Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

U19 telpu futbola izlase EČ Rīgā spēlēs pret Poliju, Portugāli un Krieviju

Ints Megnis
Ints Megnis

U19 telpu futbola izlase EČ Rīgā spēlēs pret Poliju, Portugāli un Krieviju
Kaspars Gorkšs. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas U19 telpu futbola izlase septembrī "Arēnā Rīga" gaidāmajā vēsturē pirmajā Eiropas čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Poliju, Portugāli un Krieviju, noskaidrojās piektdien nacionālajā stadionā "Daugava" notikušajā izlozē.

Latvija pirms izlozes bija iekļauta A apakšgrupā. Izlozi veica Latvijas telpu futbola izlases spēlētājs Jānis Pastars, kurš ir mūsu valsts vienīgais telpu futbola leģionārs un nosaukts par finālturnīra vēstnesi. Sākotnēji Krievija tika ielozēta B apakšgrupā, tomēr jau pirms tam tajā bija nokļuvusi Ukraina, bet pēc UEFA lēmuma šīs abas izlases nevarēja satikties vienā apakšgrupā.

B apakšgrupā spēlēs Horvātija, Ukraina, Spānija un Nīderlande.

Eiropas U19 čempionāts no 8. līdz 14. septembrim notiks "Arēnā Rīga". Tajā mājiniece Latvija un septiņas kvalifikāciju pārvarējušās komandas sacentīsies divās apakšgrupās. Pēc viena apļa spēlēm katras grupas divas labākās komandas iekļūs pusfinālā. Apakšgrupu turnīra spēles paredzētas 8., 9. un 11. septembrī, 12. septembrī sekos pusfināla mači, bet fināls notiks 14. septembrī.

Turnīra sauklis būs "Futsal future magicians" jeb "Telpu futbola nākotnes brīnumdari".

Latvijas Futbola federācijai (LFF) šis ir pirmais uzticētais Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) organizētais finālturnīrs.

Telpu futbola Eiropas U19 čempionāta izloze

A grupaB grupa
LatvijaHorvātija
PolijaUkraina
PortugāleSpānija
KrievijaNīderlande

  +1 [+] [-]

, 2019-06-07 21:28, pirms 5 gadiem
Pilnīgs bezcers........