Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Rihards Bukarts: "Būs nākamā spēle, iznāksim ārā, un būs pavisam cits hokejs"

Rihards Bukarts: "Būs nākamā spēle, iznāksim ārā, un būs pavisam cits hokejs"
Rihards Bukarts
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja izlase mačā ar Somiju pati sev "atveda" vārtus, pieļaujot rupjas kļūdas savā zonā, tāpēc pirms nākamajiem mačiem jāizdara attiecīgi secinājumi, lai tas neatkārtotos, pēc cīņas sarunā ar ziņu aģentūru LETA sacīja Latvijas izlases vienīgo vārtu autors Rihards Bukarts.

Vienīgie Latvijas izlases vārti tika gūti mača 52. minūtē, kad Rihards Bukarts izcēlās ar metienu no zilās līnijas, viņa maiņas biedriem Ņikitam Jevpalovam un Frenkam Razgalam nosedzot pretinieku vārtsarga Villes Huso redzamību. Taču tobrīd Latvija jau zaudēja ar 0:8, visā ciešot sagrāvi 1:8.

"Nekad nav patīkami zaudēt, taču nav starpība, vai zaudē ar 2:3 vai 1:8. Zaudējums ir zaudējums. Protams, rūgtuma sajūta pēc tāda kā šis ir lielāka. Žēl Gudi vārtsargu Kristeru Gudļevski," pēc mača žurnālistiem sacīja Bukarts. Viņš gan uzsvēra, ka pēc šādām spēlēm nedrīkst nolaist rokas. "Nākamajā spēlē jāmetas cīņā un jāstrādā tālāk."

Mača gaitā komandai gan nav klājies viegli, jo pie tāda rezultāta saņemties un atrast emocijas ir grūtāk. "Hokejs ir liela prāta, pārliecības un mentāla spēle. Kad uz tablo ir liels rezultāts, tad nav viegli. Jebkurš cilvēks mentāli tādā brīdī nedaudz sabrūk, taču ir jācenšas savas emocijas pacelt. Kapteinis un citi džeki centās uzmundrināt viens otru, taču bija kā bija... Pēc šādas spēles nav daudz ko teikt - uz beņķa nebija tās labākās emocijas. Cerams, ka tās uzlabosies un, uzvarot nākamo spēli, mēs būsim atpakaļ," Bukarts jau bija domās par nākamo maču.

Viņš piebilda, ka Latvijas izlase tik daudz vārtus zaudējusi paši savu kļūdu dēļ. "Lielāko daļu golu mēs ielaidām pēc savām kļūdām. Protams, somi kontrolēja ripu un dominēja mūsu zonā, bet nebija jau tā, ka devām iespējas, jo paši tos golus uztaisījām. Pašu kļūdas aizsardzības zonā deva iespējas somiem iemest tos vārtus. Jāizlabo kļūdas, viduszonā nedrīkst zaudēt ripu, aizsardzības zonā jānospēlē vienkāršāk dabūjot laukā ripu no zonas un viss būs kārtībā. Ilgs turnīrs, bet katra spēle ir svarīga. Jāizanalizē kļūdas un, ticiet man, viss būs kārtībā," uzskata Bukarts.

"Jāsakārto savas galvas, jo nekas traks vēl nav noticis. Būs nākamā spēle, iznāksim ārā, un būs pavisam cits hokejs. Šādas spēles gadās, somi ir labs pretinieks, paskatieties uz viņu sastāvu, taču, ja nebūtu tik daudz kļūdu, būtu cits rezultāts. Pārtraukumos centāmies būt pozitīvi, uzmundrinājām viens otru. Uzdevums bija uzvarēt periodu, taču nesanāca. Centāmies uzlabot savu sniegumu, bet neizdevās. Nākamajā spēlē būsim labāki," pārliecināts bija uzbrucējs, kuram šis ir otrais pasaules čempionāts karjerā.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 09:23, pirms 6 gadiem
Protams,jo pretinieks arī būs cits.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-07 09:31, pirms 6 gadiem
Redzēs, vai Cibuļskis spēs būt tikpat rezultatīvs kā vakar.

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:33, pirms 6 gadiem
To, vai būs noticis kļūdu labojums, parādīs spēles pret Vāciju, Kanādu, ASV, Dāniju. Pret Koreju pašsaprotami jābūt pilnīgi citai spēlei.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 09:36, pirms 6 gadiem
Cerams, šis pēriens būs iedevis motivāciju pierādīt, ka neesam tik švaki kā vakar izskatījās

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:37, pirms 6 gadiem
Varētu izveidot kopīgu meditācijas un krīzes pārvarēšanas grupu ar korejiešiem. Somu zili baltā terora upuri.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 11:19, pirms 6 gadiem
un arī no korejiešiem baidīsiemies iet cīņā, ka tik kaut kas nenotiek, īsta kapteiņa cienīga spēle

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 12:02, pirms 6 gadiem
Rihards šajā intervijā vairāk izklausās pēc kapteiņa, nekā Roberts.

     [+] [-]

, 2018-05-07 13:10, pirms 6 gadiem
tornis rakstīja: To, vai būs noticis kļūdu labojums, parādīs spēles pret Vāciju, Kanādu, ASV, Dāniju. Pret Koreju pašsaprotami jābūt pilnīgi citai spēlei.
To, vai būs noticis kļūdu labojums, parādīs spēles pret Kanādu un ASV. Pret Koreju un Vāciju mocīsimies, pret dāņiem 70 pret 30, ka zaudēsim.

     [+] [-]

, 2018-05-07 16:10, pirms 6 gadiem
Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-05-07 19:40, pirms 6 gadiem
Latvieši ir dejotāji, dziedātāji un stukači, bet ka sapņotāji tas ir kaut kas jauns.