ar algu nemaksāšanu, jo cerēja, ka viņam vienīgajam tās tiks maksātas izņēmuma kārtā, tad es vēl saprastu tās intervijas nepieciešamību, bet tagad...!?! Viņš zināja uz kurieni iet un uz ko parakstās, tāpēc tagad kurnēt un vēl piedevām celt dumpi uz kuģa no viņa puses ir vairāk kā
muļķīgi!!
Gabovs nebija gatavs braukt uz spēli