Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Ivanovs: ''Uz Kandavu devos apslimis, tāpēc nejutos labi''

Ivanovs: ''Uz Kandavu devos apslimis, tāpēc nejutos labi''
Dāvis Ivanovs Vaidavas kausā
Foto: Jānis Pastars

Kā ziņo ''MX Moduls'' komanda, tad Dāvis Ivanovs motokrosa seriāla "Superkauss" sezonas otrajā posmā uz starta izgājis apslimis.

Jau ziņojām, ka svētdien ar igauņu sportista Tanela Leoka uzvaru "MX Pro" klasē Kandavā noslēdzās motokrosa seriāla "Superkauss" sezonas otrā posma sacensības. Uz pjedestāla kāpa arī pašmāju sportists Dāvis Ivanovs un vēl viens igaunis - Erki Kahro.

Kā ziņo ''MX Moduls'' komanda, tad Ivanovs šajās sacīkstēs startēja apslimis, kas sportistam liedza uzrādīt labāku rezultātu.

"Uz Kandavu devos apslimis, tāpēc nejutos labi. Pirmā brauciena startā biju sestais, taču finiša līniju sasniedzu 3. vietā. Jāatzīst, ka pirmajā braucienā bija diezgan slidena trase. Otrajā braucienā izdevās izcelt startu, kā rezultātā padevās veiksmīgs brauciens, kur izcīnīju uzvaru. Trešajā braucienā nesanāca veikt pareizās trajektorijas, tāpēc sanāca ļoti daudz zaudēt laika, tāpēc finišu sasniedzu otrajā vietā. Kopumā šī Kandavas trasie bija ātra un laba, ar plašiem līkumiem. Man patika," nobeidz Dāvis Ivanovs.

Rezultāti "MX Pro" klasē

VietaSportistsPunkti
1.Tanel LEOK97
2.Dāvis IVANOVS96
3.Erki KAHRO91
4.Gert KRESTINOV88
5.Andero LUSBO86
6.Karel KUTSAR86
7.Ivan BARANOV81
8.Niks APFELBAUMS79
9.Dāvis LĪVS72
10.Vitautas BUCAS69

Visi rezultāti: Event results - details - MYLAPS Sports Timing

"Superkauss" sezona turpināsies 14. augustā, kad Madonā notiks trešais posms.